| Autor |
Zpráva |
vkotlik

Registrace: 1.1. 1970
|
Zaslal:
út leden 22, 2008 12:32 pm |
  |
Ahojky všem,
chtěla jsem moc poprosit o radu.Naší milované Missi bude za týden 3 měsíce.Pořídili jsme si jí na Nový rok a už se nám skoro podařilo aby doma nedělala loužičky.Chodíme jí venčit každé 2h.Jediný problém je,že když má jít ven tak tu loužičku udělá.Ať už v bytě nebo na chodbě před bytem,...Prostě dokud jsme doma je to bez loužičky.Jakmile se obléknem,že jdeme ven tak hned sedá a čurá .Jinak je to moc chytrá a hodná princezna .Akorád když ví že se jde ven tak to pustí.Nevíme si rady jak jí to odnaučit .Děkuji moc za pomoc |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Megii
nováček

|
Zaslal:
út leden 22, 2008 12:40 pm |
  |
Tak s tím jsme měli také problém.Nakonec jsme to dělali tak že jí manžel zabavil já se mezi tím oblékla.Pak jí rychle vzala do náruče a utíkala.Když se venku vyčúrala dala jsem jí piškot a hodně chválila.Zkus to taky,třeba se to povede a zjistí že venku dostane pamlsek ale doma nebo na chodbě ne. |
_________________ Evísek a Megísek |
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
supermartin
člen týmu

Registrace: 18.4. 2006
|
Zaslal:
út leden 22, 2008 2:14 pm |
  |
Asi ti to dlouho trvá - ona už přemýšlí nad venčením a nevydrží.
Vem ji do náruče a pusť až venku na trávě.... kdyby jste to zvládli dříve, nebyla by tak těžkál ...
Pokud se nezvládáš rychle obléci, tak ji podrží v náruči někdo jiný .. Lenka mi holky taky honem chovala, když to vypadalo, že už to nevydrží ... v náruči se 3 měsíční štěně nevyvenčí a ve čtvrtém a pátém měsíci to vydrží déle .. |
_________________ Zlatíčka Peny a Joy
nice-friend.cz |
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
vkotlik

|
Zaslal:
út leden 22, 2008 3:28 pm |
  |
Díky moc za rady .S pamlskem jsme to zkoušeli. Ale druhý den už mi normálně předstírala,že čurá a hned ke mě běžela pro pamlsek Tak jsem se bála,aby čurání pak jen nepředstírala.Tak jí pořádně chválím a pamlsek dostane až doma.A když jí budu brát do náruče naučí se po čase,když jí už nebudem nosit,že čurat se smí jen venku?Jinak v oblékání jsem super rychlá .Akorád bydlíme v 5.patře takže než občas přijede výtah tak bych tam snad i do jara vykvetla .Ještě jednou díky moc papa Verča |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
supermartin
člen týmu

|
Zaslal:
út leden 22, 2008 4:59 pm |
  |
| vkotlik napsal(a): | Díky moc za rady .S pamlskem jsme to zkoušeli. Ale druhý den už mi normálně předstírala,že čurá a hned ke mě běžela pro pamlsek Tak jsem se bála,aby čurání pak jen nepředstírala.Tak jí pořádně chválím a pamlsek dostane až doma.A když jí budu brát do náruče naučí se po čase,když jí už nebudem nosit,že čurat se smí jen venku?Jinak v oblékání jsem super rychlá .Akorád bydlíme v 5.patře takže než občas přijede výtah tak bych tam snad i do jara vykvetla .Ještě jednou díky moc papa Verča |
Náruč nebrání štěněti čůrat venku - ale jen doma, venku ho za to moc chválíš, tak si to přebere dobře neboj. Pudově má tě nepočurat, dokud to jde zadrží to. |
nice-friend.cz |
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
Manon

|
Zaslal:
út únor 26, 2008 9:31 pm |
  |
Ahoj, máme 4 měsíční fenečku a v posledních dnech čůrá venku o hodně častěji než dřív, třeba i 15x během 15ti minutové procházky, jinak se doma nepočůravá, občas jen ucvrkne u výtahu když už se jí opravdu moc chce, máte někdo podobnou zkušenost s častým čůráním při venčení? Díky |
|
|
| Návrat nahoru |
  |
 |
supermartin
člen týmu

|
Zaslal:
út únor 26, 2008 10:13 pm |
  |
| Manon napsal(a): | | Ahoj, máme 4 měsíční fenečku a v posledních dnech čůrá venku o hodně častěji než dřív, třeba i 15x během 15ti minutové procházky, jinak se doma nepočůravá, občas jen ucvrkne u výtahu když už se jí opravdu moc chce, máte někdo podobnou zkušenost s častým čůráním při venčení? Díky |
Čas navštívit lékaře  |
nice-friend.cz |
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
kadrunka

|
Zaslal:
út červenec 01, 2008 1:47 pm |
  |
Mi máme doma 3 měsíční fenu,a ta mi doma taky čůrala velmi často,takže jsem furt stírala. A potom jsme přešli na jiné granule a neměla po nich takovou žízeň a čůrá míň!Kadrunka |
|
|
| Návrat nahoru |
  |
 |
|
|