Romiina dušička nejspíš vůbec neutrpěla, ji to asi vůbec nebolelo. Byla pořád veselá a skákala. Horší to bylo pro mě...pořád to hodně krvácelo a pak to šití v narkóze, ze které se potom dlouho nemohla probrat...měla jsem o ni hrozný strach. Už ráno ale byla úplně v pohodě, hned jsme ji dali k holkám, bylo by jí smutno. I veterinář nám doporučil, abychom je neoddělovali. Všimla jsem si potom, že Sára jí občas olízla hlavičku, ona je taková pečovatelka a ochranitelka.
Jarka - já jsem to tady nenapsala všechno, nebyl s ní Štěpán, ten je ještě malý, samotnýho bych ho s ní nepustila. Byl to ten starší, tomu je 18, takže by ji měl zvládnout a já ho navíc před tou rotvajlerkou sama varovala. Nedal si říct, je ve věku, kdy se prostě dospělýmu nevěří a musí si na to přijít sám, ovšem že na to doplatil nevinej pes, to už mu jaksi ušlo.
No tak mladej mistr musí počítat s tím, že mu ten pejsek už nebude docela věřit. Máš pravdu na rotvíky fakt bacha, bacha, prostě něco mají ti psi v genech. tak jak laboušci jsou věčně rozesmátí, tak rotvíci, někteří pitbulové ale i vlčáci jsou holt nevypočitatelní. Záleží na jejich pánovi, ale rotvíky si bohužel pořizují lidí, kteří neukočírují ani sami sebe- často...
No tak mladej mistr musí počítat s tím, že mu ten pejsek už nebude docela věřit. Máš pravdu na rotvíky fakt bacha, bacha, prostě něco mají ti psi v genech. tak jak laboušci jsou věčně rozesmátí, tak rotvíci, někteří pitbulové ale i vlčáci jsou holt nevypočitatelní. Záleží na jejich pánovi, ale rotvíky si bohužel pořizují lidí, kteří neukočírují ani sami sebe- často...
nekdy mam pocit ze si rotvika porizuji lidi co si chteji neco dokazat, maji male sebevedomi a mysli ze psem si ho zlepsi....takovym lidem bych nejradsi nakopala vite co....
Ali, je mi lito co se stalo a prejeme Rommy brzke uzdraveni. posilame pohlazeni.
Holky, já když vidím to ouško, je mi pořád do breku. Ale říkala mi jedna veterinářka z Brna, že měla v ordinaci labradorku, která byla bez oka, s dírou v uchu, ještě navíc majitelům spadla někde v Českém ráji ze skály, všechno přežila a je prý v pohodě. Tak mě to trochu uklidnilo. V noci s náma Romča spí v ložnici, nesmí prý zůstat na mraze, ouško by se špatně hojilo. Takže jsme do rána vždycky dokonale umytí .
tak mi po prestehovani na malomesto jsme uz byli 2x behem tydne pokousani, jeste ze ma Qenty poradny kozich, jednou to schytal dost osklive do krku od dobrmanky, utekl mi za ni, ona byla na voditku a on jak se s ni chtel privitat tak po nem hnusne vyjela, jeji panicek ji v tom vrceni a kousani jeste podporoval servala jsem ho jak malyho kluka...podruhe od vlcaka ktery pro zmenu utekl k nam a bezduvodne se mu zakousl do zadni nohy, Qenty byl na voditku, vlcak na volno a bez kosiku a totalne na sveho pana kaslal, tak ho Honza majznul berli (ma zlomenou nohu tak chodi o berlich, jeste ze tak Qenta se schoval za me a ja cekala kdy vlcak skoci na me. hruza, ale nastesti bez ujmy, chlap delal jakoby se nic nestalo.
Registrace: 1.1. 1970
Zaslal:
st prosinec 27, 2006 5:18 pm
babyna napsal(a):
tak mi po prestehovani na malomesto jsme uz byli 2x behem tydne pokousani, jeste ze ma Qenty poradny kozich, jednou to schytal dost osklive do krku od dobrmanky, utekl mi za ni, ona byla na voditku a on jak se s ni chtel privitat tak po nem hnusne vyjela, jeji panicek ji v tom vrceni a kousani jeste podporoval servala jsem ho jak malyho kluka...podruhe od vlcaka ktery pro zmenu utekl k nam a bezduvodne se mu zakousl do zadni nohy, Qenty byl na voditku, vlcak na volno a bez kosiku a totalne na sveho pana kaslal, tak ho Honza majznul berli (ma zlomenou nohu tak chodi o berlich, jeste ze tak Qenta se schoval za me a ja cekala kdy vlcak skoci na me. hruza, ale nastesti bez ujmy, chlap delal jakoby se nic nestalo.
dávej si Qentíka sednout mezi nohy a braň ho(seřvi ty čokly když půjdou na vás),ať ví že u vás je v bezpečí....je to síla teda.No a pořiď si pepřovou tekutou střelu(pepřák v loveckých potřebách).
_________________ *Katka něco přes 300 měsíců*Zanna 4roky*Ája 2roky*
*Jen jednou vstoupí Labrador do Tvého srdce a už z něho nikdy neodejde.*
My jsme se začátku taky měli obrovský problém s kíšťatama každý den aspoň dvě. ( Jo jinak jsem tady nový. Můj pes je čokoládový labík bez PP jmenuje se Charlie a je mu ke dnešnímu dni 7,5 měsíců ). No teda zpět k těm klíšťatům. Už jsme si nevěděli rady dokonce ani obojky a různé spreje nepomáhaly, tak jsem dal na radu svojí babičky, která mi tvrdila že když mu dáme do boudy seno tak ten pes tím senem potom voní a klíšťata na něj nepůjdou. Vyzkoušel jsem to a od té doby ani jedno klíště. Možná je to náhoda, ale pro mně je hlavní, že to pomohlo. Od té doby jsem zastáncem názoru z filmu " Vesničko má středisková " jak přiletěl štefan s práškovacím letadlem " JDI S TOU CHEMIÍ DO H.... !!"
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.