Registrace: 1.1. 1970
Zaslal:
út leden 30, 2007 9:33 am
Tak dnes v noci som poprvýkrát zaspal budík o 3hod ráno, zobudím sa až od 5:30 na Rustyho kňučanie, a čuj sa svete Rusty vydržal od 23:30 bez
loužičky a bobku. Som naňho pyšný. Skúsim dnes predĺžiť interval na 3:30 a o 5:30 a uvidíme. Postupne budem predlžovať, dúfam že sa to podarí.
Tak dnes v noci som poprvýkrát zaspal budík o 3hod ráno, zobudím sa až od 5:30 na Rustyho kňučanie, a čuj sa svete Rusty vydržal od 23:30 bez
loužičky a bobku. Som naňho pyšný. Skúsim dnes predĺžiť interval na 3:30 a o 5:30 a uvidíme. Postupne budem predlžovať, dúfam že sa to podarí.
Zaslal:
út leden 30, 2007 1:30 pm
ulambo napsal(a):
no je to šikula....blahopřeju k úspěchu,určitě se bude dařit prodloužit krapet noc celý piškot ten se má
_________________ *Katka něco přes 300 měsíců*Zanna 4roky*Ája 2roky*
*Jen jednou vstoupí Labrador do Tvého srdce a už z něho nikdy neodejde.*
Zaslal:
st leden 31, 2007 2:22 pm
Tak Deny se už taky lepší. On nám doma jen loužičkuje, naštěstí nedělá bobky. Přes den dělá tak dvě - ale naposledy je to naše vina, protože se třeba s někým bavím a zapomenu, že už uběhla hodina...Ale klidně se vyložičkuje na deku nebo kobereček.V noci už neloužičkuje vůbec a to chodíme ven ve 22hod, pak v jednu hodinu a ve 4 hodiny ráno. Ale co mě překvapuje-poslední dvě noci-mám nachystaný budík, zvoní, koukám-Deny spí, tak si jej posunu-Deny opět spí. A tak se to opakuje ..Dnes dokonce vydržel od půl druhé od rána až do 7 do rána bez venčení a spinkal
A bude to čím dál lepší. Já jsem Damijána chodila venčit v deset večer a pak až ráno v pět. Pak jsem jednou přišla jako obvykle ráno v pět že ho vyvenčím a on měl půlnoc. Nereagoval ani na světlo. Tož jsem nachystala jídlo a synovi, který vstává v sedm do školy jsem po telefonu zavolala ať Damijána vyvenčí a dá mu najíst a od té doby to tak funguje. Večer kolem půl desáté a ráno až kolem sedmé. Pohodička. Jinak s Damijánkem Denymu blahopřejeme
Myslím , že Aron není vyjímka- když doma čural nebo udělal bobek, nebo zvracel - výhradně na koberec, pokud byl koberec jen v kuchyni pod stolem, tak si tam doběhl.Na podlaze se mu to nelíbilo???Jinak v noci, pokud spí se jim údajně méně tvoří moč, takže přes noc za chvíli vydrží....
Ahojky, jsem tu nová. Mám štěňátko 10 týdnů staré. Doma je týden. Venčení máme bez problémů, nebo spíše bylo. Dneska jsem na Chanel zavolala, že jdeme ven a nějak se jí nechtělo, ale byla po spánku a to vždy potřebuje. ven nešla ani když jsem jí volala, ale naopak utekla zpět do bytu a vyčůrala se mi v kuchyni. Beru nehody- to se stává, ale tohle nehoda nebyla. co dělat v takovém případě?
Ahoj, jsem tu nový. Máme teď nově malého labradorka Bajdu (je to kříženeček, čistý labrador je jen otec). Je m 9 týdnů. Máme ho doma 2 týdny. Učíme ho chodit čůrat a kadit ven. Občas se zadaří,ale občas nám dělá to, že ven nechce, vzpouzí se na vodítku a když ho vyneseme na travičku upaluje zpět ke dveřím a tam sedí,případně kňučí. Nebo lítá jak praštěnej po trávě, kouše kde co, všechno ho fascinujea konsternuje a louži ne a ne udělat. Pak prosí zpátky domů. A jakmile ho pustíme, už to hodí na podlahu. Vypadá to, jako by to bral, že procházka je fajn, venku supr, ale čůrat jdu domů. Je to na nervy a nevím co s tím. Doma se relativně naučil na podložku kterou posouváme ke dveřím. I když se občas netrefí. Nevíte někdo, jak mu vštípit, že venku je to správné a dome špatné? Když to udělá venku, chválíme jak diví, doma za to uslyší důrazné fuj a netrestáme. Na to že je doma jen 2 týdny je chytrý, už ví kde bydlíme a upaluje domů s radostí, ví kde pracuju (mívám ho u sebe i v práci), hezky nosí hračky, když mu je hodím a mě i mou přítelkyni (máme ho společně) bere jako svý páníčky od první chvíle). Ale tím čůráním mi dělá starosti, nechci aby si navyknul, že na záchod se chodí domů a pak ho pracně přeučovat. Poraďte prosím.
Mému štěňátku už je 16 týdnů. A je klid.
Řešila jsem to tak, že jsem se štěnětem chodila ven vážně často, někdy i každou hodinu, pokud neudělalo venku všechny potřeby. Jsem na mateřské, tak se to dá ohlídat a chodit častěji ven. Venku jsem byla tak dlouho pokud neudělalo vše co venku dělat má a pak jsem moc chválila a šlo se domů. Když to zkoušela doma, tak jsem jí přistihla přímo při čůrání, tak jsem řekla NE a pak se šlo ven a tam se i vykadila. Pak jsem chválila a šlo se domů. Zhruba po10ti dnech jsme si našli režim venčení a to chodím i kolem druhé hodiny ráno. Pokud nechci aby se nehody stávaly doma tak musím i v noci,ještě nevydrží celou noc bez venčení. Doma byly asi jen 3 nehody během těch desíti zvykacích dnů. Je to vážně jako s miminkem.
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.