labrador-web.net golden-retriever-web.net
VyhledatTémataOdkazyFórumVaše nastavení
labrador - web - labrador retriever - vše o tomto plemeni !

nakupzdomu.cz nakupzdomu.cz

Zkuste to u nás : Zkuste to u nás :
Krmiva všech značek nejlevněji

domluva jistá :
info@nakupzdomu.cz

Inzerce Inzerce

Navigace Navigace
· Domů
· Archív článků
· Deníčky
· Diskuzní fórum
· Doporučte nás
· Encyklopedie
· FAQ
· Fotogalerie
· Hledat
· Inzerce
· Kalendář akcí
· Ke stáhnutí
· Kniha návštěv
· Mapa Stránek
· Poslat článek
· Soukromé zprávy
· Statistiky
· Stránky webu
· Témata
· Top 10
· Uživatelé
· Váš účet
· Verze pro PDA
· Web Links
· Zvědavé ankety

Deníčky Deníčky
 1.5.2010
GrenAnabella

Labradorský retrívr MUJ NEJOBLIBENEJSI PES!
kilari

Prvý krát doma
DCdent

Naše malá Enie!!
Enie
 začátek
zdenka

[ Deníčky našich pejsků ]
[ Přidat deníček ]

nakupzdomu.cz nakupzdomu.cz

Mrkni !
A nejen to ale i granulky za nej ceny !
Vše pro výcvik

Informace Informace

Chovatelské stanice 

Zkoušky a zkušební řády 

Standard

Standard obrazem

Můžu na procházku ? (počasí) 

Podmínky chovnosti 

==================

Chovní psi 

Chovné feny 

Návštevnosť Návštevnosť
TOPlist

Odkud přišli Odkud přišli
1: http://www.labrador-..
2: http://www.labrador-..
3: http://www.labrador-..
4: http://www.labrador-..
5: http://www.labrador-..
6: http://www.labrador-..
7: http://www.google.sk..
8: http://www.google.sk..
9: http://www.google.cz..
10: http://www.google.cz..

Diskuzní fórum

labrador-web :: Zobrazit téma - Loužičky
 FAQ •  Hledat  • Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny  • Registrace  • Osobní nastavení • Přihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv • Přihlášení
 Loužičky Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Přidat nové témaZaslat odpověď
Autor Zpráva
ulambo
přispěvatel
přispěvatel

Registrace: 1.1. 1970

PříspěvekZaslal: út leden 30, 2007 9:33 am CitovatNávrat nahoru

Tak dnes v noci som poprvýkrát zaspal budík o 3hod ráno, zobudím sa až od 5:30 na Rustyho kňučanie, a čuj sa svete Rusty vydržal od 23:30 bez
loužičky a bobku. Som naňho pyšný. Skúsim dnes predĺžiť interval na 3:30 a o 5:30 a uvidíme. Postupne budem predlžovať, dúfam že sa to podarí. Smile
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit uživatelovy WWW stránkyICQ
Markyza
znalec
znalec

PříspěvekZaslal: út leden 30, 2007 9:46 am CitovatNávrat nahoru

ulambo napsal(a):
Tak dnes v noci som poprvýkrát zaspal budík o 3hod ráno, zobudím sa až od 5:30 na Rustyho kňučanie, a čuj sa svete Rusty vydržal od 23:30 bez
loužičky a bobku. Som naňho pyšný. Skúsim dnes predĺžiť interval na 3:30 a o 5:30 a uvidíme. Postupne budem predlžovať, dúfam že sa to podarí. Smile

přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: út leden 30, 2007 9:50 am CitovatNávrat nahoru

Ďakujem, strašne som ho za to vychválil. Zjavne bol spokojný, keď dostal celú piškótku Laughing
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit uživatelovy WWW stránkyICQ
Zubejda
člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: út leden 30, 2007 1:30 pm CitovatNávrat nahoru

ulambo napsal(a):

Very Happy no je to šikula....blahopřeju k úspěchu,určitě se bude dařit prodloužit krapet noc Wink
Laughing celý piškot Laughing ten se má Wink

Lentilka

PříspěvekZaslal: st leden 31, 2007 2:22 pm CitovatNávrat nahoru

Tak Deny se už taky lepší. On nám doma jen loužičkuje, naštěstí nedělá bobky. Přes den dělá tak dvě - ale naposledy je to naše vina, protože se třeba s někým bavím a zapomenu, že už uběhla hodina...Ale klidně se vyložičkuje na deku nebo kobereček.V noci už neloužičkuje vůbec a to chodíme ven ve 22hod, pak v jednu hodinu a ve 4 hodiny ráno. Ale co mě překvapuje-poslední dvě noci-mám nachystaný budík, zvoní, koukám-Deny spí, tak si jej posunu-Deny opět spí. A tak se to opakuje ..Dnes dokonce vydržel od půl druhé od rána až do 7 do rána bez venčení a spinkal Skáču radostí
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Dami
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: st leden 31, 2007 2:47 pm CitovatNávrat nahoru

A bude to čím dál lepší. Já jsem Damijána chodila venčit v deset večer a pak až ráno v pět. Pak jsem jednou přišla jako obvykle ráno v pět že ho vyvenčím a on měl půlnoc. Nereagoval ani na světlo. Tož jsem nachystala jídlo a synovi, který vstává v sedm do školy jsem po telefonu zavolala ať Damijána vyvenčí a dá mu najíst a od té doby to tak funguje. Večer kolem půl desáté a ráno až kolem sedmé. Pohodička. Jinak s Damijánkem Denymu blahopřejeme

člen týmu
člen týmu

Registrace: 18.10. 2005

PříspěvekZaslal: st leden 31, 2007 3:28 pm CitovatNávrat nahoru

Myslím , že Aron není vyjímka- když doma čural nebo udělal bobek, nebo zvracel - výhradně na koberec, pokud byl koberec jen v kuchyni pod stolem, tak si tam doběhl.Na podlaze se mu to nelíbilo???Jinak v noci, pokud spí se jim údajně méně tvoří moč, takže přes noc za chvíli vydrží....
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuZobrazit uživatelovy WWW stránky
Chanel

PříspěvekZaslal: st březen 03, 2010 10:39 am CitovatNávrat nahoru

Ahojky, jsem tu nová. Mám štěňátko 10 týdnů staré. Doma je týden. Venčení máme bez problémů, nebo spíše bylo. Dneska jsem na Chanel zavolala, že jdeme ven a nějak se jí nechtělo, ale byla po spánku a to vždy potřebuje. ven nešla ani když jsem jí volala, ale naopak utekla zpět do bytu a vyčůrala se mi v kuchyni. Beru nehody- to se stává, ale tohle nehoda nebyla. co dělat v takovém případě?
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávu
shaddieslav

PříspěvekZaslal: pá duben 09, 2010 12:10 pm CitovatNávrat nahoru

Ahoj, jsem tu nový. Máme teď nově malého labradorka Bajdu (je to kříženeček, čistý labrador je jen otec). Je m 9 týdnů. Máme ho doma 2 týdny. Učíme ho chodit čůrat a kadit ven. Občas se zadaří,ale občas nám dělá to, že ven nechce, vzpouzí se na vodítku a když ho vyneseme na travičku upaluje zpět ke dveřím a tam sedí,případně kňučí. Nebo lítá jak praštěnej po trávě, kouše kde co, všechno ho fascinujea konsternuje a louži ne a ne udělat. Pak prosí zpátky domů. A jakmile ho pustíme, už to hodí na podlahu. Vypadá to, jako by to bral, že procházka je fajn, venku supr, ale čůrat jdu domů. Je to na nervy a nevím co s tím. Doma se relativně naučil na podložku kterou posouváme ke dveřím. I když se občas netrefí. Nevíte někdo, jak mu vštípit, že venku je to správné a dome špatné? Když to udělá venku, chválíme jak diví, doma za to uslyší důrazné fuj a netrestáme. Na to že je doma jen 2 týdny je chytrý, už ví kde bydlíme a upaluje domů s radostí, ví kde pracuju (mívám ho u sebe i v práci), hezky nosí hračky, když mu je hodím a mě i mou přítelkyni (máme ho společně) bere jako svý páníčky od první chvíle). Ale tím čůráním mi dělá starosti, nechci aby si navyknul, že na záchod se chodí domů a pak ho pracně přeučovat. Poraďte prosím.
Chanel

PříspěvekZaslal: pá duben 09, 2010 7:09 pm CitovatNávrat nahoru

Mému štěňátku už je 16 týdnů. A je klid.
Řešila jsem to tak, že jsem se štěnětem chodila ven vážně často, někdy i každou hodinu, pokud neudělalo venku všechny potřeby. Jsem na mateřské, tak se to dá ohlídat a chodit častěji ven. Venku jsem byla tak dlouho pokud neudělalo vše co venku dělat má a pak jsem moc chválila a šlo se domů. Když to zkoušela doma, tak jsem jí přistihla přímo při čůrání, tak jsem řekla NE a pak se šlo ven a tam se i vykadila. Pak jsem chválila a šlo se domů. Zhruba po10ti dnech jsme si našli režim venčení a to chodím i kolem druhé hodiny ráno. Pokud nechci aby se nehody stávaly doma tak musím i v noci,ještě nevydrží celou noc bez venčení. Doma byly asi jen 3 nehody během těch desíti zvykacích dnů. Je to vážně jako s miminkem.
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Přidat nové témaZaslat odpověď

Přejít na:   

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma