Registrace: 1.1. 1970
Zaslal:
po březen 24, 2008 9:17 pm
Zajímalo by mě jestli je u 5měsíčního štěnda normální že mu dost padájí chloupky.Myslele jsem že se Megulce pořád mění srst protože je stále flekatá.Může mi prosím někdo poradit,děkuji
My dáváme Ontario a právě srst nádherná, krásně lesklá, chlupy nepadají vůbec. A to se snažím vyčesávat, ale nevyčešu skoro nic.
Ahojky prosím tě a máte pa doma nebo venku?? A kolik takový přípravek stojí..asi bude dost drahý....a to jsou nějaké tablety?? hledala jsem na interentu ale nenašla..děkuji za odpověď. Zdena
Zajímalo by mě jestli je u 5měsíčního štěnda normální že mu dost padájí chloupky.Myslele jsem že se Megulce pořád mění srst protože je stále flekatá.Může mi prosím někdo poradit,děkuji
Ti chlpky mozu vypadavat aj normalne, moze menit srst, ale keby to nahodou uz tvorilo nejake velke kruhy, pripadne by koza velmi presvitala, tak by to chcelo veterinara.. Mohlo by totiz ist o nejakeho parazita, ktorý sa da jednoducho zničiť alebo aj o nieco ine (robia sa stery a podla uvazenia veterinara aj vysetrenia krvi - krvny obraz, alergologicke testy, testy na stitnu zlazu, na cukrovku).. Ale snad to nebude take vazne a srst znova dorastie, drzime palce..
Zdravim vsetkych, podelim sa o niekolko svojich poznatkov tykajucich sa kvality strsti a pravidelnej vymeny srsti:
ad kvalita srsti a pridavanie oleja do jedla
- skvely napad ako doplnit Omega3 nenasytene mastne kyseliny
- ale ! musi sa jednat o kvalitny, za studena lisovany olej (nie rafinovany), zaroven musi byt bohaty na obsah Omega3 nenasytenych mastnych kyselin
- lososovy olej Kronch je dobra volba, ale existuje plnohodnotna, cenovo prijemnejsia varianta, co sa obsahu Omega3 kyselin tyka - kvalitny, za studena lisovany repkovy olej
ad problemy s linanim srsti a pripravky typu Canvit H
- skuste davat svojim psikom v obdobi linania denne do jedla susene/alebo cerstve pekarenske kvasnice (pomoze to s rychlejsim a intenzivnejsim vylinanim srsti)
- mimo obdobia linania staci tak dva-trikrat do tyzdna
S repkovym olejom a aj s kvasnicami mam velmi dobre skusenosti a mozem jedine odporucit
Naposledy upravil genetik dne čt červenec 03, 2008 5:49 pm, celkově upraveno 1 krát.
Tuky (a teda aj oleje) sú pre psa čistý zdroj energie, preto pri obohacovaní kŕmnej dávky pozor na nárast hmotnosti!!
Zvýšené množstvo energie (tukov) sa však dá dobre kompenzovať väčším množstvom pohybu
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.