Registrace: 1.1. 1970
Zaslal:
ne březen 04, 2007 7:18 pm
Katy napsal(a):
No jasně! Máš pravdu, hlavně že to moc dobře vím, že by se neměla po frontlinu koupat! Vůbec jsem si to neuvědomila . Zase nám dnes vlítla do rybníka, tak jsem jí pak osprchovala, ale vůbec jsem si neuvědomila, že jsem ji včera stříkala. Dnes ji teda nastříkám znova (to bude nadšená) a budu na to zítra myslet až půjdem ven
z toho si nedělej nic...já mám taky zkušenost vlastní chyby s tím.
Mysli na to alespoň ty 4dny než se to vstřebá do toho tuku v srsti Napiš si to na koupelnu taky si všechno musím psát...tak holky ať jste brzy v pořádku a bez drbání. Beauty pohlaď i za mě,ať to vydrží ještě jednou.
_________________ *Katka něco přes 300 měsíců*Zanna 4roky*Ája 2roky*
*Jen jednou vstoupí Labrador do Tvého srdce a už z něho nikdy neodejde.*
Díky za rady i podporu. Dnes ji nastříkám a nebudem koupat. Týden počkám a pokud se to nezlepší tak zajedem k vetíkovi. Taky doufám,že to bude jen ta blecha.
Registrace: 1.1. 1970
Zaslal:
ne březen 04, 2007 10:07 pm
Katy, četl jsem, že jsi nezměnila granule. I to může být klidně příčina. Sice se přikláním k názoru, že jde o nějakou blešku, ale zkus vyloučit alergii na krmení. Ta může klíďo propuknout i v průběhu krmení, pejsek si "vyplácá" protilátky a alergie na některou složku je na světě. Taky může mít alergii na ten olej, už jsem to u pár labíků zaznamenal. Všímej si, jestli po žrádle neotírá čumák třeba do koberce, to bývá průvodní projev alergie na složku potravy. Vyluč i jiného cizopasníka, jsou letos celoročně klíšťata a nymfy nejsou příliš vidět... A nemáte doma přetopeno? I suchá kůže může svědět. No, uvidíš, dávej vitamín E nebo nějaký přípravek na posílení imunity. V tomto se neorientuju, nejlíp by poradila Zubejda . Tak ať to zdoláte, zdravíme Svitavy.
máme drobet podobný problém, stačí aby se mi prošel mezi nohama a mam kalhoty celý chlupatý a když ho pohladím na břichu tak se začne drbat..změnu granulí nemá (kupujem chappi) ale k večeři má většinou játra s těstovinama...nejdřív jsme mysleli že to může bejt tim že je občas vevnitř a občas venku na dvoře (změna teploty adt..) poradíte mi někdo?
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.