| Autor |
Zpráva |
Aiven

Registrace: 1.1. 1970
|
Zaslal:
pá srpen 11, 2006 8:13 pm |
  |
Zdravim,
máme ho bez papírů od paní z Otěšic což je u Přeštic pod Plzní. Jeho rodiče taky nebyli největší měli o pár cm(5- míň než normální LB. Jinak pes byl dost začervenej i veterinář nám říkal že má až moc červů. Krmíme ho granulemi Sportmix Premium. Tady jsou ty fotky.
 |
_________________ Quattro - 3 roky |
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Bunny
člen týmu

Registrace: 1.5. 2006
|
Zaslal:
pá srpen 11, 2006 8:27 pm |
  |
Ahoj, souhlasím se Supermartinem.
Jinak pejsek je na svůj věk opravdu drobný, ale určitě není nepřiměřeně hubený . My jsme měli v 6 týdnech 6 kg. Granulky bych klidně trošku přidala. To velké bříško bych spíš přisuzovala červíkům, je vidět, že paní "chovatelce" šlo spíš o peníze než o štěňata. Neříkám, že se u štěněte nemůže objevit červík nebo škrkavka i při správném odčervování, ale to evidentně nebyl tenhle případ. Začervená štěňátka bývají hubenější s velkým bříškem. Tak se hlavně dejte do kupy, ať jste ok a pořádně rostete. |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Aiven

|
Zaslal:
pá srpen 11, 2006 8:37 pm |
  |
Díky moc, takže přidáme na granulích. Na odčervení jsme dostali od veterináře Stronghold(takovou malou tubičku co se vetře do kůže) tak jsme mu jí v pondělí dali, ale stejně má pořád to bříško i když je to už 5 dní. Tak už nevim. |
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Aiven

|
Zaslal:
pá srpen 11, 2006 9:03 pm |
  |
Tak už jsme objednali Pro Plan Pupy tak jsem zvědavej  |
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
supermartin
člen týmu

Registrace: 18.4. 2006
|
Zaslal:
pá srpen 11, 2006 10:48 pm |
  |
| Aiven napsal(a): | Zdravim,
máme ho bez papírů od paní z Otěšic což je u Přeštic pod Plzní. Jeho rodiče taky nebyli největší měli o pár cm(5- míň než normální LB. Jinak pes byl dost začervenej i veterinář nám říkal že má až moc červů. Krmíme ho granulemi Sportmix Premium. Tady jsou ty fotky.
|
Na fotkách vypadá dobře, ale váha co píšeš je fakt dobrá tak pro měsíční štěně. Nedivím se že vet říká, že vypadá dobře, pokud nezná váhové přírůstky štěňat labíků z paměti - je to pochopitelné.
Když bylo štěně moc začerveno svědčí to o "kvalitě" odchovu. Asi štěňata a matka nebyla v nejlepší péči. O to máš větší naději s dobrou péčí šěně vyspravit. Ono začervení určitě šťěňátku na velikosti nepřidalo.
Moc Ti držím palce ! Štěndo vypadá hezky, ale je fakt drobné, tak ho cpi co to půjde
Asi se mu bude podstatně lépe dařit přibírat na váze, jakmile se Vám ho podaří odčervit. Na fotkách není hubené, vypadá dobře, ale je to dost tím, že může být celkově menší. Takže se snažte ! O trochu menší labík nevadí, stejně ho nemáte na chov ani na výstavy, ale každé kilčo a cm navíc mu určitě prospěje
 |
_________________ Zlatíčka Peny a Joy
nice-friend.cz |
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
Bunny
člen týmu

|
Zaslal:
so srpen 12, 2006 10:29 am |
  |
| Aiven napsal(a): | | Díky moc, takže přidáme na granulích. Na odčervení jsme dostali od veterináře Stronghold(takovou malou tubičku co se vetře do kůže) tak jsme mu jí v pondělí dali, ale stejně má pořád to bříško i když je to už 5 dní. Tak už nevim. |
Pozor!!! Stronghold je proti srdečním červům, pakomárům..., ale co se týká vnitřních parazitů, působí jen proti škrkavkám. Určitě bude nutné, abyste použili odčervovací tablety (Drontal plus, Prazinon plus, Pratel, Caniquantel plus...atd). Stronghold jednoduše nestačí, vím to z vlastní zkušenosti. Také ho psovi kupuji kvůli srdečním červům, ale k tomu musím ještě normálně odčervovat. |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
supermartin
člen týmu

Registrace: 18.4. 2006
|
Zaslal:
so srpen 12, 2006 3:04 pm |
  |
Bunny má zcela pravdu |
_________________ Zlatíčka Peny a Joy
nice-friend.cz |
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
zdeneke
nováček

|
Zaslal:
so srpen 12, 2006 6:21 pm |
  |
do dvou mesicu byla nase Sarina odcervovana pastou ve dvou mesicich dostala Stronghold a ted ve 3 mesicich tabletu. Stronghold je super co se tyka doby odcerveni oproti paste ci tablete jeho ucinek odcervovani trva 30 dni (tim myslim jak dlouho latka v tele akcne funguje) u tabletky je to 24 hodin, take zbavi pejska parazitu v krvi a srdci, perfektne ale i pomaha z venci nenasli jsme za tu dobu jedine kliste bohuzel ma jednu velikou nevyhodu neumi pejska zbavit Tasemnic takze je dobre to kombinovat hlavne se hodi kdyz jedete s pejskem do zahranici kde se prave ti paraziti co zijou u pejsku v srdci vyskytuji. |
|
|
| Návrat nahoru |
  |
 |
Bunny
člen týmu

|
Zaslal:
so srpen 12, 2006 6:34 pm |
  |
Stronghold funguje proti blechám, ale ne proti klíšťatům, takže to, že jste nenašli klíště, zřejmě nebylo díky Strongholdu. Nejen že nefunguje na tasemnice, ale ani na krátké oblé červy a další potvory ve střevech, kromě škrkavek. Také ho používám na srdeční červy, dávám ho každý měsíc. K tomu ale musím odčervovat 1x za 3-4 měsíce (jelikož nosí zvěř, i venku nalezenou - spárky apod.). |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
zdeneke
nováček

|
Zaslal:
so srpen 12, 2006 6:42 pm |
  |
ja to napsal zkracene jasne ze funguje i proti blecham ale svete div se pry i proti klistatum nas veterinar nam taky tvrdil ze na klistata nefunguje ale dostala se mi do ruky pribalova prirucka kde psali ze funguje i na klistata a je pravda ze jsme za ten mesic nemeli jedine kliste zkusim nekde najit link na tu prirucku
edit: tak mam asi oci z kasparovi kravy nebo nevim, tady je ten link na prirucku o klistatech ani zminka fakt nevim kde jsem to cetl asi nase presvedceni ze na ni nepolezou klistata bylo tak silne ze si ty klistata ani nedovolila na ni vlezt:) http://www.emea.eu.int/vetdocs/PDFs/EPAR/stronghold/V-050-PI-cs.pdf
no aspon kdo bude chtit muze si o Strongholdu vse precist |
|
|
| Návrat nahoru |
  |
 |
Leniik
přispěvatel

|
Zaslal:
ne srpen 20, 2006 11:35 am |
  |
Chci se zeptat jeslti je normální že10 týdenní štěně labradora má kolem 9-10kg?? Je hodně nohatá a je normální není tlustá.Díky za odpověď.Nevážili jsme ji ještě ale připadá mi hodně velká a těžká, ale zdravá je.V úterý jdem poprvé na veterinu máme ji jen týden.  |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Zubejda
člen týmu

|
Zaslal:
ne srpen 20, 2006 8:15 pm |
  |
| Leniik napsal(a): | Chci se zeptat jeslti je normální že10 týdenní štěně labradora má kolem 9-10kg?? Je hodně nohatá a je normální není tlustá.Díky za odpověď.Nevážili jsme ji ještě ale připadá mi hodně velká a těžká, ale zdravá je.V úterý jdem poprvé na veterinu máme ji jen týden.  |
My vážíme psa v náručí na normální domácí váze a pak se zvážíme sami.
Lepší je vědět přesnou váhu než tipovat .Určitě pravidelně važte ať víte jak přibírá(po týdnech)...a taky odčervujte.Ahoj. |
_________________ *Katka něco přes 300 měsíců*Zanna 4roky*Ája 2roky*
*Jen jednou vstoupí Labrador do Tvého srdce a už z něho nikdy neodejde.* |
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Leniik
přispěvatel

|
Zaslal:
po srpen 21, 2006 8:34 am |
  |
Tak jsem ji vážila má 14.6kg a 10 tý týden tak není moc těžká?Když na ni sáhnu tak ji žebra cítím má hodně dlouhý nohy a je celkově normální, ale ta váha se mi zdá hodně velká.Kolik váží vážilo vaše 10 týdenní štěně? |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
muffff

|
Zaslal:
čt srpen 30, 2007 11:13 am |
  |
Ahojík mám doma 15týdení štěně, včera jsme ho vážily a má 14,2kg  |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Suny
přispěvatel

Registrace: 24.3. 2006
|
Zaslal:
čt srpen 30, 2007 1:36 pm |
  |
Naše malá v 10 týdnech vážila cca 9 kg. Teď má 12 týdnů a má asi 11 kg. Myslím že to není moc, ale nadruhou stranu si říkám ať je radši hubenější-kvůli zatěřování kloubů... |
|
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Nikyky
uživatel

|
Zaslal:
čt srpen 30, 2007 1:44 pm |
  |
| muffff napsal(a): | Ahojík mám doma 15týdení štěně, včera jsme ho vážily a má 14,2kg  |
náš měl taky tak.ted je mu 22 týdnu a váží 20,5kg.nevim jestli to neni malo? |
|
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
Zubejda
člen týmu

|
Zaslal:
pá srpen 31, 2007 9:57 pm |
  |
Ájinka má 19.týdnů a 22,5kg
Niky nevážili jste chlapáka jen tak od oka?
To se mi nějak nezdá,že by měl Eyko méně než Ája
 |
_________________ *Katka něco přes 300 měsíců*Zanna 4roky*Ája 2roky*
*Jen jednou vstoupí Labrador do Tvého srdce a už z něho nikdy neodejde.* |
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Nikyky
uživatel

|
Zaslal:
so září 01, 2007 11:02 am |
  |
taky se mi to zdá divný,ale vážila sem ho 2x a ukazujeto furt stejně.Vážili sme doma a u babči |
|
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
Megii
nováček

|
Zaslal:
so leden 12, 2008 2:29 pm |
  |
Aholky před chvílkou jsem Megušku vážila a ve svých 14ti týdnech má 11kg.Je to hodně málo nebo jsme ještě v normě
Je spíš sportovní tip,má dost dlouhé nožky.Proto vypadá že je hubená. |
|
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Chanel

|
Zaslal:
st březen 03, 2010 6:06 pm |
  |
Ahojky, jsem tu nová. Konečně mám taky stěňátko- chodíte sem ještě někdo? Mám štěně, fenečku, teď jí je 11 týdnů, vysoká je 38 cm a váží 8 kg. Je bez PP. Není malá? Díky moc  |
|
|
| Návrat nahoru |
  |
 |
|
|