labrador-web.net golden-retriever-web.net
VyhledatTémataOdkazyFórumVaše nastavení
labrador - web - labrador retriever - vše o tomto plemeni !

nakupzdomu.cz nakupzdomu.cz
Hill's Canine Dry Puppy Growth Large Breed 12kg
Hill's Puppy Large Breed
AKČNÍ BALENÍ 12 Kg
za 1140,- Kč

Pro plan 14 Kg od 990 Kč

alavis
nejlevněji !!!

Zkuste to u nás : Zkuste to u nás :
Krmiva všech značek nejlevněji

domluva jistá :
info@nakupzdomu.cz

Inzerce Inzerce

Navigace Navigace
· Domů
· Aktuality
· Archív článků
· Deníčky
· Diskuzní fórum
· Doporučte nás
· Encyklopedie
· FAQ
· Fotogalerie
· Hledat
· Inzerce
· Kalendář akcí
· Ke stáhnutí
· Kniha návštěv
· Mapa Stránek
· Poslat článek
· Soukromé zprávy
· Statistiky
· Stránky webu
· Témata
· Top 10
· Uživatelé
· Váš účet
· Verze pro PDA
· Web Links
· Zvědavé ankety

Deníčky Deníčky

beníček
prcek780

Dawe

rychlá
myskamaruska

Nefertity :´(
maggielabrador

[ Deníčky našich pejsků ]
[ Přidat deníček ]

nakupzdomu.cz nakupzdomu.cz

Mrkni !
A nejen to ale i granulky za nej ceny !
Vše pro výcvik

Informace Informace

Chovatelské stanice 

Zkoušky a zkušební řády 

Standard

Standard obrazem

Můžu na procházku ? (počasí) 

Podmínky chovnosti 

==================

Chovní psi 

Chovné feny 

Návštevnosť Návštevnosť
TOPlist

Odkud přišli Odkud přišli
1: http://search.seznam..
2: http://www.google.sk..
3: http://www.google.sk..
4: http://search.seznam..
5: http://www.google.co..
6: http://www.google.co..
7: http://www.google.co..
8: http://www.google.co..
9: http://www.google.co..
10: http://www.google.co..

Diskuzní fórum

labrador-web :: Zobrazit téma - Loužičky
 FAQ •  Hledat  • Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny  • Registrace  • Osobní nastavení • Přihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv • Přihlášení
 Loužičky Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Přidat nové témaZaslat odpověď
Autor Zpráva
Lentilka

Registrace: 1.1. 1970

PříspěvekZaslal: po leden 22, 2007 11:12 am CitovatNávrat nahoru

Ahoj,
v pátek jsme si dovezli štěně, má 7 týdnů. Chtěla jsem se zeptat, dokdy asi máme počítat s tím, že bude dělat loužičky doma. Vím, že je to individuální, ale když tak mi napište, kdy přestalo loužičkovat vaše štěně. Díky moc
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Slávka Hrdá
znalec
znalec

PříspěvekZaslal: po leden 22, 2007 11:48 am CitovatNávrat nahoru

Lentilka napsal(a):
Ahoj,
v pátek jsme si dovezli štěně, má 7 týdnů. Chtěla jsem se zeptat, dokdy asi máme počítat s tím, že bude dělat loužičky doma. Vím, že je to individuální, ale když tak mi napište, kdy přestalo loužičkovat vaše štěně. Díky moc

Ahoj naše Jessi (máme ji v paneláku) vydržela opravdu bez loužičky pokud si to dobře pamatuji tak na čvtrtým měsíci. Ale vše záleží na vás,jak vydržíte často běhat ven i v noci Rolling Eyes .Jinak vítám na webu a gratuluji ke štěňátku, ať vám dělá hodně radosti. Wink

PříspěvekZaslal: po leden 22, 2007 11:58 am CitovatNávrat nahoru

Ahoj, naše Jesie má 10,5 týdne a doma loužičku uděla naposled před týdnem. Ale podotýkám, že bydlíme v baráčku, kde má přes den prakticky volný přístup ven. V noci venčíme kolem 23:00, pak je to rozdílný, cca. 02:00 - 03:00, a pak ráno, když vstávám v 06:00. Wink
Je to naše šikulka a to vaše štěndo bude zanedlouho taky Smile

člen týmu
člen týmu

Registrace: 18.10. 2005

PříspěvekZaslal: po leden 22, 2007 1:12 pm CitovatNávrat nahoru

S miminkem se musí po každém jídle a po každém spaní ven vyčurat. Záleží na tom , jak s ním budete doma přes den. Já protože jsem chodila do práce a pejsa byl sám doma 8,5 hod jsem stejně musela udělat čurací roh s novinama kam chodil ve dne i v noci. protože svěrače začnou ovládat tak na 6 měsících, je to otázka jak to budete zvládat a jak bude sám.Aronek skutečně přestal dělat loužičky a hromádky přes den kdy na mě čekal ,až v 5 měsích.
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuZobrazit uživatelovy WWW stránky
Kobara
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: po leden 22, 2007 1:20 pm CitovatNávrat nahoru

Musím říci, že mi jsme chodili a stále chodíme ven dost často, takže za těch 18 týdnů, co ho máme nám udělal loužičku maximálně 5x a teď už více jak měsíc nic, spíše zezačátku, než jsme to podchytili

znalec
znalec

PříspěvekZaslal: po leden 22, 2007 1:20 pm CitovatNávrat nahoru

Jarka napsal(a):
S miminkem se musí po každém jídle a po každém spaní ven vyčurat. Záleží na tom , jak s ním budete doma přes den. Já protože jsem chodila do práce a pejsa byl sám doma 8,5 hod jsem stejně musela udělat čurací roh s novinama kam chodil ve dne i v noci. protože svěrače začnou ovládat tak na 6 měsících, je to otázka jak to budete zvládat a jak bude sám.Aronek skutečně přestal dělat loužičky a hromádky přes den kdy na mě čekal ,až v 5 měsích.

Jarko úplně jsem si připomněla nás,jak jsem z toho byla nešťasná,ale je to svatá pravda,po každém jídle, noviny jsme taky měli,pak se odbourali, bobků moc nebylo,ale těch loužiček! Rolling Eyes Všichni mě říkali,že najednou přijde zlom a louže nebudou.Zlom přišel po mém nevyspání Very Happy ,ale přišel . A taky asi až k pátému měsíci.Teď si říkám,jestli jí to už nemám posunout,je to holka velká poslední večerní na 22h. a ráno chodím v 5,45.To by snad mohla vydržet,ne?

přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: po leden 22, 2007 1:22 pm CitovatNávrat nahoru

oprava: máme ho 11 týdnů, to jsem ale popleta

člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: po leden 22, 2007 1:38 pm CitovatNávrat nahoru

Slávka Hrdá napsal(a):
Jarka napsal(a):

Jarko úplně jsem si připomněla nás,jak jsem z toho byla nešťasná,ale je to svatá pravda,po každém jídle, noviny jsme taky měli,pak se odbourali, bobků moc nebylo,ale těch loužiček! Rolling Eyes Všichni mě říkali,že najednou přijde zlom a louže nebudou.Zlom přišel po mém nevyspání Very Happy ,ale přišel . A taky asi až k pátému měsíci.Teď si říkám,jestli jí to už nemám posunout,je to holka velká poslední večerní na 22h. a ráno chodím v 5,45.To by snad mohla vydržet,ne?

Slavko, myslim ze od 22 do 6 by to uz mohla zvladnout.
tim ze Qenty po prestehovani spi s nama v loznici tak to zkousel treba ve 4 rano, prisel k posteli a zacal knucet, takze sem asi prvni tyden s nim na tu zahradu vybehla (vzdycky to bylo jen ucvrknuti, takze tak akutni to nebylo) ale pak jsem si rekla ze to neni o tom ze rekne" chci" ale mel by upozornovat ze "rad by", takze jsem mu vetsinou rekla ze je jeste noc at jde chrapat tak rezignoval a pekne pockal do tech 7 kdy vstavam a vypusti pekne plnou nadrz Smile
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit uživatelovy WWW stránky
Jarka
člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: po leden 22, 2007 2:06 pm CitovatNávrat nahoru

tak tak lidičky , trpělivost a hlavně to závisí od podmínek, jak je dlouho sám, kde je, může ven nebo v bytě jako my????Ale přesto, že je to z počátku o nervy, netrestat, nemůže za to, dětem to taky trvá pěkně dlouho..., učit, venku chválit a jásat a nosit ven.... pořád myslet na to, že jednou to skončí, já druhý den bez loužiček oslavila, ale nejde to zlomit přes koleno, mají malý měchýř a prostě ještě nevědí co stím, to chce svůj čas
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuZobrazit uživatelovy WWW stránky
Jarka
člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: po leden 22, 2007 2:10 pm CitovatNávrat nahoru

Slávka- já ještě asi půl roku chodila ráno po vstávání jen vyčurat a rychle zpátky a na venčení až za hodinu po té co jsem si vše zabezpečila na odchod do práce ,ale jak začal zvedat nohu a značkovat, tak jsem to zrušila a skutečně hřeším na to, že se jim ve spaní tvoří míň moči a musí počkat až jdem. Kromě břichabolu/ po dietní chybě nebo nemoc/ už pak doma nic neudělá...
Kobara
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: po leden 22, 2007 2:11 pm CitovatNávrat nahoru

ze začátku jsem chodili ven 16x-20x denně, bylo to na mrtvolu, ale nechtěli jsme , aby si zvykl doma na noviny, učili jsme rovnou ven, i když to znamenalo přivolat výtah(jsme v 6.patře) atd., ale vyplatilo se nám to, krásně si zvykl a je pravda, že si ho chodím venčit v 11, takže teď delší interval, než 3 hodiny nemá, a když byl menší, různě jsme si brali dovolenou, děti volno ze školy Embarassed , abycho ho naučili čůrat a kakat venku, teď už mi stačí říct venku čůůůreeeeeeeeej a je jak na baterky Laughing , na kakání zašustím igelitovým sáčkem a už dřepí a tlačí, až mu lezou oči z důlků Wink

člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: út leden 23, 2007 1:16 pm CitovatNávrat nahoru

No jistě, my taky na povel udělej bobek - a Aronek začne hledat místečko kam.Ale Vás je doma jak křížal, my jsme s Aronem sami dva a já chodím do práce, proto říkám, že se musí věci organizovat podle podmínek které kdo má, jak je dlouho pes sám a pod.14 dovolené které jsem měla po té co přišel ke mě bylo vše a už tehdy jsem ho musela postupně učit být sám... Nováčci si z těch zkušeností musí vybrat a zajistit podle toho jaké mají podmínky oni.....
simhaj

PříspěvekZaslal: út leden 23, 2007 2:25 pm CitovatNávrat nahoru

Kobara napsal(a):
ze začátku jsem chodili ven 16x-20x denně, bylo to na mrtvolu, ale nechtěli jsme , aby si zvykl doma na noviny, učili jsme rovnou ven, i když to znamenalo přivolat výtah(jsme v 6.patře) atd., ale vyplatilo se nám to, krásně si zvykl a je pravda, že si ho chodím venčit v 11, takže teď delší interval, než 3 hodiny nemá, a když byl menší, různě jsme si brali dovolenou, děti volno ze školy Embarassed , abycho ho naučili čůrat a kakat venku, teď už mi stačí říct venku čůůůreeeeeeeeej a je jak na baterky Laughing , na kakání zašustím igelitovým sáčkem a už dřepí a tlačí, až mu lezou oči z důlků Wink

Měli jsme to podobně, než jsme zjistili ty intervaly, nějaká ta nehoda se stala, ale teď už to máme taky na povel" vyčurej se" a ona jako když rozumí a snad chce i tu pochvalu tak třeba jen tak "ucvrnkne", hlavně, aby splnila to, co chceme Laughing

přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: út leden 23, 2007 2:27 pm CitovatNávrat nahoru

My teď máme 5,5 měsíce a Damiján neloužičkuje asi od 4 měsíce. A ještě dříve začal s bobkama venku. My bydlíme v domě se zahradou a z obýváku nám vedou balkonové dveře na zahradu. Naučil se skvěle chodit k těm dveřím, sedne si a čeká až ho někdo pustí. Chodí tam nejen když se mu chce čurkat, nebo kakat, ale taky když se chce jít proběhnout. Jak ho to přestane bavit, tak sedí u dveří a čeká až ho vpustíme do obýváku. Je to super, ale ještě se nám stává, že když je večer, hodně unavený, tak to pustí doma. A to je teda už vodopád Rolling Eyes Jinak chodí ráno v 7hodin se vyvenčit, pak vydrží až do 13.30, než přijdou děti ze školy, a večer ho dáváme tak kolem 22.00hod, to se mu teda moc nechce vylézat z pelíšku, ale my ho donutíme, a ráno je čisťoučko. Ale ten zlom nastal asi v tom 4 měsíci.

přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: út leden 23, 2007 2:29 pm CitovatNávrat nahoru

Ještě jsem se chtěla zeptat Jarky, kdy asi začal zvedat nožku?

znalec
znalec

PříspěvekZaslal: út leden 23, 2007 2:44 pm CitovatNávrat nahoru

Dami napsal(a):

Sice se ptáš Jarky, ale máme taky kluka Smile Pikaso začal zvedat nožku kolem 6 měsíce. Někde jsem četla, že začnou dříve zvedat nožku pejsci, kteří mají častý kontakt s nějakým kamarádem. Tak Pikaso měl častý kontak se zlaťákem našich, vždy když zlaťák zvednul nohu, Pikaso mu pod ní střčil hlavu Laughing Laughing

člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: út leden 23, 2007 2:55 pm CitovatNávrat nahoru

Kolem 6 měsíce, my měli kamarády stejně staré truhlíky pejsky a fenečky, žádný starší kamarád.nejdřív ji zvedl občas, někdy se u toho i převrátil jak se snažil čurat co nejvýš, a postupně začal na každou hroudu, drn, vysokou trávu, krtinec a dnes už si vybírá sloupky a stromy, prostě je to kus chlapa.
Dami
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: út leden 23, 2007 3:00 pm CitovatNávrat nahoru

Markyza napsal(a):
Dami napsal(a):

Sice se ptáš Jarky, ale máme taky kluka Smile Pikaso začal zvedat nožku kolem 6 měsíce. Někde jsem četla, že začnou dříve zvedat nožku pejsci, kteří mají častý kontakt s nějakým kamarádem. Tak Pikaso měl častý kontak se zlaťákem našich, vždy když zlaťák zvednul nohu, Pikaso mu pod ní střčil hlavu Laughing Laughing

Jsem se nasmála. To musel být faj obrázek s hlavou pod nohou Very Happy My nemáme žádné kamarády se kterými bychom byli často. Brácha má psa, ale nejsme s ním moc často. A když už s ním jsme, tak se pořád jenom honí a honí a blbnou a blbnou. Tak uvidíme kdy my začnem s chlapáckým čuráním Very Happy

PříspěvekZaslal: út leden 23, 2007 5:30 pm CitovatNávrat nahoru

Lentilka napsal(a):
Ahoj,

..máme asi nejvzornější štěně. Jsou mu tři měsíce a louži natož bobek fakt neznám doma. Jen po očkování tu noc, protože strašně pil. Chodíme ven každé dvě až 2 1/2 hodinky ven a v noci naposledy o půlnoci a pak kolem šesté. Je to zlatíčko Very Happy
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuZobrazit uživatelovy WWW stránkyICQ
Zubejda
člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: út leden 23, 2007 5:58 pm CitovatNávrat nahoru

Laughing Very Happy Evi výborně....držím pěsti,jen tak dál. Je to šikulka a ty jsi dobrá,že vydržíš ten maraton. Vyplatí se to opravdu,nařídit budíka,sledovat štěně,rozpoznávat varovné signály štěněte, jimiž ohlašuje blížící se potřebu,venčit pravidelně po jídle(neskákat,nelítat-jen potřeba a domů),po spánku a hraní, za čas se interval přes noc prodlužuje.Štěně přenášejte ven v náruči-v náruči potřebu neudělá.Nikdy jim nestrkejte čumáčky do louží-účinek to nemá a štěně se vás začne bát.
Neznám u nás,že bych se nějak moc vychrupla třeba od 22-8(natož do 10h Laughing )...poslední vycházka s venčením je u nás kolem půlnoci a první vždy ráno ve 4:20 . Když potřebuje a řekne si třeba ve dvě ráno tak prostě jdem. Pořídili jsme si živého tvorečka a ten je odkázaný jen na nás.
Za vyčůrání i kadění venku chválíme(radujem se) a odměňujem.

Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Přidat nové témaZaslat odpověď

Přejít na:   

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma