labrador-web.net golden-retriever-web.net
VyhledatTémataOdkazyFórumVaše nastavení
labrador - web - labrador retriever - vše o tomto plemeni !

nakupzdomu.cz nakupzdomu.cz
Hill's Canine Dry Puppy Growth Large Breed 12kg
Hill's Puppy Large Breed
AKČNÍ BALENÍ 12 Kg
za 1140,- Kč

Pro plan 14 Kg od 990 Kč

alavis
nejlevněji !!!

Zkuste to u nás : Zkuste to u nás :
Krmiva všech značek nejlevněji

domluva jistá :
info@nakupzdomu.cz

Inzerce Inzerce

Navigace Navigace
· Domů
· Aktuality
· Archív článků
· Deníčky
· Diskuzní fórum
· Doporučte nás
· Encyklopedie
· FAQ
· Fotogalerie
· Hledat
· Inzerce
· Kalendář akcí
· Ke stáhnutí
· Kniha návštěv
· Mapa Stránek
· Poslat článek
· Soukromé zprávy
· Statistiky
· Stránky webu
· Témata
· Top 10
· Uživatelé
· Váš účet
· Verze pro PDA
· Web Links
· Zvědavé ankety

Deníčky Deníčky

beníček
prcek780

Dawe

rychlá
myskamaruska

Nefertity :´(
maggielabrador

[ Deníčky našich pejsků ]
[ Přidat deníček ]

nakupzdomu.cz nakupzdomu.cz

Mrkni !
A nejen to ale i granulky za nej ceny !
Vše pro výcvik

Informace Informace

Chovatelské stanice 

Zkoušky a zkušební řády 

Standard

Standard obrazem

Můžu na procházku ? (počasí) 

Podmínky chovnosti 

==================

Chovní psi 

Chovné feny 

Návštevnosť Návštevnosť
TOPlist

Odkud přišli Odkud přišli
1: http://search.seznam..
2: http://www.google.co..
3: http://www.google.co..
4: http://www.google.co..
5: http://www.google.co..
6: http://www.google.co..
7: http://www.google.co..
8: http://www.google.co..
9: http://www.google.co..
10: http://www.google.co..

Diskuzní fórum

labrador-web :: Zobrazit téma - Výtok z uší
 FAQ •  Hledat  • Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny  • Registrace  • Osobní nastavení • Přihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv • Přihlášení
 Výtok z uší Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Přidat nové témaZaslat odpověď
Autor Zpráva
pnoe

Registrace: 1.1. 1970

PříspěvekZaslal: út září 26, 2006 9:13 am CitovatNávrat nahoru

Hezký den všem,našemu Beníkovi (6měsíců) pravidelně čistíme ouška OTIFREE kapkami.Jenže on má pernamentně jedno ouško tak zaneřáděné,že mám pocit jestli to není výtok či dokonce se zánětem.Nezapáchá to je to barvy černočervené jako sražená krev,alespoň co se týče barvy.Krev to,ale není to jsem si jist.
Nevíte co s tím?
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
supermartin
člen týmu
člen týmu

Registrace: 18.4. 2006

PříspěvekZaslal: út září 26, 2006 9:46 am CitovatNávrat nahoru

pnoe napsal(a):
Hezký den všem,našemu Beníkovi (6měsíců) pravidelně čistíme ouška OTIFREE kapkami.Jenže on má pernamentně jedno ouško tak zaneřáděné,že mám pocit jestli to není výtok či dokonce se zánětem.Nezapáchá to je to barvy černočervené jako sražená krev,alespoň co se týče barvy.Krev to,ale není to jsem si jist.
Nevíte co s tím?

Kdo to neviděl Ti asi neporadí - optal bych se rozhodně vetíka.

jířa
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Registrace: 1.5. 2006

PříspěvekZaslal: út září 26, 2006 1:26 pm CitovatNávrat nahoru

Na nic bych nečekala a valila k vetíkovi může mít zánět to vypadá podobně pokud ještě plácá ušima(teda třepe hlavou)tak je to víc než jisté dostanete ušní kapky na léčení název si nepamatuju
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávu
Bunny
člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: út září 26, 2006 1:44 pm CitovatNávrat nahoru

Vím přesně, co máš na mysli. Je to takový bordel hnědočerné barvy, přesně jak zaschlá krev, jak píšeš. Před nedávnem jsme tento zánět doléčili. Také pravidelně čistíme OTIFREE, ale na zánět jsou potřeba antibiotika. Rozhodně skoč k vetíkovi, ať z toho neuděláš chronickou záležitost a netrápíte se s tím každou chvíli.
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuZobrazit uživatelovy WWW stránky
Bunny
člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: út září 26, 2006 1:46 pm CitovatNávrat nahoru

Ještě něco, Bandas hlavou neklepal, ani to nijak nepáchlo, přesto šlo o zánět.
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuZobrazit uživatelovy WWW stránky
Zubejda
člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: út září 26, 2006 2:16 pm CitovatNávrat nahoru

pnoe napsal(a):
Nevíte co s tím?

Ahoj,taky bych raději šla k vetíkovi.
Zřejmě dostanete antobiotika Otiprin N kapky....vetík řekne kolik a jak často a dlouho kapat(bývá to 7dní). Jak je tam ta zaschlá krev-bordel a ouško ho svědí tak se může jednat o více nemocí než jen zánět. Můžou to být i bakterie,ušní svrab,...to se přes net nepozná a neporadí. Kapky stojí kolem 150kč a nedoporučuju je jako prevenci,jen jako lék v nutnosti od vetíka.
Ty výplachy OTIFREE bych taky nedělala víc jak jednou za čas-tedy třeba jednou za měsíc...ono jak se tam začne víc hrabat do těch uší(což vůbec nedoporučuju-tyčinky a vata vůbec ne! -nechat na vetíkovi) tak se tam ten zánět může častěji opakovat. Vetík nám řekl-vypláchnout jednou za měsíc OTIFREE a pak jen nakukovat kam uvidíme a dosáhnem hadříkem očistit po koupání ve vodě. Určitě vůbec nedráždit a nechat zvukovody mastné od mazu.

Rendy
znalec
znalec

PříspěvekZaslal: út září 26, 2006 3:48 pm CitovatNávrat nahoru

Rozhodně bych skočil k odborníkovi, ale přece jen jednu zkušenost přidám. Ušní maz se vytváří jako ochrana zvukovodu a proto, aby vypudil nečistoty. Příliš časté čištění tvorbu mazu podporuje. Někdy nemusí jít zrovna o zánět, ale reakci na příliš důkladné čištění něčeho, co tam má být. Na barvě mazu se podílí prach a nečistoty, které se do něj dostávají. Nemám zkušenost se psem ale se sebou, jednou jsem měl problém s uchem a paní doktorka se mě zeptala, jak často si je čistím. Já pohoršeně odpověděl, že každý den a ona mi řekla, že to je právě chyba. A pak se v tom vyznejte Laughing Laughing Laughing .

Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuZobrazit uživatelovy WWW stránkyICQ
pnoe

PříspěvekZaslal: st září 27, 2006 5:24 pm CitovatNávrat nahoru

Díky za pomoc a radu.Dnes zaskočím k vetíkovi.Je pravdou,že čistíme často.Podám zprávu jak jsme dopadli.
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
pnoe

PříspěvekZaslal: st září 27, 2006 7:41 pm CitovatNávrat nahoru

Tak jsme se vrátili od Vetíka.Benny(6měsíců) má zarudlý a oteklý zvukovod,není to zánět,ale mohl by prý být.Dostal kapky Chronicin 4x denně 5 kapek po dobu 10dnů.Teď spí.bobek Very Happy
Zubejda
člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: st září 27, 2006 7:53 pm CitovatNávrat nahoru

pnoe napsal(a):
Tak jsme se vrátili od Vetíka.Benny(6měsíců) má zarudlý a oteklý zvukovod,není to zánět,ale mohl by prý být.Dostal kapky Chronicin 4x denně 5 kapek po dobu 10dnů.Teď spí.bobek Very Happy

Tak ať je mu líp brzy prďolovi Wink Dobře,že jste šli k vetíkovi.

Bunny
člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: st září 27, 2006 7:54 pm CitovatNávrat nahoru

Také jsme dávali chronicin
Glumi
uživatel
uživatel

Registrace: 4.1. 2006

PříspěvekZaslal: pá únor 23, 2007 11:22 pm CitovatNávrat nahoru

My jsme taky u vetíka zjistili, že má začínající zánět v uších. Kapky jsme žádné nedostali. Dostali jsme čistič uší VETRIDERM. Doufám, že nám to nepřejde na chronický zánět. Jen nevím jak často mu to čitstit. Každý den, oben. Vetík řekl podle potřeby. Tak jsem zvědavá jak dopadne na kontrole tento týden.

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 7:08 pm CitovatNávrat nahoru

Tak jsem zjistila, že moje Sárinka má úplně stejný problém. V jednom oušku má takový nepořádek. Přesně jak již někdo psal. Vypadá to jako sražená krev a je hodně cítit. Pořád si ouškou drbe Takže zítra pádíme k vetovi. Je fajn, že tohle fórum existuje a člověk tu najde odpovědi na něco, co ho teď trápí.
Zubejda
člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 8:11 pm CitovatNávrat nahoru

Tweetula napsal(a):
Tak jsem zjistila, že moje Sárinka má úplně stejný problém. V jednom oušku má takový nepořádek. Přesně jak již někdo psal. Vypadá to jako sražená krev a je hodně cítit. Pořád si ouškou drbe Takže zítra pádíme k vetovi. Je fajn, že tohle fórum existuje a člověk tu najde odpovědi na něco, co ho teď trápí.

Ahoj Tweetulo.
Vetík poradí a pomůže s ouškama.
Ať je brzy líp bez drbání a ouška zdravá. Wink Napiš jak jste dopadli a co léčíte.

Tweetula

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 8:55 pm CitovatNávrat nahoru

Určitě se zítra ozveme a podělíme se o to co mám doktor řekl.
Jarkavi

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 12:01 pm CitovatNávrat nahoru

já jen naši zkušenost, protože Arona taky trápili uši, a chodili jsme k vetovi a dávali kapky, a pak silnější a pak už hrozil výplachy- tak jsem jela k dalšímu vetovi- někde jsem to psala, že tam pojedem- bylo to úžasné, nejdřív si s Aronem pohrál- pak mi řekl dáme ho na stůl a Aron držel, když jsme ho tam dávali- tak mi řekl- zuby dobrý, oči dobrý, srst dobrá, kloubečky na omak OK, koukl do ucha a řekl žádné kapky, jdeme vysoušet, a dal mi nějaký prášek na sypání do uší, ještě se tam musí mechanicky uchem jako nafoukat- pak už to trvalo 6 dnů a bylo vše OK
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuZobrazit uživatelovy WWW stránkyICQ
Tweetula

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 7:12 pm CitovatNávrat nahoru

Tak máme nějaký krvavý zánět ( pan doktor to nějak podobně říkal ) a dostali jsme antibiotika v kapičkách Mitex a na čištění uší Otivet. Tak jen doufám, že to holčičce pomůže. V noci byla pořád vzhůru, protože ji to bolelo. Tak jsem ji vzala k sobě a spinkali jsem a trpěli společně

častý přispěvatel
častý přispěvatel

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 8:40 pm CitovatNávrat nahoru

Tweetula napsal(a):
Tak máme nějaký krvavý zánět ( pan doktor to nějak podobně říkal ) a dostali jsme antibiotika v kapičkách Mitex a na čištění uší Otivet. Tak jen doufám, že to holčičce pomůže. V noci byla pořád vzhůru, protože ji to bolelo. Tak jsem ji vzala k sobě a spinkali jsem a trpěli společně

Ahojky Razz
je mi líto, že to Sárinku bolí a trpíte Sad Přeji vám ať vám co nejdřív zaberou ty kapky od veta....a průběžně nás informuj, jak se daří ju? Wink
Zubejda
člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 9:07 pm CitovatNávrat nahoru

Tweetula napsal(a):

Uvidíš bude to zase v pořádku....za 5dní se jí uleví,určitě kapejte jak řekl vetík a kontrola bude už ok. Občas na záněty Labíci trpí.
Přejem Sárince,aby jí už ušiska nezlobila....ať je v pořádku.

Tweetula

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 10:10 pm CitovatNávrat nahoru

Snad to bude brzy v pořádku. Konečně už alespoň v klidu spinká. Řekla bych, že i to samotné vyčištění jí hodně pomohlo. Už si ouško nedrbe Cool

Přidat nové témaZaslat odpověď

Přejít na:   

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma