labrador-web.net golden-retriever-web.net
VyhledatTémataOdkazyFórumVaše nastavení
labrador - web - labrador retriever - vše o tomto plemeni !

nakupzdomu.cz nakupzdomu.cz

Zkuste to u nás : Zkuste to u nás :
Krmiva všech značek nejlevněji

domluva jistá :
info@nakupzdomu.cz

Inzerce Inzerce

Navigace Navigace
· Domů
· Archív článků
· Deníčky
· Diskuzní fórum
· Doporučte nás
· Encyklopedie
· FAQ
· Fotogalerie
· Hledat
· Inzerce
· Kalendář akcí
· Ke stáhnutí
· Kniha návštěv
· Mapa Stránek
· Poslat článek
· Soukromé zprávy
· Statistiky
· Stránky webu
· Témata
· Top 10
· Uživatelé
· Váš účet
· Verze pro PDA
· Web Links
· Zvědavé ankety

Deníčky Deníčky
 1.5.2010
GrenAnabella

Labradorský retrívr MUJ NEJOBLIBENEJSI PES!
kilari

Prvý krát doma
DCdent

Naše malá Enie!!
Enie
 začátek
zdenka

[ Deníčky našich pejsků ]
[ Přidat deníček ]

nakupzdomu.cz nakupzdomu.cz

Mrkni !
A nejen to ale i granulky za nej ceny !
Vše pro výcvik

Informace Informace

Chovatelské stanice 

Zkoušky a zkušební řády 

Standard

Standard obrazem

Můžu na procházku ? (počasí) 

Podmínky chovnosti 

==================

Chovní psi 

Chovné feny 

Návštevnosť Návštevnosť
TOPlist

Odkud přišli Odkud přišli
1: http://www.labrador-..
2: http://www.labrador-..
3: http://www.labrador-..
4: http://www.labrador-..
5: http://www.labrador-..
6: http://www.labrador-..
7: http://www.google.sk..
8: http://www.google.sk..
9: http://www.google.cz..
10: http://www.google.cz..

Diskuzní fórum

labrador-web :: Zobrazit téma - Dost good zprávy, které potěší , moc všem fandíme !!!
 FAQ •  Hledat  • Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny  • Registrace  • Osobní nastavení • Přihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv • Přihlášení
 Dost good zprávy, které potěší , moc všem fandíme !!! Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Přidat nové témaZaslat odpověď
Autor Zpráva
supermartin
člen týmu
člen týmu

Registrace: 18.4. 2006

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2007 9:31 pm CitovatNávrat nahoru

Dnes mám dvě dobré zprávy

1 povedlo se přenést web včetně databází

2 OBROVSKÁ GRATULACE našemu bráškovi Pablíkovi - již podruhé udělal SZVP - čím jasně potvrdil, že jsou s paničkou prostě machři ( po tolika letech přípravy , tisících aportů kachen - se prostě zadařit muselo Smile )

Tomas
znalec
znalec

Registrace: 1.1. 1970

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2007 9:44 pm CitovatNávrat nahoru

Když jsem poprvé viděl Hanku s Pablíkem, bylo mi hned jasný, že to spolu dotáhnou daleko. Jdu si namazat šampionskej diplom sádlem a jako zákusek si dám po...ý koště. Jen tak dál!!! A moc vám fandám

Už jen za tu "drzost" s jakou Hanka chodí na zkoušky si jí velice vážím a nejen pro to. BOMBA !!!
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuZobrazit uživatelovy WWW stránky
Pablo
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 6:07 pm CitovatNávrat nahoru

děkuji za přání,od Toma a Supermartina hřeje!Vzhledem k tomu,že jsem 14.7. byla jediný labrador mezi samejma ohařema,tak jsem se fakt snažila aby Pablo neudělal ostudu svému plemenu!Nástup s takovou razancí do vody -to psovodi ohařů ještě neviděli,a rákosí rovnou Pablo lámal....po jeho silné disciplíně (rákosí) se muselo jít o kus dál...ale protože máme mezery ve vzdělání(navádění na hladině bez kačeny a šaškování s kačenou u rozhodčího) Razz ),tak jsme opět v druhé ceně.(4,4,3,3,3 a 1)Pro úplnost musím uvést i minulé výsledky(4,4,3,2,2 a 1).A co se týče Pablova tréninku,musím prozradit že jsme najeli na metodu Jarmily Kratochvílové.Tu nechal trenér tahat pneumatiku po ovále stadionu,já jsem zase zvolila traverzu kterou Pablo tahá po dně rybníka..... Razz Razz Razz Hanka a dvojitývodní Pablo
PS:v tom vedru jsem se i modlila ,aby aspoň něco předvedl.....
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit uživatelovy WWW stránky
Ketrin
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 8:49 pm CitovatNávrat nahoru

Pablo gratuluju, je to pěkný výsledek u tak mladého psa... ale matou mě ty známky---? SZVPR podle současného řádu obsahují 10 disciplín a tedy 10 známek - oni vás nechali běžet podle zkuš.řádu ohařů??? Shocked
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuZobrazit uživatelovy WWW stránky
Jumi
nováček
nováček

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 9:01 pm CitovatNávrat nahoru

Pablo - moc moc vám gratulujeme!

A musíme se také pochlubit - povzbuzeni získáním poháru "šikula akce," kterého si moc vážíme, jsme se vypravili na nejbližší WT - Zahradiště a Bernášek k našemu překvapení získal skvělé třetí místo! Máme velkou radost! K překvapení, protože za to co předváděl by jistojistě žádného šikulu nedostal.

Přesto jsem ale myslela, že tam potkáme víc lidí odsud, tak doufám, že se potkáme alespoň v srpnu v Čelákovicích!
Fresh
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 9:13 pm CitovatNávrat nahoru

Ketrin napsal(a):
Pablo gratuluju, je to pěkný výsledek u tak mladého psa... ale matou mě ty známky---? SZVPR podle současného řádu obsahují 10 disciplín a tedy 10 známek - oni vás nechali běžet podle zkuš.řádu ohařů??? Shocked

Ano, bohuzel, u nas na Severni Morave se snad podle retrieveru nedela nic, obvolali jsme vse a nic nenasli, vse podle oharu:(

Samozrejme Hance a Pablovi velka gratulace:)
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit uživatelovy WWW stránkyICQ
supermartin
člen týmu
člen týmu

Registrace: 18.4. 2006

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 9:41 pm CitovatNávrat nahoru

[quote="Jumi"]Pablo - moc moc vám gratulujeme!

A musíme se také pochlubit - povzbuzeni získáním poháru "šikula akce," kterého si moc vážíme, jsme se vypravili na nejbližší WT - Zahradiště a Bernášek k našemu překvapení získal skvělé třetí místo! Máme velkou radost! K překvapení, protože za to co předváděl by jistojistě žádného šikulu nedostal.
[quote]

Tak to jste nám udělali velkou radost !!! Jsem moc rád, že jsme Vás zvolili - samozřejmě na základě podávaných výkonů --- inu oprávněně.

Nedalo se prostě jinak "Šikula Vanova" musel být zvolen golden, i když ho pořádal labrador-web - snažíme se být spravedliví ! A vy jste nechali labíky za sebou !!!

Ketrin
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 9:53 pm CitovatNávrat nahoru

Fresh napsal(a):
Ketrin napsal(a):

Ano, bohuzel, u nas na Severni Morave se snad podle retrieveru nedela nic, obvolali jsme vse a nic nenasli, vse podle oharu:(

Samozrejme Hance a Pablovi velka gratulace:)

Tak to fakt zírám, to snad ani není možný... Shocked a zrovna u těch vodních zk. by to vůbec nebyl problém posuzovat ho podle řádu retrívrů. Akorát by se jim to trošku protáhlo, když tam toho retr.mají víc. Wink
Pablo
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 9:59 pm CitovatNávrat nahoru

Pozor!!ano- koho matou ty počty známek tak má pravdu!Již 2x jsem šla ,,Speciální vodní práce" podle zkušebního řádu ohařů.Podobné,ale v něčem jiné.1)musím konstatovat velký rozdíl mezi prací O a L.
2) co máme nadrillované z ČB z WT tak nám jen pomohlo.(ale např.zaobírat se nějakým klidem,stylovým pokynem atd bylo zbytečné,...... myslivci chtějí výkon....(ale opět pozor - obě dvě skupiny O a L mají svojí pravdu vzhledem k charakteru pejska)
3)L má prostě vodu rád moc,O moc ne
4)vodní práce jsou jedny z nejlehčích,ale zvítězí jen ti nejlepší co opravdu na tom dřeli,což za rok budeme možná my.... Razz Razz Razz (ostatně to říkali myslivci)
4a)trénovala jsem to na slepici mé zaměstnankyně,kterou jsem přesvědčila že slípka kulhá,snaší vajíčka nevyhovující EU,a má blbé slepičince....,to že se mě slepice po pátém hodu začala potápět a Pablo trénoval ponory,nemusím zdůrazňovat...
5)přece nebudu sedět doma sama,ne?Je potřeba chodit mezi lidi!
6)je to trénink k nezaplacení:klidy,střelba,kachny,.....a to opravdu na zahradě nemám.
7)ahoj všichni co se nebojí!
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit uživatelovy WWW stránky
Pablo
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 10:11 pm CitovatNávrat nahoru

Zapomínám napsat: pouze jediný labrador mezi ohařema.Na druhé zkoušce už bylo závodní pole trochu víc obsazené spřátelenými ale i příbuznými labradory Pabla.Navíc je to jednodušší pro rozhodčí že?

Naposledy upravil Pablo dne ne červenec 22, 2007 10:15 pm, celkově upraveno 1 krát.
Ketrin
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 10:12 pm CitovatNávrat nahoru

Moje řeč, my si taky chodíme na zkoušky zatrénovat Wink Laughing kdybych se zk. čekala až bude vše perfektní, tak bych se vzhledem k temperamentu psa taky nemusela dočkat Wink nemluvě o tom, že na zkouškách bývá vše jinak než v tréninku ba i favorit vypadne a outsider mile překvapí Smile
Pablo
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 10:23 pm CitovatNávrat nahoru

anoanoano!!!Pokroky Pabla jsou značné-klidy,ostatní psi,aporty,přivolání....na zahradě jsme králem,ale jak přijedu do cizího prostředí - hrůza. Střelbu nedám sama ani omylem,nutit zaměstnance aby házeli několikrát zamraženourozmraženou slepicí během pracovní doby .....chápete mě,že?Navíc ti myslivci byli opravdu KOUZELNÍ,MILÍ a ptali se mě,(někteří hodně staří a zasloužilí)zda ten pes půjde do vody!!!Radili mě,byli fakt ochotní a byli rádi,že někdo jiný,s jiným druhem psa přišel mezi ně.Hanka a dvojitý vodní ohaří pes Pablo
Ketrin
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 10:52 pm CitovatNávrat nahoru

Kde to žijete? Laughing Tuto situaci ("Tak se nám mladá pani ukažte, co tady s tim pejskem předvedete...") pamatuju někdy před 6-7 lety, kdy jsem začínala vodit... teď už je na zk. retrívrů většinou víc žen vůdkyň než chlapů... ale to mluvím o klubových. Každopádně vidím další dušičku propadlou tomuto sportu.... že je to lepší zábava než výstavy?! Laughing
Fresh
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 10:58 pm CitovatNávrat nahoru

Ketrin napsal(a):
Kde to žijete? Laughing Tuto situaci ("Tak se nám mladá pani ukažte, co tady s tim pejskem předvedete...") pamatuju někdy před 6-7 lety, kdy jsem začínala vodit... teď už je na zk. retrívrů většinou víc žen vůdkyň než chlapů... ale to mluvím o klubových. Každopádně vidím další dušičku propadlou tomuto sportu.... že je to lepší zábava než výstavy?! Laughing

Ale ono to tak tady u nas na severu fakt je Very Happy Koukaji podezrele jak na retrievery, tak na damy vudkyne Laughing

A je to mnooooohem lepsi zabava nez vystavy Wink
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit uživatelovy WWW stránkyICQ
Pablo
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 11:03 pm CitovatNávrat nahoru

je to lepší zábava - to stoprocentně ano,je to spravedlivé!Prostě kačenu nepředal,a basta.Ale na druhou stranu je Pablo v mých očích nejkrásnější pejsek,a chci to mít potvrzené od rozhodčích,že souhlasí s mým pohledem na mého psa!!!(pochopili jste že vlastně chceme nemožné)Tak navrhuji:Každý týden vyhraje jiný pejsek,tak se vlastně všichni prostřídáme,bude to i spravedlivé,protože jinak je to jak s těma vychrtlejma misskama ,co nám vlastně určují styl krásy a jak máme vypadat,ještě že po nás nechtějí abysme tak blbě mlely nesmysly........
Tomas
znalec
znalec

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 11:43 pm CitovatNávrat nahoru

Šikkula Vanovské akce rozhodně nebyla žádná dávačka no a co LR nebo GR? Líbili jste s Bernáškem nejvíc a tím to hasne. Jen škoda že s námi nebyl Fresch, který se může pochlubit, kdyby chtěl jedním z nej výsledků, kterého kdy kdo dosáhl. A Hanko, ještě jednou gratuluju.
Fresh
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2007 8:56 am CitovatNávrat nahoru

Tomas napsal(a):
Šikkula Vanovské akce rozhodně nebyla žádná dávačka no a co LR nebo GR? Líbili jste s Bernáškem nejvíc a tím to hasne. Jen škoda že s námi nebyl Fresch, který se může pochlubit, kdyby chtěl jedním z nej výsledků, kterého kdy kdo dosáhl. A Hanko, ještě jednou gratuluju.

Tome, Tome, nemusis to opakovat porad dokola Smile Vzdyt ja se vysledkem z Madarska nikdy nijak netajil a ani se za nej nestydim:)

Uz to tu nejspise probehlo drive v jinem tematu, ale kazdy, kdo chce, si muze vysledky prohlidnout tady - http://www.retrieversport.eu/workingtest/hun/eredmenyek.htm - vysekli jsme krasnych 6 nul, Chucky mi vyrazel kde se dalo a jak se dalo Laughing Ja na tom nevidim nic spatneho, koneckoncu to byl skvely trening jak pro pejska, tak pro panicka:)

A celkove vzato, tech 5 dni, to jsou zkusenosti k nezaplaceni!!! A verim, ze jich vyuzivame dobre, protoze dneska mi pejsa v pohode usedi 99% damiku i mezi par dalsimi pejsky Smile A kdyz nahodou vyrazi, je to moje chyba, protoze neodhadnu spravne jeho moznosti Confused

Tak doufam, ze se nam podari neco z toho predvest i na WT v Celakovicich, to bude zkouska ohnem Razz A kdyz ne, vzdyt se nic nedeje, jsou to jen pejsci a my jsme jen lidi a vsechno je to prece jen super zabava Very Happy
Jumi
nováček
nováček

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2007 10:15 am CitovatNávrat nahoru

Jééé konečně někdo kdo se chystá do Čelákovic! a chystáte se i na trénink? A co ty Tome vy se s Tanečkem nechystáte?
Fresh
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2007 10:19 am CitovatNávrat nahoru

Jumi napsal(a):
Jééé konečně někdo kdo se chystá do Čelákovic! a chystáte se i na trénink? A co ty Tome vy se s Tanečkem nechystáte?

Budu na obou treninzich s obema pejsky, kdyz uz jedem takovou dalku, tak at si to aspon uzijem Wink
Tomas
znalec
znalec

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2007 10:26 am CitovatNávrat nahoru

My nejedeme, srpen mám úplně nabitej.
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Přidat nové témaZaslat odpověď

Přejít na:   

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma