| Autor |
Zpráva |
Anetik

Registrace: 1.1. 1970
|
Zaslal:
čt květen 22, 2008 10:34 pm |
  |
Chtěla bych se zeptat, kde sháníte zvěř na výcvik? Přesněji bych potřebovala bažanta, kačenu a zajíce... a hlavně by mě zajímalo kde se pohybuje cena... A jak dlouho zvěř vydrží? Jak dlouho se dá používat k výcviku jeden kus? jak skladovat? Jak je vidět tak sem opravdový začátečník ohledně lovečiny, a strašně bych si vážila jakékoli rady či tipu ohledně zvěřě.
Předem moc a moc děkuji za odpověď!!! |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
supermartin
člen týmu

Registrace: 18.4. 2006
|
Zaslal:
čt květen 22, 2008 11:23 pm |
  |
| Anetik napsal(a): | Chtěla bych se zeptat, kde sháníte zvěř na výcvik? Přesněji bych potřebovala bažanta, kačenu a zajíce... a hlavně by mě zajímalo kde se pohybuje cena... A jak dlouho zvěř vydrží? Jak dlouho se dá používat k výcviku jeden kus? jak skladovat? Jak je vidět tak sem opravdový začátečník ohledně lovečiny, a strašně bych si vážila jakékoli rady či tipu ohledně zvěřě.
Předem moc a moc děkuji za odpověď!!! |
Bažanty normálně nabízíme na www.nakupzdomu.cz - nyní již máme posledních 30 kusů - a ty mají rezervované Peny a Joy.
Od podzimu nebude problém s bažanty ani kachnami, ale letos již STOP STAV - určitě na příští rok nakupuj již letos na podzim .
Loni jsem to zažíval naprosto stejně jako ty ... nebylo kde sehnat... proto jsem investoval do mracícího boxe a zvěře..
Zajíců je obecně dost málo, ale jejich náhradu seženeš nejjednodušeji - má ji plno lidí na vesnici v králíkárně - cena dle váhy.
Zvěř vydrží v mrazáku klidně celej rok ... někde více  |
_________________ Zlatíčka Peny a Joy
nice-friend.cz |
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
Anetik

Registrace: 1.1. 1970
|
Zaslal:
čt květen 22, 2008 11:30 pm |
  |
jé, moc ti děkuju, a jak dlouho můžu cvičit s jedním kusem zvěře? Za jak dlouho už bude nepoužitelný? |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
supermartin
člen týmu

|
Zaslal:
pá květen 23, 2008 5:58 am |
  |
| Anetik napsal(a): | | jé, moc ti děkuju, a jak dlouho můžu cvičit s jedním kusem zvěře? Za jak dlouho už bude nepoužitelný? |
To záleží nejvíce na počasí - teplotě a na tom co s ním děláš - jestli ho hážeš - marking, nebo taháš za sebou - vlečky ... nebo jen dohledávka.
Ale pokud ho rozmrazíš a dáváš po každém cvičení hned do lednice tak cca. týden ...
Nejvíce ale záleží na tom jak to pejsek nosí, jsou psi , co jim kus vydrží ani ne jeden výcvik ...  |
nice-friend.cz |
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
supermartin
člen týmu

|
Zaslal:
po červen 09, 2008 1:54 pm |
  |
Takže novinka pro všechny zájemce o zvěř ke zkouškám :
Dostatečné množství 200 kusů bažantů slepic a 20 kusů bažantů kohoutů zajištěno - ale bohužel ne za podzimní ceny - nyní se neprodávají jako zvěř, ale na vypouštění do přírody - tudiž za jinou cenu ... ostatní je na Vás
http://www.nakupzdomu.cz/pes-zver-c-635_220_502.html |
nice-friend.cz |
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
|
|