| Autor |
Zpráva |
Smitka

Registrace: 29.11. 2005
|
Zaslal:
ne leden 29, 2006 8:11 pm |
  |
Ahoj všichni co sledujete toto super fórum,
taky se Ti Vaši mazlíčci strašně rozčilují, když provádíte úklid??!!
Ten náš štěká a vzteká se úplně na všechny prostředky kterýma se dá uklízet!! Mop, koště atd a dnes jsem zjistila, že se bojí vysavače vždycky zaleze pod stůl a ani se nehne!! Aspoň mám klid na uklízení Ale je to fakt super sranda!!! Jak jste na tom vy?? |
|
|
| Návrat nahoru |
  |
 |
Andulka
častý přispěvatel

Registrace: 2.12. 2005
|
Zaslal:
ne leden 29, 2006 9:26 pm |
  |
tak to jsme na tom podobně...Když potřebuju uklidit, tak postavím vysavač mezi dveře, Gufi si nějak zaleze a já můžu v klidu vytřít.  |
|
|
| Návrat nahoru |
  |
 |
labradorka
uživatel

Registrace: 1.11. 2005
|
Zaslal:
ne leden 29, 2006 10:09 pm |
  |
Ahojky to naší Sarynce vadí uplne vsechno,pred vysavačem se schovává,ale jakmile me zacne krucet v brichu tak na neho šteká,nebo kdyz dojedou popeláři,to je zážitek
No ale s tim uklizenim to u nas moc sranda neni,musime uklizet porad protoze ten nas mucík pořád líná  |
_________________ labradorka |
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Petr B.
nováček

Registrace: 17.12. 2005
|
Zaslal:
ne leden 29, 2006 11:24 pm |
  |
Mop a koste Betty uplne miluje, jen je to fuska uklizet a pretahovat se s ni o tyhle veci. Vysavac ji nevadi, hupne na gauc a jen kouka ... |
_________________ Petr & Lucka & Betty(Cerny labik 17 mes. & Mazlik (NO 9 mes.) |
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
Glumi
uživatel

Registrace: 4.1. 2006
|
Zaslal:
po leden 30, 2006 12:23 pm |
  |
Uklid je někdy zážitek a na pevné nervy. White je náš velký pomocník. Myslí si, že uklízení je hrozná pšunda. Vše nám tahá, odnáší a cupuje.
Vysávání mu vůbec nevadí. Vždy si nám sedne nebo nejlépe lehne do místa, kde se má vysávat. A vůbec mu nevadí, že kolem něho jezdíme vysavačem. Jen pootevře očko a dělá mrtvého brouka. |
_________________ Glumi & Rain & White |
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
pindruzka
člen týmu

Registrace: 6.1. 2006
|
Zaslal:
po leden 30, 2006 1:57 pm |
  |
tak to kamosky pes se dokonce nechava vysavat vzdycky si lehne na zada a nechava se vysavat jen tou trubkou (vykon samozrejme na minimum) a hrozne si to uziva, docela narez |
_________________ Pindruzka a Falco (nyní 16 měsíců)
http://www.labradorfalco.estranky.cz/ |
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Chelsea
uživatel

Registrace: 30.1. 2006
|
Zaslal:
po leden 30, 2006 4:10 pm |
  |
Ahojki všichni,
před skoro dvěma týdny jsem si přivezla krásnou černou labradořici jménem chelsea. Už poznávám, že vše co tu píšete o ničení apod. je naprosto pravda a nikdo nepřehání ale co se týče vysavače...tak se naše zlatíčko bojí úplně šíleně, hází na mně smutné pohledy a když ji neutěšuju tak se třepe
Ale jinak sem opravdu šťastná, že jsem si pořídila tohle úžasné plemeno  |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
pindruzka
člen týmu

|
Zaslal:
po leden 30, 2006 4:23 pm |
  |
ahojky, no to si jeste zazijes, uvidis, je to parada. jinak mela jsem problem, ze nechtel stekat a tak jsem dostala radu, at steka na vysavac (pokud teda steka), takze kdo chce cvicit povel stekej, tak s vysavacem a hura na to  |
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
labradorka
uživatel

Registrace: 1.11. 2005
|
Zaslal:
po leden 30, 2006 8:09 pm |
  |
Ahoj Chelsea,gratulujeme k porizeni labradoří slečny,posli sem jeji fotku at ti ji muzeme poradne pochvalit,posilame piskotek  |
_________________ labradorka |
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Petr B.
nováček

Registrace: 17.12. 2005
|
Zaslal:
po leden 30, 2006 9:17 pm |
  |
Ahoj Chelsea, taky se pridavame k ostatnim a gratulujeme k porizeni cerne labrousice. Konecne dalsi prirustek do cerne rodiny. Hlavne hodne trpelivosti a duslednosti, vse ma svuj cas a urcite z ni vyroste uzasna slecna.  |
_________________ Petr & Lucka & Betty(Cerny labik 17 mes. & Mazlik (NO 9 mes.) |
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
LeJa
uživatel

Registrace: 26.11. 2005
|
Zaslal:
út leden 31, 2006 10:34 am |
  |
Maxovi vysavač nevadí je v pohodě. Chvíli na něj doráží, bere trubici do tlamy a když se unaví odkráčí pryč. Když byl malý tak mu docela vadil mop, to bylo hrozný uklízet s ním. To jsme ho museli zavřít do jiné místnosti a po úklidu pustit.
Jediný co Maxovi vadí je když někdo jde o holi či berlích. To by ho snad sežral, štěká jak blázen.
Lenka |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Krejča
přispěvatel

Registrace: 10.10. 2005
|
Zaslal:
st únor 01, 2006 7:45 am |
  |
Ahoj. Belina taky neměla problém s vysavačem.Chvíli na něj dorážela o "ožírala" hadici.Sranda byla, když jí to "vcuclo" jazyk, to potom už zkoušela pořád.Na o když moc línala, tak jsme jí i vysávali.To se natáhla a pěkně se nastavovala, kde jí to dělalo dobře.
Mějte se všichni fajn a ahoj
Petra |
|
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
pindruzka
člen týmu

|
Zaslal:
čt únor 02, 2006 11:07 pm |
  |
to muze byt dobry, muj hafan videl vysavac asi 2x (to byl jeste malinkej a byl doma) a taky utikal pod stul |
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Nikolas
přispěvatel

Registrace: 11.3. 2006
|
Zaslal:
so březen 11, 2006 2:19 pm |
  |
tak to zase u nas ne..... Nikolas musi byt porad v centru deni , takze kdyz vysavam tak porad lezi tak na 10cm ode me a kouka a kouka.. pak en zvednu nasadku na nej a zacina to spravne peklo
skače jako klokan do vduchu.... |
_________________ Tady byla krásná fotka |
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Justin

Registrace: 1.1. 1970
|
Zaslal:
čt leden 31, 2008 12:21 pm |
  |
Náš Justin ten se míní zbláznit, když vidí vysavač. Když pro něj jdu do komory a slyší jak vyndavám vysavač,tak už si letí pro nějakou svojí hračku popřípadě pro čepici ( ty miluje, stejně tak jako v kuchyni krade utěrky:) a skáče okolo mě a štěká jak blázen. Je s nim sranda, u všechno musí bejt:o) |
|
|
| Návrat nahoru |
  |
 |
Megii
nováček

|
Zaslal:
pá únor 01, 2008 4:54 pm |
  |
Nazdárek všichni,tak to já když vysávám tak mi u toho Meg celou dobu asistuje.Nejen že štěká ale také na něj doráží a kouše do hadice.Je to švanda jí pozorovat.Normálně neštěká tak mám u vysávání jistotu že to uslyšim. |
_________________ Evísek a Megísek |
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Glumi
uživatel

Registrace: 4.1. 2006
|
Zaslal:
so březen 01, 2008 5:11 pm |
  |
Ahojte všichni. Vidím, že někteří máte při vysávání veselo, jiný zase trochu více hrůzy. My máme dvojitou práci. Nejen, že musíme vysát bytové prostory, ale taky nesmíme zapomenout na Whita. Jelikož si vždy lehne k vysavači a chce abych ho aspoň chvilku vysávala. Nejraději to má na bříšku. Přejeme vám dobré vysávání. |
_________________ Glumi & Rain & White |
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
nerglova

|
Zaslal:
út březen 18, 2008 12:13 pm |
  |
My když vysáváme, tak musíme naši uličnici zavírat. Skáče na vysavač, ale i na smeták a chce si s tím hrát, ani bychom neuklidili.  |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Aisha

|
Zaslal:
st duben 30, 2008 7:13 pm |
  |
Zdravíme všechny návštěvníky tohoto webu. Máme doma 10-ti týdenní slečnu Aishu a tudíž i první zážitky s vysáváním a úklidem obecně. Když vezmu do ruky smeták, koště nebo vysavač, okamžitě je zakouslá k jeho opačnému konci a buď musím tuto činnost vzdát nebo "zametám" (a to doslova) i sní . S koštětem se dá trochu uhýbat, takže chvilku to beru z levé strany a v momentě, když skáče tímto směrem, tak vedu koště okamžitě na stranu pravou. Ale je to dílo! S vysavačem se tak šmejdit nedá, tak buď vysávám, když je na zahradě nebo když spí. Kupodivu a naštěstí jí to nevadí, maximálně otevře jedno očko a spí dál. |
_________________ Iris + Aisha *20.2.2008 |
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
mega1

|
Zaslal:
so květen 10, 2008 7:25 pm |
  |
nase Brittuska se neboji niceho, natoz vysavace! ..jen vcera stekala jak pominuta na bilej parez, nasvicenej sluncem, vykukujicim z travy
co se tyka to ho vysavani, tak vyskakuje pred hubici, snazi se cuchnout dovnitr a strasne ji rozradostnuje ten pruvan a to vfukovani, hrabe tlapkama a steka  |
|
|
| Návrat nahoru |
  |
 |
|
|