Registrace: 1.1. 1970
Zaslal:
st říjen 04, 2006 4:07 pm
Ahojky,
chtěla jsem Vás poprosit o Vaše doporučení a zkušenosti s knihami o výchově, výcviku apod.
Už jsem něco přelouskala, ale hlavně je toho mraky, takže budu radši, když někdo má s nějakou knihou zkušenosti
Jinak jsem pátrala po knížce od Normy Zvosky, ale ta je k nenalezení (už tu po ní taky byla sháňka)
dík moooc
Registrace: 17.3. 2006
Zaslal:
ne říjen 08, 2006 11:17 pm
Easy napsal(a):
Ahojky,
chtěla jsem Vás poprosit o Vaše doporučení a zkušenosti s knihami o výchově, výcviku apod.
Už jsem něco přelouskala, ale hlavně je toho mraky, takže budu radši, když někdo má s nějakou knihou zkušenosti
Jinak jsem pátrala po knížce od Normy Zvosky, ale ta je k nenalezení (už tu po ní taky byla sháňka)
dík moooc
Ahoj,
kniha die Kosmos- Retrieverschule od Normy Zvolsky je v němčině, v češtině doposud nevyšla. Mám jí a je opravdu dobrá. Dá se koupit přes Mega Books International s.r.o., Třebohostická 2283/2, 100 00 Praha 10 na dobírku a stojí 1.370 Kč. AJA a Art
Retriever schule jsem četla teda zatím jen 3x a na její "geniální" účinky jsem zatím nepřišla. No snad je chyba ve mně, přečtu ji znova a snad už mi to dojde.
Jinak já jsem jí kupovala přes kanea.cz, ale nevím, jestli jí tam ještě mají
Registrace: 17.3. 2006
Zaslal:
po říjen 09, 2006 10:30 am
veronika napsal(a):
Retriever schule jsem četla teda zatím jen 3x a na její "geniální" účinky jsem zatím nepřišla. No snad je chyba ve mně, přečtu ji znova a snad už mi to dojde.
Jinak já jsem jí kupovala přes kanea.cz, ale nevím, jestli jí tam ještě mají
Nic si z toho nedělej, ještě je čas, ale znám lidi, kterým to nedojde asi nikdy. Zdraví AJA a Art
Zaslal:
st říjen 11, 2006 3:47 pm
díky
myslela jsem si to, všude mají tuto knížku pouze v němčině , sice jsem se jí učila 7 let, ale knihu bych určitě nedala a zvlášť odbornou, no leda si to nechat přeložit
Objevila jsem i pár knížek v češtině, ale je to spíš samá fotka a já jsem měla představu něco jako "psychologie" psa apod.
Zaslal:
so prosinec 04, 2010 9:51 am
Ahoj, už jsem tady fakt dlouho nebyla.
Nicméně mám možnost psát bakalářskou práci na téma Ekonomika chovu psů. Chtěla jsem to pojmout ve smyslu asistenčních psů apod, kolik stojí "ubytování", výcvik, kde se na něj berou peníze apod.
Dokonce už i paní Lebedová, paní Jasenovcová mi přislíbili, že není problém s osobním setkáním a pomohli by mi s tím. Nicméně stejně k tomu potřebuji i literaturu. A ať hledám tak hledám. Tak sem nenašla, že by o tom byla nějaká knížka. To snad nikdo nenapsal nic o asistenčních psech?
Tak kdyby vás někoho nějaká napadla, byla bych moc vděčná. Díky
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.