| Autor |
Zpráva |
Dome

Registrace: 1.1. 1970
|
Zaslal:
út leden 20, 2009 8:13 pm |
  |
Poraďte mi někdo jak na to pls |
|
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
supermartin
člen týmu

Registrace: 18.4. 2006
|
Zaslal:
út leden 20, 2009 9:43 pm |
  |
Můžeš napsát co máš za problém ? Jestli se ptáš dopředu, nebo se pes bojí, či zvrací, nebo jaký máš problém ?
Nejlépe je to prostě zkusit .. pejska naložit co nejmladšího tam, kde bude bývat ... a většinou neřešíš ani žádný problém.
Další variantou je zkušený pes, který jde příkladem .. štěně to sklidní.
 |
_________________ Zlatíčka Peny a Joy
nice-friend.cz |
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
Dome

|
Zaslal:
st leden 21, 2009 12:05 am |
  |
Dal jsem na zadní sedadla deku ale neposedí tam dere se mi na klín což je při řízení dost riskantní ale zatím jsem to zkoušel asi 4x |
|
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
lucik
uživatel

|
Zaslal:
st leden 21, 2009 5:14 pm |
  |
nemate v CR povinne zabezpecenie psa proti pohybu pri jazde autom? ci uz mriezkou alebo popruhmi (ksiry) s bezpecnostnym pasom?
ja by som to riesila mriezkou/sietkou a kym si zvykne, tak parkrat vziat aj nejakeho pokojneho psa.. samozrejme na kratke trasy zo zaciatku, ukoncene niecim prijemnym pre psa (vencenie, cvicenie, plavanie).. alebo to poriesit petboxom. |
_________________ Gipsy Nisus *6.6.2005
---------------------------------------------------------------
Ktokolvek si moze mysliet, ze si nikto - tvoj pes vie, ze si stredobodom vesmiru. (Pam Brown) |
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
supermartin
člen týmu

Registrace: 18.4. 2006
|
Zaslal:
st leden 21, 2009 9:45 pm |
  |
Ale takhle učit psa jezdit je moc riskantní, navíc ho učíš jezdit možná tak, jak jezdit nikdy nebude ...
Od začátku to máš dělat tak, jak to budeš chtít celý život.
Vzadu na sedadlech je to dobré jen s bezp. pásy pro psa .. a ještě ani tak to není ideální.
Pokud máš kombi - rovnou ho přesuň dozadu ... dej mu tam box, nebo klec, či odděl zavazadlový prostor mřížkou ... ze začátku můžeš zvykat i ve stojícím autě, s otevřeným kufrem .... dáš mu tam hračku , ouško na žvýkání apod ... nebo ho tam dáš jen na minutku a postupně prodlužuješ ... dá se to nacvičit i před domem ...
Pokud nemáš kombi - potřebuješ na první jízdy pomocníka, nebo jiného řidiče ... aby pejska vzadu sklidnil ... pokud je tedy tak neklidný.
Určitě zvaž - krátké cesty - tak do 5 minut ukončené tím co má nejraději - například běhání s ostatními psy ( v létě koupání apod ) a pejsek se bude už příště do auta těšit ....
Další pomocí je zkušený pejsek kamaráda ... jako vzor
Držím palce !!! |
_________________ Zlatíčka Peny a Joy
nice-friend.cz |
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
Dome

|
Zaslal: