| Autor |
Zpráva |
supermartin
člen týmu

Registrace: 18.4. 2006
|
Zaslal:
st březen 07, 2007 4:56 pm |
  |
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
Tomas
znalec

Registrace: 1.1. 1970
|
Zaslal:
st březen 07, 2007 11:27 pm |
  |
Myslím si , že čím dřív tím líp. Každý !!! páníček by měl být na pejska připraven. "něco jako plánované rodičovství" . Literatura , konzultace s odborníky atd. V každém případě od doby, kdy začne pejsek reagovat na jméno, je zapotřebí jej směrovat tam co z něj chci mít to je asi v 53-56 dni věku pejska.
JE TO ČISTEJ LIST PAPÍRU. CO SI NA NĚJ NAPÍŠETE TO TAM DUDE. |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
supermartin
člen týmu

Registrace: 18.4. 2006
|
Zaslal:
čt březen 08, 2007 9:28 am |
  |
Tak bych to napsal i pro ty co půjdou náhodou kolem :
Začít se dá vždy - ale čím dříve, tím lépe !!!
 |
|
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
milovnice labíků
přispěvatel

Registrace: 25.2. 2006
|
Zaslal:
pá srpen 31, 2007 3:26 pm |
  |
opravdu se dá začít vždycky???? mojí fence už je 15 měsíců, ale o wt jsem nikdy nepřemýšlela, ale jak si tady čtu vaše diskuze, docela bych to chtela zkusit. myslíte že už není pozdě??? obyč aúport zvládá, ale to je naproti wt nic... že? |
_________________ Aneta a černá labradorka Endží |
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Tomas
znalec

|
Zaslal:
pá srpen 31, 2007 4:59 pm |
  |
Nemáte se vůbec čeho bát.
WT není žádné sprosté slovo ale systém výcviku psa od začátku až do konce. V první řadě jde o vytvoření podmínek pro psi aby měli možnost prožít kvalitní život se svým pánem a za pomocí dummy "lovit". Tento sport a různé disciplíny jsou vždy simulací lovu a pejsek se učí poslušnosti ,ovladatelnosti a jasně že přinášení. Prošel jsem několik loveckých zk. ale jsem přesvědčen, že WT je ideální příprava na loveckou praxi. Kdo nemá možnost se svým pejskem intenzivně lovit a chce pro něj najít zábavu a sám si zasportovat, měl by o tomto systému výcviku přemýšlet.
Retrieveři jsou přeci lovečtí psi.
A neboj se nikdy není pozdě. Nikdo se ti smát nebude, na to mají mě  |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
milovnice labíků
přispěvatel

Registrace: 25.2. 2006
|
Zaslal:
pá srpen 31, 2007 5:11 pm |
  |
super, tak kdyz to vyjde tak bych se zúčastniůla nějakého výcviku... jen tak jsem si zkoušela to, co jsem tu viděla na videu, polozila jsem hodne aportů na jedno místo, a pak jí poro ně postupně vysílala, zkusila jsem to jen jednou, protoze sama nevim, jestli jsem to ucila dobre, ale angy docela chapala a slo ji to, tak doufam ze ji to pujde a hlavne ze ji to bude bavit:) radeji sama ale uz nic zkoušet nebudu, protože bych ji eště zkazila raději si počkám na radu od někoho opravdu zkušeného  |
_________________ Aneta a černá labradorka Endží |
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Tomas
znalec

|
Zaslal:
pá srpen 31, 2007 5:43 pm |
  |