| Autor |
Zpráva |
zikminka

Registrace: 1.1. 1970
|
Zaslal:
so březen 28, 2009 9:45 pm |
  |
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
zikminka

|
Zaslal:
ne březen 29, 2009 4:27 pm |
  |
prosím o radu jaká kloubní výživa je nejvhodnější... máme malou labradorku cca 10-11 týdnů |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
happy

|
Zaslal:
po březen 30, 2009 9:19 am |
  |
ALAVIS je jedine co pouzivam a odporucam. Nas Happy bol aj na kontrole klbov a dopadol na vybornu. Alavis podavame uz uz maleho steniatka vo veku ako vy cca. 10 tyzdnov.
Da sa kupit aj cez www.nakupzdomu.cz ale aj veterinari ho predavaju. |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
zikminka

|
Zaslal:
po březen 30, 2009 2:52 pm |
  |
| happy napsal(a): | ALAVIS je jedine co pouzivam a odporucam. Nas Happy bol aj na kontrole klbov a dopadol na vybornu. Alavis podavame uz uz maleho steniatka vo veku ako vy cca. 10 tyzdnov.
Děkuju moc z aradu, já na ně koukala... musím je obejdnat, díky moc  |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
zikminka

|
Zaslal:
po březen 30, 2009 3:08 pm |
  |
| happy napsal(a): | ALAVIS je jedine co pouzivam a odporucam. Nas Happy bol aj na kontrole klbov a dopadol na vybornu. Alavis podavame uz uz maleho steniatka vo veku ako vy cca. 10 tyzdnov.
Děkuju moc z aradu, já na ně koukala... musím je obejdnat, díky moc  |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Teddy

|
Zaslal:
st duben 01, 2009 1:34 pm |
  |
pořídili jsme si psíka LB, má 9 týdnu a když jsem se bavil s veterinařkou, tvrdila, že žádnou kloubní výživu dávat nemusíme. Krmíme ProPlanem Puppy a ten již vše obsahuje. |
|
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
happy

|
Zaslal:
st duben 01, 2009 2:06 pm |
  |
My krmime Roayal Caninom a ten tiez vsetko obsahuje, ale nas veto nam povedal, ze tym ze mu to dame nic nepokazime, prave naopak...
Ale rozhodnutie je uz na Vas... |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
zikminka

|
Zaslal:
čt duben 02, 2009 7:43 am |
  |
| Teddy napsal(a): | | pořídili jsme si psíka LB, má 9 týdnu a když jsem se bavil s veterinařkou, tvrdila, že žádnou kloubní výživu dávat nemusíme. Krmíme ProPlanem Puppy a ten již vše obsahuje. |
Já právě krmím pedigree, ale jen poslední pytel a už máme taky proplany, a někdy jsem četla, že pokud jí jen pro plan tak už se nemusí no.... postupně budem najíždět na pro plan a uvidím  |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
zikminka

|
Zaslal:
čt duben 02, 2009 7:44 am |
  |
| happy napsal(a): | My krmime Roayal Caninom a ten tiez vsetko obsahuje, ale nas veto nam povedal, ze tym ze mu to dame nic nepokazime, prave naopak...
Ale rozhodnutie je uz na Vas... |
jj, to je pravda, nic špatnýho to nebude Uvidím jak ted najedem na ty pro plany... |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Ropa

|
Zaslal:
út duben 07, 2009 9:49 am |
  |
A neobsahuje náhodou Alavis analgetika? Na tom, co máme (dáváme starmu psovi) je napsáno, že tlumí bolest. To bych štěněti rozhodně nedávala. |
|
|
| Návrat nahoru |
  |
 |
zikminka

|
Zaslal:
út duben 07, 2009 11:43 am |
  |
| Ropa napsal(a): | | A neobsahuje náhodou Alavis analgetika? Na tom, co máme (dáváme starmu psovi) je napsáno, že tlumí bolest. To bych štěněti rozhodně nedávala. |
ono těch alavisů je právě víc  |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
|
|