Registrace: 1.1. 1970
Zaslal:
čt březen 10, 2011 1:00 pm
Ahoj!
Tak konečně jsme se také dočkaly!
Naše princezna se jmenuje Megi, má 8kg a 9 týdnů.
Doma ji máme dnes druhý den. Je to úžasné zlatíčko! Čtvrt hodiny po příchodu do nového domova se vyčůrala na plínu:) V noci jsem čekala, kňučení, smutnění, připravená jsem byla v teplákách kvůli venčení celou noc, ale drobek spal a chrápal:)byla naprosto tichoučká a klidná. Ráno jsem vstala ve 4hod. a malá si hrála s hračkou, nechala mě naprosto v klidu se obléknout a venku čůrala, kakala...nemůžu si ji vynachválit! Jinak je spokojená, pořád za náma chodí, vrtí ocáskem...
Jsme z ní jako v Jiříkově vidění...
Registrace: 1.1. 1970
Zaslal:
so březen 12, 2011 9:45 am
Tak jsem ji zkusila na chvili opustit, aby si zvykala, protoze bude byvat pozdeji sama nekolik hodin.
Sla jsem jen s odpadky ven, takze jen par minut..vratila jsem se a mala byla zalezla pod kreslem a hrozne divocila. Uplne jako kdyby do ni neco vjelo!Pak jsem sla na balkon povesit pradlo a to me videla pres sklo, ze tam jsem. Koukala a pak se jakoby na protest, ze ji tam nepustim vycurala mimo plinu, i kdyz byla po venceni a na plinu umi.
Porad za nami chodi, je to mile, ale mame docela hruzu z toho, jak ji to spravne naucit...
Je ji devet tydnu, chtela bych ji ucit sedni, lehni...ale prijde mi strane jeste takova neohrabana a porad necim zaujata...jeste to proste nejde...tak nevim, od kdy ji zacit ucit...Doma ji mame 4 dny...
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.