labrador-web.net golden-retriever-web.net
VyhledatTémataOdkazyFórumVaše nastavení
labrador - web - labrador retriever - vše o tomto plemeni !

nakupzdomu.cz nakupzdomu.cz
Hill's Canine Dry Puppy Growth Large Breed 12kg
Hill's Puppy Large Breed
AKČNÍ BALENÍ 12 Kg
za 1140,- Kč

Pro plan 14 Kg od 990 Kč

alavis
nejlevněji !!!

Zkuste to u nás : Zkuste to u nás :
Krmiva všech značek nejlevněji

domluva jistá :
info@nakupzdomu.cz

Inzerce Inzerce

Navigace Navigace
· Domů
· Aktuality
· Archív článků
· Deníčky
· Diskuzní fórum
· Doporučte nás
· Encyklopedie
· FAQ
· Fotogalerie
· Hledat
· Inzerce
· Kalendář akcí
· Ke stáhnutí
· Kniha návštěv
· Mapa Stránek
· Poslat článek
· Soukromé zprávy
· Statistiky
· Stránky webu
· Témata
· Top 10
· Uživatelé
· Váš účet
· Verze pro PDA
· Web Links
· Zvědavé ankety

Deníčky Deníčky

beníček
prcek780

Dawe

rychlá
myskamaruska

Nefertity :´(
maggielabrador

[ Deníčky našich pejsků ]
[ Přidat deníček ]

nakupzdomu.cz nakupzdomu.cz

Mrkni !
A nejen to ale i granulky za nej ceny !
Vše pro výcvik

Informace Informace

Chovatelské stanice 

Zkoušky a zkušební řády 

Standard

Standard obrazem

Můžu na procházku ? (počasí) 

Podmínky chovnosti 

==================

Chovní psi 

Chovné feny 

Návštevnosť Návštevnosť
TOPlist

Odkud přišli Odkud přišli
1: http://www.google.sk..
2: http://www.google.sk..
3: http://search.seznam..
4: http://www.google.co..
5: http://www.google.co..
6: http://www.google.co..
7: http://www.google.co..
8: http://www.google.co..
9: http://www.google.co..
10: http://www.google.co..

Diskuzní fórum

labrador-web :: Zobrazit téma - nechce být sama
 FAQ •  Hledat  • Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny  • Registrace  • Osobní nastavení • Přihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv • Přihlášení
 nechce být sama Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Přidat nové témaZaslat odpověď
Autor Zpráva
andric

Registrace: 1.1. 1970

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 10:08 am CitovatNávrat nahoru

Zdravím,

může mi někdo poradit? Před 3 dny jsme si přivezli dvouměsíční stěně. Problém je v tom, že jsme jí udělali v předsíni pelech, aby tam spinkala, jenomže jak jí tam necháme samotnou, začně strašně brečet a škrábat. Zatím jsme to řešili, že jsme jí vzali buď ke mě do pokoje nebo k babičce, jenomže v noci dělá strašnej bordel (všechno okusuje atd.) a my se vůbec nevyspíme. Krom toho v tý přesíni je neni pokojová teplota, ale asi okolo 16 stupnu, tak se bojim, aby tam tahkle malinká třeba nenastydla. Prosím kdo má zkušenost, jak jí přesvědčit aby spinkala sama v předsíni poraďte mi Very Happy Děkuji
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávu
keren
přispěvatel
přispěvatel

Registrace: 29.3. 2006

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 10:36 am CitovatNávrat nahoru

Takhle malé stene nemuzes nechat samotné - holt musís obetovat pár dní bez spánku,ale musí spát s tebou. Je jedno kde,jestli v loznici,v obýváku nebo s ním ve spacáku budes spát v té chodbe. Kde spalo doted? S maminou a sourozenci v jednom chumlu,kde se zahrívali a byly spolu a ty po nem chces,aby byl najednou uplne sám? Kdyz bude mít nekoho vedle sebe,bude hned klidnejsí ( neznamená to,ze pri kazdém vykviknutí vyskocís z postele a budes neco vymýslet) a to nemluvím o tom,ze si v prvních dnech utvárís vztah pán-pes - ten pes ti to nikdy nezapomene,kdyz ho ted od sebe zazenete a necháte samotného.
Já jsem 3 týdny spala v obýváku na nepohodlné sedacce - kdyz Andy v noci smejdil,tak jsem jen pozorovala,jestli nechce curat a jinak jsem ho jen potichu zavolala k sobe a treba pohladila. Uvidís,ze pár dní bude klidne spát a casem dojde i na ten pelísek v chodbe.
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuZobrazit uživatelovy WWW stránkyICQ
Aiven

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 11:07 am CitovatNávrat nahoru

Zdravim, my když jsme si přivezli Quattra domů tak jsme mu udělali taky pelech v předsíni, že jsme se mysleli že tam bude spát. Realita byla jinde, vždycky skončil u nás v posteli, kde mu bylo dobře, prvních pár nocí rozkousal nějaký to povlečení... Very Happy Ještě dnes(9měsíců) když se probudíme tak občas ho najdeme na posteli vedele sebe nebo u nohou, ale už je velikej tak letí dolů Laughing . Má dva pelíšky jeden starej co má odmala v předsíni, tam je když nikdo neni doma a teď jsme dostali k Eukanubě polštář tak na něm spí v noci u nás u postele Wink

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 11:17 am CitovatNávrat nahoru

Aiven napsal(a):
Zdravim, my když jsme si přivezli Quattra domů tak jsme mu udělali taky pelech v předsíni, že jsme se mysleli že tam bude spát. Realita byla jinde, vždycky skončil u nás v posteli, kde mu bylo dobře, prvních pár nocí rozkousal nějaký to povlečení... Very Happy Ještě dnes(9měsíců) když se probudíme tak občas ho najdeme na posteli vedele sebe nebo u nohou, ale už je velikej tak letí dolů Laughing . Má dva pelíšky jeden starej co má odmala v předsíni, tam je když nikdo neni doma a teď jsme dostali k Eukanubě polštář tak na něm spí v noci u nás u postele Wink

jj, u nás to bylo stejné, jen s tím rozdílem, že pes v posteli zůstal:)

Taky bych byla pro, spát se štěnětem co nejdéle, ať už by to mělo být ve spacáku v předsíni, nebo v pohodlí postele.
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávu
Leniik
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 11:52 am CitovatNávrat nahoru

Taky jsme si plánovali když jsme si ji dovezli v 8 týdnech že bude pěkně v pelíšku v síni nebo kuchyni realita byla že jsme jí dali matračku vedle postele pode mě a spí tam do teďka.Když byla malá byla to nutnost ji utěšovat byla celá vyjuchaná a neměla jsem to srdce ji nechat samotnou.A teďka jsme si všichni tak na sebe zvykli že si nedokážu skoro představit že by spávala jinde, ale stalo se už že někdy spala na kobercu v síni ale většinou na té svojí matračce.Ráno vždycky šťouchne do noh páníčka- ten s ní chodívá brzo ráno než jde do práce.Úplně najela ale na náš režim a o víkendu se probudí koukne že spíme a spí dál dokud nevstáváme. Wink
Ono ale pak bude asi těžší naučit pejska najednou spát jinde.Ale určitě se to dá zvládnout.

člen týmu
člen týmu

Registrace: 18.10. 2005

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 12:01 pm CitovatNávrat nahoru

První měsíc, co jsem měla štěně jsem spala snad čtyři hodiny, byla jsem sice šťastná ale vypadala jsem pěkně utrápeně.první týden se spali spolu na zemi.....a zůstalo to tak, jen už nejsme na zemi.Nikdy ani nezaplakal, a v noci spát a nerušit to chvilku trvalo,
ale určitě to není jediná zkušenost a jsou mezi námi , i takový tvrďáci, kteří odolali a nechali štěndo zvyknout na samotu, já mezi ně nepatřím a stejně jako ti přede mnou jsem podlehla, ale vůůůbec mě to nemrzí
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuZobrazit uživatelovy WWW stránky
Slávka Hrdá
znalec
znalec

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 12:08 pm CitovatNávrat nahoru

Tak u nás byla Jessi od malinka na chodbě,nejprve jsem měla strach,že bude pobrekávat,ale - vstávala jsem každý 2 hoďky na čůrandu,takže jsem s ní byla prakticky celou noc a pak když se to prodlužovalo,fakt si zvykla.někdy v noci jsem ji chodila kontrolovat,buď spala v pelíšku,nebo si taky zvykla spát v koupelně.Přijde mi,že ji má jako takovou větší boudu. Rolling Eyes No a teď když je velká,si pravídelně ráno ve 4,30h. zakňourne,já ji pustím a ona se složí pode mě k letišti,kde spí jak dřevo Laughing .
O víkendu to dělám jak s malým dítětem - dokud neotevřu ani jedno oko,spinká pěkně dýl jako my.Ale běda,když jen tak trochu pootevřu očko a zjistí,že jsem vzhůru,tak to už u mě sedí,probodává pohledem a mám hru prohranou Laughing Laughing

častý přispěvatel
častý přispěvatel

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 12:37 pm CitovatNávrat nahoru

Taky jsme si první týden ustali na zemi, vedle sebe jsem vyskládala noviny pro případ, že by se Beauty počůrala a taky jsem při každým šustnutí věděla, že vstala. Ona byla ale zlatá. Stačilo když jsme s ní vstali jednou za noc a pak před půl 6 než jsem šla do práce, jinak celou noc spala v pohodě. Pak jsme se všichni přesunuli do ložnice, dokud nevyskočila na postel, spala v pelíšku, ale netrvalo to moc dlouho a byla v posteli. Nevadí mi to, někdy spíš naopak Smile) Večer usíná v pelíšku, pak si přeleze do postele. Buď leží v nohách nebo si vleze mezi nás a spí jak člověk. Miluju ty rána o víkendu, kdy se probdím a ona je u mě schoulená nebo se vedle nás protahuje. Už se taky naučila, že se o víkendu spí dýl, někdy teda po sedmé "otravuje",tak s ní přítel skočí ven a pak zase všichni v klidu usneme. Vetšinou, někdy má chuť si už hrát, tak nás přemluví a blbneme. Třeba tento víkend jsme ji dokonce museli přemlouvat aby vstala, vůbec se jí nechtělo Wink

častý přispěvatel
častý přispěvatel

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 12:39 pm CitovatNávrat nahoru

Jo a toto nebo podobné téma tu už někde je, jen to chce pročíst, sice je to nadýl, ale stojí to za to!

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 1:06 pm CitovatNávrat nahoru

Tak to musím uznat, že ta naše malá Freya je v tomhle opravdové zlatíčko. V šestém týdnu života nám jí předaly a hned jsme zařídily komfortní pelíšek v chodbě, kde opravdu, světe div se spí. Velmi rychle pochopila, že to je asi jediné místo kde má klid, jak ode mne Smile tak od děcek. Dokonce ani když zavřem dveře do ostatních pokojů, tak si nestěžuje... zkrátka zlatíčko.
Ani nic jiného nezbylo.. panička dala striktní zákaz do ložnice a k postely nesmí na metr.. Crying or Very sad
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuZobrazit uživatelovy WWW stránky
Leniik
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 1:09 pm CitovatNávrat nahoru

Vy jste ji měli už v 6 týdnech ?

člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 3:48 pm CitovatNávrat nahoru

hahaha šest neděl to bude zase mela Laughing Laughing
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
supermartin
člen týmu
člen týmu

Registrace: 18.4. 2006

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 4:34 pm CitovatNávrat nahoru

Pro sisi :

Že nechce být v šestém týdnu sama není divné, spíš je divné, že v šestém týdnu je sama.

Buď to pleteš, nebo ji máš od lidí, kteří by zasloužili ....
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit uživatelovy WWW stránkyICQ
Leniik
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 6:35 pm CitovatNávrat nahoru

Myslím že minimum od kdy se dává štěně od fenky je 8 týdnů z více důvodů..Je ještě maličké v šesti týdnech. Crying or Very sad Tak malé a už u páníčků to si ani nedovedu představit. Crying or Very sad Tím spíš bych ho měla při sobě ale takto malé bych si ho nebrala nikdy.

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2007 9:45 am CitovatNávrat nahoru

Nic jiného než si ji vzít nám nezbylo. Buť my, nebo někdo jiný. Panička její mámy neměla prý nervy dál okolo nich skákat... Confused A to nevíte, ž její sourozezec šel ještě o 5 dní dříve. Jí jsme braly jako poslední, i když jsme měly první vybráno.. Smile
Alena
člen týmu
člen týmu

Registrace: 12.4. 2006

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2007 9:50 am CitovatNávrat nahoru

Hm, zvláštní "chovatelka" Crying or Very sad .

Leniik
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2007 9:55 am CitovatNávrat nahoru

Crying or Very sad Nechápu .. Evil or Very Mad

člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2007 9:56 am CitovatNávrat nahoru

sisi napsal(a):
Nic jiného než si ji vzít nám nezbylo. Buť my, nebo někdo jiný. Panička její mámy neměla prý nervy dál okolo nich skákat... Confused A to nevíte, ž její sourozezec šel ještě o 5 dní dříve. Jí jsme braly jako poslední, i když jsme měly první vybráno.. Smile

tak tohle snad už ani nechci číst to je na rozkopání držky té rádoby chovatelce

a kolik takové vypiplané štěňátko stálo?

Naposledy upravil alan dne st březen 21, 2007 9:57 am, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Rendy
znalec
znalec

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2007 9:57 am CitovatNávrat nahoru

Velice zvláštní, souhlasím. Nicméně fáze mezi 6. a 8. týdnem je jedna z nejdůležitějších v životě štěňátka, vštěpuje si nejvíce informací, takže co je lepší? Být v této době u nekvalitního chovatele, nebo ve kvalitní nové rodině.....

Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuZobrazit uživatelovy WWW stránkyICQ
Norma
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2007 10:38 am CitovatNávrat nahoru

6 týdnů je fakt málo Rolling Eyes ach jo... Ono se to nezdá, ale každý den u "maminky" je hodně cenný. A takový týden u štěňátka je hodně dlouhá doba. Myslím že 8. týden k odběru je optimální.

Ach jo, to je tak když si někdo myslí, že si lehce vydělá na štěňatech a pak už jen kouká jaká je to starost.
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Přidat nové témaZaslat odpověď

Přejít na:   

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma