| Autor |
Zpráva |
Jitka
přispěvatel

Registrace: 25.9. 2005
|
Zaslal:
st duben 19, 2006 5:50 pm |
  |
Dívala jsem se na galerii našich miláčků a je tam opravdu moooc krásných fotek. Co se trochu pobavit a pochlubit se nějakou kuriozitou?
Určitě doma vlastníte některou vtipnou a neobvyklou fotografii hafana, tak ji sem určitě vložte . |
_________________ Jitka |
|
| Návrat nahoru |
      |
 |
Jitka
přispěvatel

|
Zaslal:
st duben 19, 2006 6:03 pm |
  |
tady jsem něco vybrala, akorát je horší kvalita
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
      |
 |
Dana
častý přispěvatel

Registrace: 23.3. 2006
|
Zaslal:
st duben 19, 2006 6:29 pm |
  |
Špatně se jí ten ovladač ovládá, má moc široké prstíky a tak se musela koukat na přenos z Parlamentu Doufám, že z ní nebude televizní maniak
 |
|
|
| Návrat nahoru |
  |
 |
Jitka
přispěvatel

|
Zaslal:
st duben 19, 2006 7:04 pm |
  |
Ta je správná . |
|
| Návrat nahoru |
      |
 |
Andulka
častý přispěvatel

Registrace: 2.12. 2005
|
Zaslal:
st duben 19, 2006 7:54 pm |
  |
super fotečky, budu muset Gufimu taky nějaký udělat.  |
_________________ Pán Bůh nám dal v podobě psa opravdového přítele neboť věděl,že takového mezi lidmi nenajdeme |
|
| Návrat nahoru |
  |
 |
Jarka
člen týmu

Registrace: 18.10. 2005
|
Zaslal:
čt duben 20, 2006 8:38 am |
  |
s hodným labradorem raději k vetíkovi. Pokud všechny funkce jsou v pořádku, myslím bobky, žízeň, chuť k jídlu, ale drží se vás, poslouchá, mazlí se a polehává, nutno změřit teplotu.Pokud má zvýšenou tak se takhle chová. Pokud i zde je vše v pořádku, stal se zázrak. nevím kolik mu je, třeba dospěl. |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Beenee
častý přispěvatel

Registrace: 4.4. 2006
|
Zaslal:
čt duben 20, 2006 11:29 am |
  |
| Jarka Vičarová napsal(a): | | s hodným labradorem raději k vetíkovi. Pokud všechny funkce jsou v pořádku, myslím bobky, žízeň, chuť k jídlu, ale drží se vás, poslouchá, mazlí se a polehává, nutno změřit teplotu.Pokud má zvýšenou tak se takhle chová. Pokud i zde je vše v pořádku, stal se zázrak. nevím kolik mu je, třeba dospěl. |
Bobky, žízeň, chuť k jídlu stále stejná = normální jako dřív, teda dneska vyzvrátil snídani... To je fakt! To už se mu dlouho (asi dva týdny) nestalo. Posledně měl v blitkách suchý kousky listí (jak v parku sbíral balónek ze země). Ale dneska jsme tam nic nenašli...
Drží se nás tak nějak normálně, už od mala si hlídá, jestli jsme na dohled a když ne (například jsme se mu naschvál schovali za garáž) tak hned pelášil na místo, kde nás viděl naposledy a hledal nás. Ale to dělá už od té doby, co ho máme.
Poslouchá - je mu 7,5 měsíce a začal si asi před týdnem stavět hlavu... dělá, že neslyší, když dostane povel "ke mě" (ostatní povely na výbornou), ale to řešíme obrácením se zády a odchodem a hned si to rozmyslí a utíká za náma, má pak obrobvskou radost, když ho pochválíme, že přišel. To má pak takovej ten vyřechtanej šťastnej úsměv v tváři.
Mazlí se a tulí víc než dřív. To mě na tom zarazilo, ale nepolehává nijak zvlášť, určitě ne víc než dřív. Když teda nepočítám toto pondělí a úterý, kdy dospával náročnej víkend, kde toho hodně naběhal, naplaval a moc nespal... viz. výlet s labraďorákama. Včera a dneska už je zase živej jako normálně, ale utulenej pořád stejně.
Ta teplota je dobrej nápad. To mě nenapadlo, určitě nechám změřit... Děkuji!  |
|
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Jarka
člen týmu

Registrace: 18.10. 2005
|
Zaslal:
čt duben 20, 2006 11:36 am |
  |
Takže normální puberta, vše odpovídá. teplotu zkontrolujte. Já musím ze své zkušenosti říct, že můj pejsek se začal tulit a mazlinkovat v okamžiku kdy se rozhodl, že mě teda bere za vůdce smečky, jednou provždy vzdává souboj o to kdo bude poroučet.tak to bude v pořádku, držím palce. |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Beenee
častý přispěvatel

|
Zaslal:
čt duben 20, 2006 11:41 am |
  |
Děkuji! Uklidnila jsi mě, ale teplotku změříme.  |
|
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Max
Registrace: 7.2. 2006
|
Zaslal:
čt duben 20, 2006 1:12 pm |
  |
|
| Návrat nahoru |
  |
 |
Beenee
častý přispěvatel

|
Zaslal:
čt duben 20, 2006 8:01 pm |
  |
Btw. krom toho, že se ráno poblinkal, tak má od odpoledne pořádnou srajdu.. na to se dává mrkev? Jinak vetíka už jsme nestihli, ale zítra je tam už od rána...  |
|
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
PeŤa
přispěvatel

Registrace: 22.3. 2006
|
Zaslal:
čt duben 20, 2006 8:18 pm |
  |
Já bych to teda hned vetíkem neřešila, zkuste vývar, kuřecí masíčko, rejžičku a mrkvičku, všechno alá jeden hrnec  |
|
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
draba
uživatel

Registrace: 28.3. 2006
|
Zaslal:
čt duben 20, 2006 8:28 pm |
  |
Přesně, mohu jenom dopručit. rejži s kuřetem a mrkví, za den bylo po řídkým stavu s hustým běháním. |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Beenee
častý přispěvatel

|
Zaslal:
čt duben 20, 2006 8:32 pm |
  |
| PeŤa napsal(a): | Já bych to teda hned vetíkem neřešila, zkuste vývar, kuřecí masíčko, rejžičku a mrkvičku, všechno alá jeden hrnec  |
No já jsem chtěla k vetíkovi kvůli teplotě, protože jsem zapoměla se stavit do lekarny... pro rychloměrku... ale veta už jsem nestihla... to se týkalo předchozí debaty...
na ten vývar mám náhodou všechno doma, nemusím nic přikupovat, tak jdu na to hneeeed.... Děkuji moc!  |
|
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
PeŤa
přispěvatel

|
Zaslal:
čt duben 20, 2006 8:38 pm |
  |
Dietku určitě nasaď, klidně dej trošku i teď večer, jestli už měl granulky Ráno už bude určitě líp.
A teplotku trochu můžeš poznat, měl by suchý a teplý čumáček  |
|
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Andulka
častý přispěvatel

Registrace: 2.12. 2005
|
Zaslal:
čt duben 20, 2006 8:50 pm |
  |
A tu rýži uvař v tom vývaru. Ten vývar z rýže pomáhá nejvíc  |
_________________ Pán Bůh nám dal v podobě psa opravdového přítele neboť věděl,že takového mezi lidmi nenajdeme |
|
| Návrat nahoru |
  |
 |
PeŤa
přispěvatel

|
Zaslal:
čt duben 20, 2006 8:55 pm |
  |
Jasně že, všechno jeden hrnec, psala jsem Já dám vařit to masíčko a po chvilce jak už skoro bude přidám mrkvičku a rejži a nechám dovařit všechno dohromady Můžeš i lehce osolit, průjmem ztácí minerály A někdo uvaří silný černý čaj a zkouší dávat pít  |
|
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Petrushka
přispěvatel

Registrace: 21.3. 2006
|
Zaslal:
čt duben 20, 2006 9:39 pm |
  |
to s tim cajem to myslis vazne??? to je jako pravda?????pane boze nedokazu si predstavit ze bych do Nikci nejakym zpusobem ladovala cerny caj...  |
|
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
PeŤa
přispěvatel

|
Zaslal:
čt duben 20, 2006 9:42 pm |
  |
Jasně Doporučí to i vet, ale neláduješ to, dáš to do misky na pití a buď pije nebo ne Může se to i osladit a to mu chutná víc  |
|
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Handy
přispěvatel

Registrace: 4.12. 2005
|
Zaslal:
čt duben 20, 2006 9:48 pm |
  |