labrador-web.net golden-retriever-web.net
VyhledatTémataOdkazyFórumVaše nastavení
labrador - web - labrador retriever - vše o tomto plemeni !

nakupzdomu.cz nakupzdomu.cz
Hill's Canine Dry Puppy Growth Large Breed 12kg
Hill's Puppy Large Breed
AKČNÍ BALENÍ 12 Kg
za 1140,- Kč

Pro plan 14 Kg od 990 Kč

alavis
nejlevněji !!!

Zkuste to u nás : Zkuste to u nás :
Krmiva všech značek nejlevněji

domluva jistá :
info@nakupzdomu.cz

Inzerce Inzerce

Navigace Navigace
· Domů
· Aktuality
· Archív článků
· Deníčky
· Diskuzní fórum
· Doporučte nás
· Encyklopedie
· FAQ
· Fotogalerie
· Hledat
· Inzerce
· Kalendář akcí
· Ke stáhnutí
· Kniha návštěv
· Mapa Stránek
· Poslat článek
· Soukromé zprávy
· Statistiky
· Stránky webu
· Témata
· Top 10
· Uživatelé
· Váš účet
· Verze pro PDA
· Web Links
· Zvědavé ankety

Deníčky Deníčky

beníček
prcek780

Dawe

rychlá
myskamaruska

Nefertity :´(
maggielabrador

[ Deníčky našich pejsků ]
[ Přidat deníček ]

nakupzdomu.cz nakupzdomu.cz

Mrkni !
A nejen to ale i granulky za nej ceny !
Vše pro výcvik

Informace Informace

Chovatelské stanice 

Zkoušky a zkušební řády 

Standard

Standard obrazem

Můžu na procházku ? (počasí) 

Podmínky chovnosti 

==================

Chovní psi 

Chovné feny 

Návštevnosť Návštevnosť
TOPlist

Odkud přišli Odkud přišli
1: http://search.seznam..
2: http://www.google.co..
3: http://www.google.co..
4: http://www.google.co..
5: http://www.google.co..
6: http://www.google.co..
7: http://www.google.co..
8: http://www.google.co..
9: http://www.google.co..
10: http://www.google.co..

Diskuzní fórum

labrador-web :: Zobrazit téma - Videa z treningu
 FAQ •  Hledat  • Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny  • Registrace  • Osobní nastavení • Přihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv • Přihlášení
 Videa z treningu Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Přidat nové témaZaslat odpověď
Autor Zpráva
Fresh
přispěvatel
přispěvatel

Registrace: 1.1. 1970

PříspěvekZaslal: ne březen 30, 2008 10:13 pm CitovatNávrat nahoru

Neco malo z nasich treningu se stenatkem - http://uk.youtube.com/user/Freshak76

Novejsi uz jsou v compu, vcetne dospelaku, jen neni moc casu to strihat, takze budou pribyvat casem:)
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit uživatelovy WWW stránkyICQ
Tomas
znalec
znalec

PříspěvekZaslal: ne březen 30, 2008 11:10 pm CitovatNávrat nahoru

dobrý, jen tak dál.
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuZobrazit uživatelovy WWW stránky
supermartin
člen týmu
člen týmu

Registrace: 18.4. 2006

PříspěvekZaslal: ne březen 30, 2008 11:36 pm CitovatNávrat nahoru

Já ty videa znám a dost se mi líbí, jsem rád, že si je sem dal, protože plno lidem rozšíří obzory a hlavně plno věcí si člověk nedokáže představit, pokud to nevidí.
Pro mě osobně jsou dost motivující.
Myslím, že je super vidět, co v kolika měsících štěndo zvládne, pokud je správně vedeno.
Držím Ti palce, a jsem rád, že můžu sledovat jak se řítíte dopředu - téměř online.

Lauronka

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2008 4:47 pm CitovatNávrat nahoru

Pridavam sa k vdake za tie videa Smile Luskam sa nimi uz treti den, pomahaju vela pochopit a len dufam, ze raz si aj my take spravime...alebo mozno aj lepsie Very Happy
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuZobrazit uživatelovy WWW stránkyICQ
Fresh
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2008 12:25 am CitovatNávrat nahoru

Slibil jsem casem dalsi videa, jenze porad nestiham to nastrihat, tak aspon neco kratkeho ze sobotniho treningu:

http://uk.youtube.com/watch?v=FchaNjiilpY
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit uživatelovy WWW stránkyICQ
lucik
uživatel
uživatel

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2008 6:30 pm CitovatNávrat nahoru

teeeda, aky je Vik uz velkyyy..
pekna praca Wink

Fresh
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2008 9:05 pm CitovatNávrat nahoru

Diky:) Jojo, nejak jsme posledni dobou porostli...teda spis "zmohutneli". Ale tys ho videla, kdyz byl jeste maly prcek, to mu bylo jen pul roku...ted jsme se dlouho tocili tak kolem 21-22kg a kdyz jsme ho vazili tenhle tyden, tak uz ma najednou 26kg, to uz neni tak zly, na 30kg by to snad mohl dotahnout Cool
lucik
uživatel
uživatel

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2008 11:12 pm CitovatNávrat nahoru

OT: ja si ho uplne nepamatam, on je trial alebo polovicny? pamatam si iba maleho cierneho krpca Wink
A s tym starsim tiez este robis?

Fresh
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2008 11:34 pm CitovatNávrat nahoru

-> PM, at tim nerusime ostatni Smile
Tomas
znalec
znalec

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2008 1:16 am CitovatNávrat nahoru

Dobrý !!! A nemyslím to ironicky, ale nechvátej, všechno chce čas. To je můj názor, nic víc Very Happy
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuZobrazit uživatelovy WWW stránky
Fresh
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2008 10:15 am CitovatNávrat nahoru

Davame si pozor, neboj Very Happy

Cas od casu zkusime neco takoveho jako na videu, abychom vedeli, jak na tom jsme, a jinak porad skladame mozaiku po mensich kouscich, hezky pomalu a opatrne Wink
krejcimir
uživatel
uživatel

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2008 11:13 am CitovatNávrat nahoru

No super,
už abych ho viděl na vlastní kukadla. Dej mu za mě buřta nebo dva.

Mirek
Fresh
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2008 11:24 am CitovatNávrat nahoru

krejcimir napsal(a):
No super,
už abych ho viděl na vlastní kukadla. Dej mu za mě buřta nebo dva.

Mirek

Mozna v srpnu, pokud do toho nic nevleze...a zadne burty nebudou, zas tak moc nechci, aby pribral Laughing
krejcimir
uživatel
uživatel

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2008 2:15 pm CitovatNávrat nahoru

Z jednoho nebo dvou buřtů, ještě nikdo nepřibral - když se tak koukám na sebe jakej jsem fešák Smile

MK
Ewiczka
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: pá červen 20, 2008 10:08 am CitovatNávrat nahoru

Fresh : moc hezky se na to koukalo Wink

člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: pá červen 20, 2008 1:38 pm CitovatNávrat nahoru

Video dost good !!!

Doufám, že ses dívala i ty Petro, co jsi mi psala, že to tak snadné naučit není (skok přes překážku - plot )... Vicky má tuším 14 měsíců a určitě to před půlrokem neuměl ... Very Happy

Navíc si troufám tvrdit, že je to tak 5x těžší než překážka plot za kterým je dummík ... těžší myslím v handlingu .. mnohem těžší .. vyskočit na ten správný....

Holt .. skoky .. jinak výkon krásnej... já na tom především obdivuji ovladatelnost a teamovou práci na dálku ... je to hezký.

Fresh
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: pá červen 20, 2008 3:00 pm CitovatNávrat nahoru

Dekujeme vsem za pochvaly a obdiv, nicmene nas mrzi, ze videi tady neni vice (a ted nemam na mysli primo tohle tema), radi doma koukame na videa, tak sup sup a na pristi treningy berte vsichni kamery sebou Wink

Jinak ano, Viky mel 16. cervna 14 mesicu a ano, pred pul rokem to neumel - prestoze (nebo mozna prave proto) je z pracovnich linii, tak bych si s nim nijak moc nedovolil skakat v takovem veku - ani ted nejak extra neskaceme.

Co se tyce nauceni, tak pote, co to jeho malinka tupoucka hlavinka pochopila, ze ma vyskocit pro dummy nahoru (asi z 5m jsme mu toho damika museli ukazat, udelat par zvuku a behem toho ho tam poslat), tak pak uz skakal furt Laughing Tohle bylo podruhe, co mel dummy nahore, predtim jen kdyz jsme ho to ucili a potom jednou jsem ten valec pouzil jen jako markantu. Tehdy dummy lezel nekde kolem pobliz, ale on prvni, co udelal, jak dostal povel hledej, tak nejdrive vyskocil nahoru, zkontroloval (nekdy radeji i dvakrat, co kdyby se nahodou na takovem rovnem valci prekoukl) a pak teprve hledal na zemi Laughing

A nejvice me fascinovalo, jak rychle chape veci...mame tam dve louky, ktere jsou oddelene asi 5m pasem kopriv a jedna je nize asi o 2m nez druha...a ja s Vikym a Chuckym sel po te nizsi a Tana s druhymi dvemi pejsky po te vyssi...a Viky porad natahoval hlavu, aby na ne videl...a jak jsme sli kolem valce slamy, tak na nej hned vyskocil, zustal tam stat a natahoval na ne hlavu a vrtel ocasem, ze je konecne vidi...nechapal jsem Laughing
supermartin
člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: pá červen 20, 2008 6:41 pm CitovatNávrat nahoru

No moje slova .. s tou obtížností výcviku , pokud se to dělá s mladým pejskem do roku a půl .. není to problém ...

Samozřejmě něco jiného jsou vrcholové výkony, ale projít dráhu agility mi tedy trvalo jen dva pokusy ... Barbině ( dobrmanka ) dělal problém jen tunel, kam se jí nechtělo ( byl zahlý do U takže tam byla tma ... ) ale to vyřešil hod tenisáku a nazpět mě nevylítl tenisák ale dobrman s tenisákem v mordě.... a houpačka, než pochopila že má uprostřed počkat a neskákat to z půlky ...

Pendě dělala jedinej problém pneumatika na řetězech a řešil jsem to opět tenisákem , s tím, že si člověk musí zezačátku pohlídat, aby to pejsek neoběhl.

Ale vyskočit na plošinu, zdolat Áčko atd... to byla opravdu pro dobíka jen záležitost prvního pokusu ......

Ale na tomto videu je pěkné, že je to na větší DÁLKU ... a toho si cením ... protože na povely z dálky dělá překážky i v agility opravdu špička ....

Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Přidat nové témaZaslat odpověď

Přejít na:   

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma