| Autor |
Zpráva |
supermartin
člen týmu

Registrace: 18.4. 2006
|
Zaslal:
st březen 07, 2007 4:51 pm |
  |
Budeme se v Č.B setkávat až na vyjímky každou sobotu mimo třetí v měsíci.
Sraz v 9 h před penzionem BARTOCHOV asi 10 km z Č.B směr Kaplice - svoji účast potvrďte Tomášovi !!!
skupiny vedou:
Tomáš Nováček WT "M" tel. 602 957 311
ing. Bohumil Kovář WT "S" tel. 602 126 166
a externisté
Ubytování si můžete sami zajistit zde :
Penzion – Restaurant – ŠTILEC
Kamenný Újezd 5290
370 07 České Budějovice
www.stilec.cz
stilec@stilec.cz
T + F : 387 998 120
Motel Dlouhá Louka
Stromovka 8
370 01 České Budějovice
www.dlouhalouka.cz
T : 387 203 601
F : 387 203 595
info@dlouhalouka.cz
Podniková ubytovna BUPAK
Papírenská 41
370 52 České Budějovice
T : 387 733 359
Doporučujeme nastudovat články zde : http://www.labrador-web.net/clanky/tema/working-testy/14
Tomáš Nováček |
Naposledy upravil supermartin dne st březen 14, 2007 8:13 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
supermartin
člen týmu

|
Zaslal:
út březen 13, 2007 9:29 pm |
  |
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
Pablo
přispěvatel

Registrace: 1.1. 1970
|
Zaslal:
po duben 09, 2007 8:21 pm |
  |
ahoj všem - byl to naprosto úžasný den - moc děkuji Tomasovi a Matesovi za bezva den co s náma strávili.Napíšu to v tomto pořadí:Slunce,louka,voda,křoví,les,špekáček,.......pejsci běhali,hledali....moc díky Hanka a Pablo |
|
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
supermartin
člen týmu

|
Zaslal:
út duben 10, 2007 9:01 am |
  |
Než to tady promáznete - tak jsem chtěl jen písnout jak to tady se mnou cukalo se tam vydat, ale fakt dost nestíhačka....jste si to asi parádně užili .... počasíčko vyšlo a už jsem zjistil i tu vzácnou návštěvu odborníka z AT v neděli, co tady tak úspěšně tajíte ...
No měli jste se ! |
|
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
zuzka
častý přispěvatel

Registrace: 8.3. 2006
|
Zaslal:
po květen 21, 2007 12:04 pm |
  |
Chtěla bych poděkovat Budějovičákům za výcvik WT 16.-20.5. na Křivonosce. Opravdu to stálo za to, rodina Konigových je naprosto užasná, moc si cením toho, že jsem měla možnost trénovat pod jejich vedením.
Myslím, že nebudu mluvit jen za sebe, když řeknu, že to opravdu byl zážitek. Cenné rady a zkušenosti si odnesli určitě všichni a taky vědomí, že nás čeká ještě dlouhá cesta k uspokojivým výsledkům.
Děkujeme!!! |
_________________ Zuzka & Backie & Sam |
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Tomas
znalec

|
Zaslal:
po květen 21, 2007 2:17 pm |
  |
ch. st. FELBEST pro nás pro všechny dělá krásný fotky. Dík a doufám, že se jim za to v Meziříčku složíme na slivovicu. |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Tomas
znalec

|
Zaslal:
ne květen 27, 2007 9:10 am |
  |
Už jsem konečně všechno vymyslel a dotáhl do finále. Termín 10 - 12.8 místo opět autocamp Křivonoska. Slídil jsem kde se dalo ale všude je plno, nebo nechtějí psi. Křivonoska je prověřená několika akcemi a velice hodná paní správcová má pro naše pejsky pochopení. Cvičit nebudeme přímo v areálu ale asi pět min pěšky od brány. Nádherný rybník s rákosím, parádní louka a les kde se bojím i já.
Spaní je v 3 - 4 lůžkových chatkách, sociál společný.
CENY: osoba za noc 195,- auto 35,- a za dýchání jihočeského vzduchu pro zletilé 15,- ( pokusím se nalhat, že jsme pionýrský tábor). Za pejsky neplatíme ale slíbil jsem, že po nich NIC!!! nezůstane.
Na sobotu jsem zajistil prasátko. Snad jediné co není k dispozici,taneční parket.
Trénovat začínáme v pátek odpoledne, dál so dopo, so odpo, a ne dopo. Cena tréninku jako vždy.
Těším se na vás. T. |
Naposledy upravil Tomas dne út červen 26, 2007 11:50 am, celkově upraveno 2 krát. |
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
zuzka
častý přispěvatel

|
Zaslal:
ne květen 27, 2007 10:01 am |
  |
Takže hlásím 2 dosp. + 2 děti (tvářící a chovajíci se jako puboši) + 2 psy (platí totéž, co o dětech).
P.S. Manžel sice říkal, že bez tanečního parketu to nebude ono, ale ukecala jsem jej na to prasátko a PÍVO... |
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
supermartin
člen týmu

|
Zaslal:
st květen 30, 2007 10:03 am |
  |
Hlásíme se také my - netradiční uskupeni - 4 + 2 ( pejsánci )
Jestli se tedy najde chatička i pro naši početnou rodinku.
Jinak s Joy už nepočítejte jen jako s divákem, a písněte si ji do skupinky prťat - je to mimčo, ale dumíky už nám nosí, tak snad se předvede i před kolektivem.
Moc se těšíme, tak si nás Tome připiš do "seznamu účastníků zájezdu". |
_________________ Zlatíčka Peny a Joy
nice-friend.cz |
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
Tomas
znalec

|
Zaslal:
st květen 30, 2007 7:00 pm |
  |
Konečný seznam výcviku chtivých nadšenců:
Tomas 1+1
Mates 1+ ? nikdo neví , jestli bude Hany po operaci vazů v pořádku.
Držme jí palce.
Supermartin 4+2 jedna chatka čtyřlůžková
Ulambo 4+1 jedna chatka čtyřlůžková
Zuzka 4+2 jedna chatka čtyřlůžková
tomaslucie 2+1
Nagy+1 ( s Tarunou cvičit samo nebudeme ale procházka jí neuškodí)
Lada Jan..+1 a rodinka a chatka čtyřlůžková s výhledem na rybník
Maximixi 2+1 třílůžková s výhledem na třídu "E"
Eva D. 4+1 chatka čtyřlůžková s výhledem na zámek Hluboká
Petr B. 2+2
Pablo + Hanka (Pablík údajně s Peny a Hanka ???)
Marie Š+1
Mayhem + jeden dorostenec.
Kristýnka a jeden super prcek.
a externisti
Ostatní u kterých nejsou napsány chatky mají spaní samo taky zajištěné, snad se domluvíme na místě. Nerad bych blokoval čtyřlůžkové chatky aby tam spal jeden človíček a jeden pes. Jsme lidi, snad se domluvíme. Nebojte, nikdo nezmokne T. |
Naposledy upravil Tomas dne st srpen 08, 2007 3:59 pm, celkově upraveno 35 krát. |
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Nagy

|
Zaslal:
ne červen 03, 2007 11:18 am |
  |
Ahoj Tome, tak my se taky hlásíme, už se nemůžeme dočkat. Bude nás hodně. Tarunka + asi osm štěnátek v bříšku, Ebík a já. díky a čau. Peníze samozřejmě zašlu. |
|
|
| Návrat nahoru |
  |
 |
Katy
častý přispěvatel

|
Zaslal:
po červen 04, 2007 8:55 pm |
  |
Pokud je ještě volno, hlásíme se taky. 2 osoby + 1 fenka |
_________________ Katka a Beauty 36 měsíců |
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
veronick

|
Zaslal:
ne červen 10, 2007 6:15 pm |
  |
ahoj tomáši tak my s Brusem se taky hlásíme tj. 1+1 celý vik
penízky posílám hned zítra...doufám že se místečko ještě najde...jinak Vanov byl skvelej ještě jednou moc díky...  |
Naposledy upravil veronick dne po červen 11, 2007 1:53 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Jumi
nováček

|
Zaslal:
po červen 11, 2007 3:10 pm |
  |
Ahojky!
Ráda bych se zeptala, jak je to se sobotními tréninky v Budějicích, jestli se ještě nějaké konají, nebo je tam pořádá už jen RS?
Na křivonosku bohužel nemůžeme , ale na nějaký trénink do Budějek bychom si někdy moc rádi odskočili...
Díky za odpověď
Míša, Petr a goldník Bernášek  |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Tomas
znalec

|
Zaslal:
so červenec 21, 2007 9:27 pm |
  |
Na Křivonosce což je psáno výše potrvdil účast mimo mě i Mates Rytíř a ing. Bohumil Kovář. A samozřejmě Supermartin, bez jehož webu by jsme se pravděpodobně nepoznali. Večer kromě prasátka, tance a jiných požitků světských bude pro zájemce fungovat seminář teoeretické přípravy, právě pod odborným vedením jednoho z našich nejlepších vůdců WT i loveckých zkoušek ing. Kovář
Průběžně aktualizuji seznam a těším se. RETRIEVER ACADEMY |
Naposledy upravil Tomas dne st srpen 08, 2007 4:01 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
supermartin
člen týmu

|
Zaslal:
po červenec 23, 2007 3:32 pm |
  |
Ahojky,
právě jsem si prodloužil pobyt na Křivonosce do středy.
Možnost je zde i pro ostatní - ptal jsem se nějaké kapacity jsou ještě volné.
 |
_________________ Zlatíčka Peny a Joy
nice-friend.cz |
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
Tomas
znalec

|
Zaslal:
pá červenec 27, 2007 6:31 pm |
  |
Když jsme se naposledy sešli v Brně a doufám, že jste odjížděli domů v pohodě, slíbili jsme si se Supermartinem že podobné akce budeme pořádat každý měsíc. Opravdu jednou měsíčně bez ohledu na počasí a "jiné rušivé vlivy". Vždy se pokusíme vybrat ten nejschůdnější termín a pokud možno měnit místa. A tímto vás, kteří jezdíte s námi, nebo chcete a věřím že budete chci poprosit. Nevíte někde u vás, kdekoli o kempu, nebo ubytovně a kousku místa na cvičení? Brno je nádhera a za ČB mi zatím nikdo nevynadal ale cítím ,že by to chtělo trochu změnu. Co vy na to??? |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
zuzka
častý přispěvatel

|
Zaslal:
pá červenec 27, 2007 9:27 pm |
  |
Ahoj Tome!
Když už si to nakousl, tak já se tedy hlásím. Už jsme o tom spolu mluvili, takže dalo by se to udělat v kempu v Budišově nad Budišovkou. Už jsem kontaktovala paní správcovou, s pejskama by nás tam v pohodě ubytovali. Místo je to podle mně moc hezké jak pro výcvik, tak pro doprovodní členy. Nejlepší možný termín vychází na 28.9.-30.9.2007. To by snad neměly být žádné výstavy ani zkoušky (tedy co já vím).
Zatím to není na 100%, bližší zájem a podrobnosti bychom domluvili na Křivonosce. Ale mám jednu prima zprávu: Už jsem kontaktovala jednoho zatím nejmenovaného prodejce krmiv a ten mi přislíbil sponzorský dar, takže by se mohli vyhlásit i nějaké "soutěžní disciplíny".
Toť zatím vše. |
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Merlisko
přispěvatel

|
Zaslal:
pá červenec 27, 2007 10:21 pm |
  |
V Brně Pod Hádkem to byla bomba..odjížděla jsem s hřejivým pocitem, že jsem pro nás udělala něco hodnotného..a vůbec, celý mě to chytlo za srdce..hafani, milující páníčci, spolupráce, příroda..SKVĚLÁ ATMOSFÉRA! Na cvičák jsem už dočista zapomněla, a to jsem ho původně měla v plánu navštěvovat s Merlošem..ale ted, už nehrozí..a proto jak píše Tomáš, je skvělý, když by tyhle akce byly častěji a pokud možno pravidelně..věřím, že lidi zájem mít budou a co se týče aut a ubytování, no však se nějak domluvíme..např. pro mě by nebyl problém vzít někoho s hafanem z Brna !!!!! Po domluvě je možné vše..Pokud se nebude bát jet s někým, kdo má půl roku papíry Takže se zapojuji a zkusím vyhledat nějaké pěkné místečko, s levným ubytováním a hlavně tolerancí k pejskům.. |
|
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Tomas
znalec

|
Zaslal:
pá červenec 27, 2007 10:34 pm |
  |
Holky super!!! A na Křivonosce se domluvíme. RETRIEVER ACADEMY za vámi pojede i na severní "kvočnu" a určitě i Labrador web. Dík. |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
|
|