| Autor |
Zpráva |
Tomas
znalec

Registrace: 1.1. 1970
|
Zaslal:
so červenec 28, 2007 5:04 pm |
  |
Že Beauty potřebuje makat je jasná věc, je to pes a naše vaše víkendovky jsou proto abychom všichni viděli pokroky od minulé akce a postupovali dál. Má to jeden háček. Pokud si někdo myslí, že za dva dny se vrátí domů s hotovým psem je mimo. Cvičte v první řadě systematicky doma a na akcích si ukážeme co dál.
Těším se a nebojte, poznám kdo cvičil a kdo ne  |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
veronick

|
Zaslal:
po červenec 30, 2007 12:25 pm |
  |
Zdarek Katy no vis vy mate uz pridelenou aspon chatku mi jeste nic tak z Brusem asi budem spat pod stromem...nooo ono by mu to prospelo ze by mu padla nejaka veverka na hlavu a rozsvitilo se mu bo co ted dela to neni ani mozny...takze Tomasi ne ze bychom necvicili to jo a poctive ale nejak mu to hold nezustava v ty jeho palici takze mam takovej pocit ze nam tu roste druhej Sam...  |
_________________ potvůrka Brus již 10 měsíců  |
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Tomas
znalec

|
Zaslal:
po červenec 30, 2007 3:07 pm |
  |
Tak to jsem si nezasloužil. Nikdo pod smrkem spát nebude!!! Kdybys nebyla trdlo a pořádně četla vše je napsáno výše. A Sam je náhodou borec "NAKONEC" A kdyby náhodou přichýlím vás do ředitelny, pokud nebude plno jako obvykle. |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
zuzka
častý přispěvatel

Registrace: 8.3. 2006
|
Zaslal:
po červenec 30, 2007 6:15 pm |
  |
Ó Tome, díky, že jsi se zastal našeho IDIOTA (=Sama)!
Sama jsem zvědavá, co za kousky předvede na Křivonosce
No, necháme se překvapit.
Jo a jinak se už MOOOC těšíme (lidi i pejsci). |
_________________ Zuzka & Backie & Sam |
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Jumi
nováček

|
Zaslal:
st srpen 01, 2007 9:08 pm |
  |
Hezký večer ve spolek!
Koukám, že Tomáš motivuje jak jen může
Na finále budeme držet co máme a hlavně doufám, že to uvidím na vlastní oči!
Ne že bych si myslela že nějaké WT v nejbližší době vyhrajeme a na Křivonosku bohužel nemůžem tak se nás nabídka asi ani netýká, ale musím podotknout, že náš přechod z dummy na zvěř se moc nezdařil, kachna z vody a králík by se při troše dobré vůle ještě skousnout dali, ale naše výkony s bažantem jsou k pláči tak nevím jestli bych si riskla jet na hon jen s absolvovanýma WT bez nějakých loveckých zkoušek ale jak někdo prohlásil "on je Bernášek taková komplikovaná osobnost"  |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Tomas
znalec

|
Zaslal:
st srpen 01, 2007 10:00 pm |
  |
Záleží na okolnostech. Moji kamarádi z Rakouska dokázali připřavit své psi za DVA DNY tenkrát i s odevzdáním v sedě. Chce to jen cvičit.
A na Křivonosce dáme řeč. |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Tomas
znalec

|
Zaslal:
čt srpen 02, 2007 11:09 am |
  |
Ale ti pejsci měli opravdu pevné základy a několik let výcviku za sebou.Pak už je to sranda! |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
supermartin
člen týmu

Registrace: 18.4. 2006
|
Zaslal:
st srpen 08, 2007 10:27 pm |
  |
| Tomas napsal(a): | | Od 1.9 zahájíme u nás přípravu na FT. Pokud vaši psi umí přinášet a jsou trochu ovladatelní. Uvidím, v každém případě kachen od 1.9 a bažantů od 16.10 bude hrozně moc. Já si větší mrazák kupovat nebudu. |
No každopádně dokážeš vždy překvapit !!!!!
Ale kápni božskou !!!! Proslýchá se jakou máme kliku, že na Křivonosku za námi dojede i dost machr na WT, od kterého se učíš i TY !!! |
_________________ Zlatíčka Peny a Joy
nice-friend.cz |
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
Tomas
znalec

|
Zaslal:
st srpen 08, 2007 11:07 pm |
  |
No je to tak. A nikde jsem tuhle zprávu nezveřejnil, aby lidem kteří se odhlásili bylo líto, že nemůžou s Thano Kellerem potrénovat a dozvědět se mnoho důležitých info.
O to víc zbyde času pro nás. :
Díky Bohouškovi. |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
supermartin
člen týmu

Registrace: 18.4. 2006
|
Zaslal:
čt srpen 09, 2007 3:42 pm |
  |
No super,
dojedeme už někdy dopoledne, Mahyen prý také a hněděj kouzelník také.
Takže zítra ahojky !!! Těšíme se na všechny !! |
_________________ Zlatíčka Peny a Joy
nice-friend.cz |
|
| Návrat nahoru |
     |
 |
zuzka
častý přispěvatel

|
Zaslal:
čt srpen 09, 2007 6:17 pm |
  |
My už se taky těšíme, ale hnědej kouzelník (pokud to bylo myšleno na Sama) má prý ještě jedno kouzelnické vystoupení v Albrechticích (prý tam nechá zmizet Lucku z házenkářského soustředění), takže bohužel dorazíme asi mezi posledními. Každopádně páteční trénink si nenencháme ujít!
Těšíme se!!!
Křivonosce Zdar! |
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Tomas
znalec

|
Zaslal:
čt srpen 09, 2007 6:52 pm |
  |
Asi se myslí MERLIN !!!!!!!!!!! Už skákejte do aut, nebo na koně. Bude to bomba  |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Merlisko
přispěvatel

|
Zaslal:
čt srpen 09, 2007 7:36 pm |
  |
Ano, přesně tak, hnědý kouzelníček je Merlin..to bude ten rošták, však poznáte My se strááášně moc těšíme, zbývající dny v kalendáři jsme odškrtávali, takže zítra nebudem otálet ani minutu a hned jak se vzbudíme razíme ! Jen ať nezabloudíme a autíčko snad pošlape tak jak má.
JUPÍÍÍ ZÍTRA NA KŘIVONOSCE !! TĚŠÍME SE NA VÁS !! |
|
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
zuzka
častý přispěvatel

|
Zaslal:
čt srpen 09, 2007 8:18 pm |
  |
No jo, já hlava hloupá - MERLIN - ČARODĚJ.... |
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Katy
častý přispěvatel

|
Zaslal:
pá srpen 10, 2007 6:08 am |
  |
Přeju vám krásnej víkend, pořádně si to užijte, zacvičte a my budem doufat, že nás všechno doučíte. |
_________________ Katka a Beauty 36 měsíců |
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Tomas
znalec

|
Zaslal:
po srpen 13, 2007 5:26 pm |
  |
Snad jste všichni v pohodě doma. Já jsem se vrátil před chvilkou, protože jsem měl výčitky svědomí že další dva pejsci byli tři dny dez výcviku a skoro bez pána.
Trochu jsem musel a rád na Křivonosce změnit harmonogram cvičení, právě pro to, aby jste měli možnost trénovat s Thanem a hlavně vyslechnout důležité rady do dalšího výcviku od něj.
Dík vám všem a doufám, že už jsme konečně všichni pochopili, že WT NENÍ NESMYSL ale příprava na FT a samozřejmě praxi. |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
marenka

|
Zaslal:
po srpen 13, 2007 5:46 pm |
  |
| Tomas napsal(a): | Snad jste všichni v pohodě doma. Já jsem se vrátil před chvilkou, protože jsem měl výčitky svědomí že další dva pejsci byli tři dny dez výcviku a skoro bez pána.
Trochu jsem musel a rád na Křivonosce změnit harmonogram cvičení, právě pro to, aby jste měli možnost trénovat s Thanem a hlavně vyslechnout důležité rady do dalšího výcviku od něj.
Dík vám všem a doufám, že už jsme konečně všichni pochopili, že WT NENÍ NESMYSL ale příprava na FT a samozřejmě praxi. |
Já jsem dorazila v pohodě a těšíme se na další víkenďák. Bylo to super ...... |
|
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Merlisko
přispěvatel

|
Zaslal:
po srpen 13, 2007 8:00 pm |
  |
Já s kouzelníčkem jsme taky dorazili v pořádku domů, i když zpáteční cesta byla smutnější, protože domů se mi vůbec nechtělo.
Vy co jste nejeli - chyba Byla to tam bomba. Opravdu nepřeháním. Byli to nabitý 3 dny, na nudu nebyl čas a výcvik byl opravdu pestrý. Tomáš se nám věnoval maximálně. Navíc jsme 3 dny nemluvili o ničem jiném než o našich nejmilejších. Zkrátka se sešla skvělá parta lidí, takže to ani nemohlo dopadnout jinak než na A1. Díky RETRIEVER ACADEMY.
Tady je pár foteček, ale opravdu jenom pár - na focení nebyl čas.
http://merlisko.rajce.idnes.cz/wt_krivonoska_0807 |
|
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
zuzka
častý přispěvatel

|
Zaslal:
út srpen 14, 2007 10:10 am |
  |
Ahojky!
Taky jsme těch 400 km domů zvládli v pohodě.
Díky, díky a ještě jednou díky za víkendové cvičení s Thanem a s kluky Budějovičáky.
Vážím si hlavně toho, že se podařilo "dotáhnout" na tuto akci tak skvělého výcvikáře jako je Thano a že se nám tento profík věnoval s ohromnou trpělivostí.
A v neposlední řadě jsme se opět rádi setkali s lidičkama, pro které jsou slova retriever, dummy a working testy neoddělitelnou součástí jejich života a pro tento krásný sport jsou ochotni obětovat spostu času a dalších věcí...
Ještě jednou děkuji!!! |
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Tomas
znalec

|
Zaslal:
st srpen 15, 2007 9:40 am |
  |
V sobotu cvičíme konečně zase na Bartochově. Sraz v 10 hod. VYJÍMĚČNĚ a začneme pomaličku ladit formu na mistrák. Samozřejmě, že i pro ostatní se najde dostatek času.
A za akci Křivonoska zdraví Thano, Tomas, Mates, Bohoušek a další... |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
|
|