labrador-web.net golden-retriever-web.net
VyhledatTémataOdkazyFórumVaše nastavení
labrador - web - labrador retriever - vše o tomto plemeni !

nakupzdomu.cz nakupzdomu.cz

Zkuste to u nás : Zkuste to u nás :
Krmiva všech značek nejlevněji

domluva jistá :
info@nakupzdomu.cz

Inzerce Inzerce

Navigace Navigace
· Domů
· Archív článků
· Deníčky
· Diskuzní fórum
· Doporučte nás
· Encyklopedie
· FAQ
· Fotogalerie
· Hledat
· Inzerce
· Kalendář akcí
· Ke stáhnutí
· Kniha návštěv
· Mapa Stránek
· Poslat článek
· Soukromé zprávy
· Statistiky
· Stránky webu
· Témata
· Top 10
· Uživatelé
· Váš účet
· Verze pro PDA
· Web Links
· Zvědavé ankety

Deníčky Deníčky

Labradorský retrívr MUJ NEJOBLIBENEJSI PES!
kilari

Prvý krát doma
DCdent

Naše malá Enie!!
Enie
 začátek
zdenka

začátek
zdenka

[ Deníčky našich pejsků ]
[ Přidat deníček ]

nakupzdomu.cz nakupzdomu.cz

Mrkni !
A nejen to ale i granulky za nej ceny !
Vše pro výcvik

Informace Informace

Chovatelské stanice 

Zkoušky a zkušební řády 

Standard

Standard obrazem

Můžu na procházku ? (počasí) 

Podmínky chovnosti 

==================

Chovní psi 

Chovné feny 

Návštevnosť Návštevnosť
TOPlist

Odkud přišli Odkud přišli
1: http://www.google.co..
2: http://www.google.co..
3: http://search.seznam..
4: http://www.google.cz..
5: http://www.google.cz..
6: http://search.seznam..
7: http://search.seznam..
8: http://search.seznam..
9: http://www.zoznam.sk..
10: http://search.seznam..

Diskuzní fórum

labrador-web :: Zobrazit téma - Výcvik retrieverů na WT - České Budějovice
 FAQ •  Hledat  • Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny  • Registrace  • Osobní nastavení • Přihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv • Přihlášení
 Výcvik retrieverů na WT - České Budějovice Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Přidat nové témaZaslat odpověď
Autor Zpráva
Tomas
znalec
znalec

Registrace: 1.1. 1970

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2007 5:04 pm CitovatNávrat nahoru

Že Beauty potřebuje makat je jasná věc, je to pes a naše vaše víkendovky jsou proto abychom všichni viděli pokroky od minulé akce a postupovali dál. Má to jeden háček. Pokud si někdo myslí, že za dva dny se vrátí domů s hotovým psem je mimo. Cvičte v první řadě systematicky doma a na akcích si ukážeme co dál.

Těším se a nebojte, poznám kdo cvičil a kdo ne Embarassed
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuZobrazit uživatelovy WWW stránky
veronick

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 12:25 pm CitovatNávrat nahoru

Zdarek Katy no vis vy mate uz pridelenou aspon chatku mi jeste nic tak z Brusem asi budem spat pod stromem...nooo ono by mu to prospelo ze by mu padla nejaka veverka na hlavu a rozsvitilo se mu bo co ted dela to neni ani mozny...takze Tomasi ne ze bychom necvicili to jo a poctive ale nejak mu to hold nezustava v ty jeho palici takze mam takovej pocit ze nam tu roste druhej Sam... Laughing Cože ?

znalec
znalec

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 3:07 pm CitovatNávrat nahoru

Tak to jsem si nezasloužil. Nikdo pod smrkem spát nebude!!! Kdybys nebyla trdlo a pořádně četla vše je napsáno výše. A Sam je náhodou borec "NAKONEC" Very Happy A kdyby náhodou přichýlím vás do ředitelny, pokud nebude plno jako obvykle.
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuZobrazit uživatelovy WWW stránky
zuzka
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Registrace: 8.3. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 6:15 pm CitovatNávrat nahoru

Ó Tome, díky, že jsi se zastal našeho IDIOTA (=Sama)!

Sama jsem zvědavá, co za kousky předvede na Křivonosce Shocked

No, necháme se překvapit.

Jo a jinak se už MOOOC těšíme (lidi i pejsci).

nováček
nováček

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2007 9:08 pm CitovatNávrat nahoru

Hezký večer ve spolek! Wink
Koukám, že Tomáš motivuje jak jen může Very Happy
Na finále budeme držet co máme a hlavně doufám, že to uvidím na vlastní oči!

Ne že bych si myslela že nějaké WT v nejbližší době vyhrajeme a na Křivonosku bohužel nemůžem Sad tak se nás nabídka asi ani netýká, ale musím podotknout, že náš přechod z dummy na zvěř se moc nezdařil, kachna z vody a králík by se při troše dobré vůle ještě skousnout dali, ale naše výkony s bažantem jsou k pláči Crying or Very sad tak nevím jestli bych si riskla jet na hon jen s absolvovanýma WT bez nějakých loveckých zkoušek Rolling Eyes ale jak někdo prohlásil "on je Bernášek taková komplikovaná osobnost" Laughing
Tomas
znalec
znalec

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2007 10:00 pm CitovatNávrat nahoru

Záleží na okolnostech. Moji kamarádi z Rakouska dokázali připřavit své psi za DVA DNY tenkrát i s odevzdáním v sedě. Chce to jen cvičit.

A na Křivonosce dáme řeč.
Tomas
znalec
znalec

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2007 11:09 am CitovatNávrat nahoru

Ale ti pejsci měli opravdu pevné základy a několik let výcviku za sebou.Pak už je to sranda!
supermartin
člen týmu
člen týmu

Registrace: 18.4. 2006

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2007 10:27 pm CitovatNávrat nahoru

Tomas napsal(a):
Od 1.9 zahájíme u nás přípravu na FT. Pokud vaši psi umí přinášet a jsou trochu ovladatelní. Uvidím, v každém případě kachen od 1.9 a bažantů od 16.10 bude hrozně moc. Já si větší mrazák kupovat nebudu.

No každopádně dokážeš vždy překvapit !!!!!

Ale kápni božskou !!!! Proslýchá se jakou máme kliku, že na Křivonosku za námi dojede i dost machr na WT, od kterého se učíš i TY !!!

Tomas
znalec
znalec

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2007 11:07 pm CitovatNávrat nahoru

No je to tak. A nikde jsem tuhle zprávu nezveřejnil, aby lidem kteří se odhlásili bylo líto, že nemůžou s Thano Kellerem potrénovat a dozvědět se mnoho důležitých info.

O to víc zbyde času pro nás. : Very Happy

Díky Bohouškovi.
supermartin
člen týmu
člen týmu

Registrace: 18.4. 2006

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 3:42 pm CitovatNávrat nahoru

No super,

dojedeme už někdy dopoledne, Mahyen prý také a hněděj kouzelník také.

Takže zítra ahojky !!! Těšíme se na všechny !!

zuzka
častý přispěvatel
častý přispěvatel

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 6:17 pm CitovatNávrat nahoru

My už se taky těšíme, ale hnědej kouzelník (pokud to bylo myšleno na Sama) má prý ještě jedno kouzelnické vystoupení v Albrechticích (prý tam nechá zmizet Lucku z házenkářského soustředění), takže bohužel dorazíme asi mezi posledními. Každopádně páteční trénink si nenencháme ujít!

Těšíme se!!!

Křivonosce Zdar!

znalec
znalec

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 6:52 pm CitovatNávrat nahoru

Asi se myslí MERLIN !!!!!!!!!!! Už skákejte do aut, nebo na koně. Bude to bomba OK
Merlisko
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 7:36 pm CitovatNávrat nahoru

Ano, přesně tak, hnědý kouzelníček je Merlin..to bude ten rošták, však poznáte Wink My se strááášně moc těšíme, zbývající dny v kalendáři jsme odškrtávali, takže zítra nebudem otálet ani minutu a hned jak se vzbudíme razíme ! Jen ať nezabloudíme a autíčko snad pošlape tak jak má.

JUPÍÍÍ ZÍTRA NA KŘIVONOSCE !! TĚŠÍME SE NA VÁS !!
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit uživatelovy WWW stránky
zuzka
častý přispěvatel
častý přispěvatel

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 8:18 pm CitovatNávrat nahoru

No jo, já hlava hloupá - MERLIN - ČARODĚJ....

častý přispěvatel
častý přispěvatel

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2007 6:08 am CitovatNávrat nahoru

Přeju vám krásnej víkend, pořádně si to užijte, zacvičte a my budem doufat, že nás všechno doučíte.

znalec
znalec

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 5:26 pm CitovatNávrat nahoru

Snad jste všichni v pohodě doma. Já jsem se vrátil před chvilkou, protože jsem měl výčitky svědomí že další dva pejsci byli tři dny dez výcviku a skoro bez pána.

Trochu jsem musel a rád na Křivonosce změnit harmonogram cvičení, právě pro to, aby jste měli možnost trénovat s Thanem a hlavně vyslechnout důležité rady do dalšího výcviku od něj.

Dík vám všem a doufám, že už jsme konečně všichni pochopili, že WT NENÍ NESMYSL ale příprava na FT a samozřejmě praxi.
marenka

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 5:46 pm CitovatNávrat nahoru

Tomas napsal(a):
Snad jste všichni v pohodě doma. Já jsem se vrátil před chvilkou, protože jsem měl výčitky svědomí že další dva pejsci byli tři dny dez výcviku a skoro bez pána.

Trochu jsem musel a rád na Křivonosce změnit harmonogram cvičení, právě pro to, aby jste měli možnost trénovat s Thanem a hlavně vyslechnout důležité rady do dalšího výcviku od něj.

Dík vám všem a doufám, že už jsme konečně všichni pochopili, že WT NENÍ NESMYSL ale příprava na FT a samozřejmě praxi.

Já jsem dorazila v pohodě a těšíme se na další víkenďák. Bylo to super ......
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit uživatelovy WWW stránky
Merlisko
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 8:00 pm CitovatNávrat nahoru

Já s kouzelníčkem jsme taky dorazili v pořádku domů, i když zpáteční cesta byla smutnější, protože domů se mi vůbec nechtělo.

Vy co jste nejeli - chyba Exclamation Byla to tam bomba. Opravdu nepřeháním. Byli to nabitý 3 dny, na nudu nebyl čas a výcvik byl opravdu pestrý. Tomáš se nám věnoval maximálně. Navíc jsme 3 dny nemluvili o ničem jiném než o našich nejmilejších. Zkrátka se sešla skvělá parta lidí, takže to ani nemohlo dopadnout jinak než na A1. Díky RETRIEVER ACADEMY.

Tady je pár foteček, ale opravdu jenom pár - na focení nebyl čas.
http://merlisko.rajce.idnes.cz/wt_krivonoska_0807
zuzka
častý přispěvatel
častý přispěvatel

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2007 10:10 am CitovatNávrat nahoru

Ahojky!

Taky jsme těch 400 km domů zvládli v pohodě.

Díky, díky a ještě jednou díky za víkendové cvičení s Thanem a s kluky Budějovičáky.

Vážím si hlavně toho, že se podařilo "dotáhnout" na tuto akci tak skvělého výcvikáře jako je Thano a že se nám tento profík věnoval s ohromnou trpělivostí.

A v neposlední řadě jsme se opět rádi setkali s lidičkama, pro které jsou slova retriever, dummy a working testy neoddělitelnou součástí jejich života a pro tento krásný sport jsou ochotni obětovat spostu času a dalších věcí...

Ještě jednou děkuji!!!

znalec
znalec

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 9:40 am CitovatNávrat nahoru

V sobotu cvičíme konečně zase na Bartochově. Sraz v 10 hod. VYJÍMĚČNĚ a začneme pomaličku ladit formu na mistrák. Samozřejmě, že i pro ostatní se najde dostatek času.

A za akci Křivonoska zdraví Thano, Tomas, Mates, Bohoušek a další...
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Přidat nové témaZaslat odpověď

Přejít na:   

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma