| Autor |
Zpráva |
Vlada

Registrace: 1.1. 1970
|
Zaslal:
st září 03, 2008 8:37 am |
  |
Já vím, to bylo s nadsázkou. sice stále zlobí jak čert, ale já na něj vyzraju  |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Arwen

|
Zaslal:
pá září 12, 2008 5:40 pm |
  |
Tome prihlasuji sebe panicka a panicku na vikendak 20.-21.
Moc se na vsechny tesime  |
|
|
| Návrat nahoru |
  |
 |
miltoln

|
Zaslal:
ne září 21, 2008 9:18 pm |
  |
Tome díky za trénink:-) ne, že bychom se nějak moc předvedli, ae zase vime, co mame cvicit a vcem se zlepsovat a to je to hlavni:-) a taky uz nekouseme aporty.. tak se budem snazit aby az priste prijedem to bylo lepsi. Díky Honza + Skoty |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Qeronika

|
Zaslal:
út září 23, 2008 9:19 am |
  |
Tomáši, děkujeme za bezva trénink. Moc se nám líbil, teoreticky vše, co cvičíme známe, ale když jsme sami, není možnost si vyzkoušet walk up nebo hodit dummíka na souš a poslat psa, aby přeplaval celý rybníček, poslat ho do trní ... Byl to pestrý trénink...DĚKUJEME! Potřebujeme ještě s tou naší mazanou opicí zlepšit návraty a pak budeme mít z tréninku ještě lepší pocit...Verča, Michal a vyčúraná Arwen  |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Tomas
znalec

|
Zaslal:
pá říjen 03, 2008 7:09 pm |
  |
Další trénink u nás je 18.-19.10. Je to termín pro mě hop, nebo trop, někdy asi tak by měla Bela rodit. Pokud by k tomu došlo a já samo musel asistovat, cvičili by jste s Martinem Rytířem, čož mi svatosvatě slíbil. Snad vše bude v pohodě a uděláme si hezký den, jako vždy.
Těším se na vás. P.M nebo sem, nebo labradorfanatic@centrum.cz
Ještě bych chtěl pro ostatní dodat: na WT jsem nevedl svoji fenu protože: byla pohryzaná na jaře prasetem a marodila asi tři měsíce a stejně tak dlouho jsme napravovali vztahy, protože jsem jí píchal dvě injekce každý den a je jasný, každýmu, že se mě bála. A další, když to rozchodila umožnil jsem jí lovit, aby se rozběhala a měla ze života radost ... Proto jsem ji nepřihlásil na WT. Prohrál jsem, ano přiznávám. Pokusím se příště ale nešlo to. A mistrák je taky v p...., protože druhá fena bude mít prcky. |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
klairs
uživatel

|
Zaslal:
ne říjen 19, 2008 7:04 pm |
  |
tak se hlásíme jako první, doufám že holky dojely taky v jednom kuse a dají vědět
Tome děkujem za další super víkend, kdy i objednané počasí vyšlo perfektně
Zase jsme si vyzkoušely něco nového (výšky, hloubky.. ) a máme inspiraci na další cvičeníčko - asik začnem zjišťovat terén v lese  |
_________________ "Nobody is perfect. I'm nobody."
klairs & NIGHTWISH *1.11.2007
www.labrador-lara.estranky.cz |
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Clide
|
Zaslal:
po říjen 20, 2008 11:32 pm |
  |
My dva jsme dojeli v pořádku a vzpomínáme na krásný víkend. Tomáši, děkujeme za cvičení, rady, trpělivost a za to, že jsi to pro nás opět všechno tak pěkně vymyslel. A budeme se snažit, aby se nám příště dařilo zase o fous líp . |
_________________ Soňa & Clide *14.3.2007 |
|
| Návrat nahoru |
  |
 |
Tomas
znalec

|
Zaslal:
čt listopad 06, 2008 6:39 pm |
  |
Sehnal jsem ještě jednu ubytovnu v Plavě. Majitel má pejsky rád a kdysi měl Irskýho vlkouše a chlup mu nevadí. Včera jsme spolu dřepěli v hospodě, probrali detaily a snad by to mohlo fungovat.
tel. 777 239 866 p. KUBÁT
Ví o vás, heslo labradorfanatic@centrum.cz |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Tomas
znalec

|
Zaslal:
so listopad 15, 2008 4:14 pm |
  |
Další a poslední trénink v tomto roce bude někdy po polovině prosince a pro vás jako dárek na vánoce za nulu. Podrobnosti napíšu sem co nejdřív. Pokouším se sehnat ještě další místo na cvičení, ale vše zavčas upřesním. Pejskům zdar !!! R.A |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
klairs
uživatel

|
Zaslal:
so listopad 15, 2008 5:12 pm |
  |
| Tomas napsal(a): | Další a poslední trénink v tomto roce bude někdy po polovině prosince a pro vás jako dárek na vánoce za nulu. Podrobnosti napíšu sem co nejdřív. Pokouším se sehnat ještě další místo na cvičení, ale vše zavčas upřesním. Pejskům zdar !!! R.A |
ahoj Tome, když vyjde termín, tak my přijedeme určitě a rády dáme i do klobouku hrozně se mi minule líbily ty lítací malý dummíky, tak už ode dneška máme koupený taky a zítra je zkusíme doufám že miminka OK a těšíme se na ČB |
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
Tomas
znalec

|
Zaslal:
út listopad 18, 2008 6:39 pm |
  |
Když chcete, tak ano. Po několika telefonátech další trénink u nás, i když na rychlo ale v so a ne 22.-23.11 My co jsme domluveni, vše platí a pokud by nás chtěl navštívit někdo další prosím pište sem. Nikoho v žádném případě navyháním, ale neumím odcvičit víc, než šest pejsků.
Popř. si seženu pomocný personál....  |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
miltoln

|
Zaslal:
ne listopad 23, 2008 7:19 pm |
  |
Ahoj Tome,
tak sme dojeli v pořádku chceme Ti ještě jednou poděkovat za obětavý výcvik v mrazivém počasí. Docela sme promrzli, ale myslím, že to stálo za to. Snad se posuneme zase trochu dále. No, budeme se snažit a zase někdy přijedeme. Jo a ubytování fakt kvalitni:-)
btw. dej mi pruběžně vědět, jak to jde Michalce s výcvikem
čus Honza |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
BasBrix

|
Zaslal:
ne listopad 23, 2008 8:44 pm |
  |
Ahojky,
my jsme samozeřjmě taky dorazily v pořádky Moc děkujeme za pěkný výcvik a spoustu informací a také za Tvoji obětavost se nám věnovat v takovém ošklivém počasí. Pokusím se toho mého malého "pošuka" trošku zpomalit. A jsme zvědavý co nám příště předvede Michalka.  |
_________________ Lenka, Bastien (*11.5.2006), Brixie (*25.9.2007) |
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Tomas
znalec

|
Zaslal:
pá listopad 28, 2008 4:44 pm |
  |
Tak jsme konečně s Michalkou začli s tréninkem. První fáze ( pro aport) je perfektní. Druhá, návrat zpět nefunguje, něco jako Honzíkovo Scoty Ale jedeme dál a snad nám nějaké cirkusová kapacita ve výcviku pomůže. A BACHA!!! Michalka netrhá dummy.  |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Tomas
znalec

|
Zaslal:
po prosinec 08, 2008 4:51 pm |
  |
Na trénink v prosinci se hlásí poměrně dost páníčků a pejsků. Jenom dobře, ale pochopte, že chci mít kousek jasno a nebudu čekat jestli někdo "předběžně, nebo nedorazí"...
Pište Vy, kteří přijedete SEM... Na PM a můj mail NE !!! Chci v tom mít trochu pořádek a rodělit Vás do skupinek dle pokročilosti a hlavně sehnat pomocný personál. Jen MUSÍM vědět kolik nás bude.
Kdo se nepřihlásí na tomto místě, musí počítat s tím že ..... si domyslete.
Dík za pochopení a věřte, že to dělám pro Vás. R.A |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
klairs
uživatel

|
Zaslal:
po prosinec 08, 2008 7:59 pm |
  |
| Tomas napsal(a): | Na trénink v prosinci se hlásí poměrně dost páníčků a pejsků. Jenom dobře, ale pochopte, že chci mít kousek jasno a nebudu čekat jestli někdo "předběžně, nebo nedorazí"...
Pište Vy, kteří přijedete SEM... Na PM a můj mail NE !!! Chci v tom mít trochu pořádek a rodělit Vás do skupinek dle pokročilosti a hlavně sehnat pomocný personál. Jen MUSÍM vědět kolik nás bude.
Kdo se nepřihlásí na tomto místě, musí počítat s tím že ..... si domyslete.
Dík za pochopení a věřte, že to dělám pro Vás. R.A |
My tedy jako první - hlásíme se na trénink  |
|
| Návrat nahoru |
    |
 |
mayhem

|
Zaslal:
so prosinec 13, 2008 5:46 pm |
  |
Ahoj všichni......
hlasím se taktéž na vánoční trénink. Jen mě překvapuje, že jsem teprve druhý. Kde jste ????............Vždyť tréninku je i o vánocích třeba.
Rád bych se tam potkal i dalšími co se známe z akcí R.A.+L.W.
Není tomu přeci tak dávno co nás jezdila velká parta lidí.
Tak se hlaste, kde to vázne???? |
_________________ SANDY Z MUCHOVY BOUDY |
|
| Návrat nahoru |
  |
 |
Tomas
znalec

|
Zaslal:
so prosinec 13, 2008 6:40 pm |
  |
Snadno odpovím: V dnešní době je moooc různých " výcvikových středisek, nebo školek " a lidičky se asi stydí cvičit se mnou a dát to na web... Je mi to celkem jedno, ale trochu líto, co se dá dělat, tak už to na světě je. Většinou jsme se vždy domlouvali po telefonech, ale tím nikoho dalšího nepřilákáme a nenakopneme k výkonu se svým pejskem. Potřebujeme, aby se nám to tady pohnulo a aby jste psali příspěvky, co se vám líbí a co nelíbí a ne jen TUPĚ mlčet. Bez vás to dál nepůjde . Je to vaše hra a já se jen pokuším pomoct mladým a nezkušeným pejskům.
R.A |
Naposledy upravil Tomas dne ne prosinec 14, 2008 6:55 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
Qeronika

|
Zaslal:
so prosinec 13, 2008 9:00 pm |
  |
Ahoj, my bohužel nemůžeme, tak tam to vázne Verča, Michal a Arwen |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
PEJA

|
Zaslal:
po prosinec 15, 2008 10:34 am |
  |
Ahoj všichni,
tak jsme zvědavi, kolik se nás sejde na povánočním výcviku. Určitě bude třeba se jít řádně vyvenčit po svátečním přejídání a válení se u pohádek.
Určitě to přivítají i pejsci. Přijedeme se podívat a určitě i pocvičit s naší psí smečkou .
Zdraví Bubeníci |
|
|
| Návrat nahoru |
   |
 |
|
|