labrador-web.net golden-retriever-web.net
VyhledatTémataOdkazyFórumVaše nastavení
labrador - web - labrador retriever - vše o tomto plemeni !

nakupzdomu.cz nakupzdomu.cz
Hill's Canine Dry Puppy Growth Large Breed 12kg
Hill's Puppy Large Breed
AKČNÍ BALENÍ 12 Kg
za 1140,- Kč

Pro plan 14 Kg od 990 Kč

alavis
nejlevněji !!!

Zkuste to u nás : Zkuste to u nás :
Krmiva všech značek nejlevněji

domluva jistá :
info@nakupzdomu.cz

Inzerce Inzerce

Navigace Navigace
· Domů
· Aktuality
· Archív článků
· Deníčky
· Diskuzní fórum
· Doporučte nás
· Encyklopedie
· FAQ
· Fotogalerie
· Hledat
· Inzerce
· Kalendář akcí
· Ke stáhnutí
· Kniha návštěv
· Mapa Stránek
· Poslat článek
· Soukromé zprávy
· Statistiky
· Stránky webu
· Témata
· Top 10
· Uživatelé
· Váš účet
· Verze pro PDA
· Web Links
· Zvědavé ankety

Deníčky Deníčky

beníček
prcek780

Dawe

rychlá
myskamaruska

Nefertity :´(
maggielabrador

[ Deníčky našich pejsků ]
[ Přidat deníček ]

nakupzdomu.cz nakupzdomu.cz

Mrkni !
A nejen to ale i granulky za nej ceny !
Vše pro výcvik

Informace Informace

Chovatelské stanice 

Zkoušky a zkušební řády 

Standard

Standard obrazem

Můžu na procházku ? (počasí) 

Podmínky chovnosti 

==================

Chovní psi 

Chovné feny 

Návštevnosť Návštevnosť
TOPlist

Odkud přišli Odkud přišli
1: http://search.seznam..
2: http://www.google.cz..
3: http://www.google.cz..
4: http://www.google.cz..
5: http://www.google.cz..
6: http://www.google.cz..
7: http://www.google.co..
8: http://www.google.co..
9: http://search.seznam..
10: http://search.seznam..

Diskuzní fórum

labrador-web :: Zobrazit téma - Výcvik retrieverů na WT - České Budějovice
 FAQ •  Hledat  • Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny  • Registrace  • Osobní nastavení • Přihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv • Přihlášení
 Výcvik retrieverů na WT - České Budějovice Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Přidat nové témaZaslat odpověď
Autor Zpráva
supermartin
člen týmu
člen týmu

Registrace: 18.4. 2006

PříspěvekZaslal: čt leden 18, 2007 5:54 pm CitovatNávrat nahoru

Chtěl bych se optat, zda něco spácháte vícedenního ( týden ) v létě.

Tomas
znalec
znalec

Registrace: 1.1. 1970

PříspěvekZaslal: čt leden 18, 2007 6:07 pm CitovatNávrat nahoru

Nebyl by to problém. Ale proč dělat dlouhé akce, když pes není schopen udržet pozornost déle než hodinu, nebo ti otrlejší hodinu a půl (tím myslím intenzivní výcvik) Nejde o tahání peněz z lidí, kteří si chtějí udělat dovolenou. Byl jsem se podívat na několika týdeních táborech a z mého pohledu byly pro páníčky, jídlo, pití, hry... Někdy i méně znamená více. Proto si myslím, že víkend je až až.
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuZobrazit uživatelovy WWW stránky
supermartin
člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: čt leden 18, 2007 6:26 pm CitovatNávrat nahoru

V tom je pořádnej kus pravdy - dva dny a máme co procvičovat a pilovat do dalšího setkání.

supermartin
člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2007 12:01 am CitovatNávrat nahoru

Ubytovna OK, výcvik super,

Tome, Bohouši, Matesi DÍKY MOC !!!

Nakonec se pejsek "roztočí" - zájem by snad byl .... Very Happy

Na fotky ostatních čekám.... pošlete je pls !!
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit uživatelovy WWW stránkyICQ
supermartin
člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2007 12:32 pm CitovatNávrat nahoru

babyna napsal(a):
Juuu, chceme vic fotek, chceme vic fotek Smile

Peny je moc sikovna, ne jak ten muj pacholek, bezel za dumikem, sebral ho, a obehl cele Budejice, kazdemu psovi ho musel ukazat a az pak se uracil prijit .

ALE MY VAM JESTE UKAZEM Cool

Jsem rád, že to píšeš , určitě to příště s námi skusí i ostatní, co se bojí, že nemají u pejska poslušnost nej nej ..... učit se dá i hrou a rádi si hrají i největší zlobidla...

Já jen radím - čím dříve tím lépe, půjde to pak o dost rychleji - takže ulambo má pěkně našlápnuto, když přivezl štěňátko.

Na ostatní štěňátka se už těšíme !!
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit uživatelovy WWW stránkyICQ
Jarka
člen týmu
člen týmu

Registrace: 18.10. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2007 1:25 pm CitovatNávrat nahoru

je to jen pro pejsky s PP..., já mám psa s PP a už jsem plánovala, že bychom hochy z CB pozvali někam do východních čech, aby se nám dva dny věnovali, určitě bychom našli řadu míst...ale to by bylo potřeba aby nás bylo alespoň 10 abychom se podělili o náklady na jejich pobyt a aby to stálo za to...
tak jak to popisují ti co CB byli je to určitě moc prima pro všechny pejsany a vypadá to nesmírně zajímavě...a určitě všichni se rádi přiučíme něčemu, co labíkům prospívá
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuZobrazit uživatelovy WWW stránky
alan
člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2007 5:55 pm CitovatNávrat nahoru

všichni cvičej jen my čumíme Laughing

Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
supermartin
člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 1:11 pm CitovatNávrat nahoru

Ahojky, tak těm co zájem mají a mohou přijet tady dám malé video - možná Vás nadchne - je to sice příběh o nepovedeném aportu, ale myslím, že by si většína z nás takový "nepovedený aport" aspoň jednou přála se svým pejskem zažít.

Nám se to moc líbilo - snad Vám také, příště Vám natočíme ty povedené, najednou by to člověk nemusel ustát Very Happy

Takže Mates v akci je zde :

www.labrador-web.net/wt/mates.wmv

Pokud Vám to nebude opět někomu vadit - dám sem i své video, dávám ho sem protože jsme něco podobného nikdy necvičili, právě proto abychom začali se zkušenými lidmi a nic hned v úvodu nepokazili. Je tam plno chyb, takže vidíte, že můžete přijet také, v ČB jde o to, jak se to nejlépe naučit, ne o to, co kdo umí - ten přístup je tam k začátečníkům skvělý :

http://www.labrador-web.net/martin/prvnimarking.wmv

Tady ještě videíčko z prvního dopoledne. Věnoval se nám pan Kovář, a je krásné vidět ten rozdíl, když někomu pejsek krásně rychle pracuje a někdo to poprvé zkouší - dost husté srovnání :

http://www.labrador-web.net/martin/pendamarking.wmv

Takže pokud chceme umět více, nezbývá, než zase dojet .....

Naposledy upravil supermartin dne pá březen 02, 2007 1:40 pm, celkově upraveno 1 krát.
Weruska
častý přispěvatel
častý přispěvatel

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 9:04 pm CitovatNávrat nahoru

Videa jsou parádní OK
Nedokázala jsem si představit, jak to tam vypadalo (tedy jen z vašeho vyprávění) a tohle bylo vážně super. Moc se mi to líbí Very Happy a taky jsem ty ,,filmečky,, sjela několikrát Laughing Laughing Laughing
tak díky Wink
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávu
Norma
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2007 11:55 am CitovatNávrat nahoru

Martine, děkujeme za super videíčka Wink
Už se těším na ty povedené aporty Laughing Laughing
A už vím co dnes odpoledne budeme trénovat Laughing Laughing Laughing Embarassed
supermartin
člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 11:48 am CitovatNávrat nahoru

Pablo napsal(a):
ahoj!!jsem nadšena z videa,chtěla bych s Pablem taky trénovat.Mám tomu rozumět tak ,že se jede zase do ČB?Klidně bych vyrazila z Ostravy,napište mi někdo, kam se mám podívat....pojede i Peny?

Ahojky, to je jasné, že jedeme - už v pátek. Těšíme se na brášku.

Zajisti si prosím ubytování co nejrychleji - už je skoro všude obsazeno.

Z Ostravy jede ještě Fresh a Zuzka ( snad ) tak se prosím s nimi domluv, třeba Vám to stojí za to - podělit se o náklady....

Program jsem v ČB jsem dal do článků i do kalendáře akcí.

Mimoto neoficiálně - samozřejmě bude dovádění psů a pánečků v sobotu ráno a večer.
Pablo
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 12:47 pm CitovatNávrat nahoru

mezitím jsem přečetla propozice,zajistila si ubytování v podnikové ubytovně Bupak již od pátku a pohovořila s organizátorem,kde jsem popsala Pablovy božské kvality a ubezpečena o jeho vítězství jsem se vrátila na tvůj web.Těším se moc!!!!Hanka a Pablo
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit uživatelovy WWW stránky
Pablo
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 1:22 pm CitovatNávrat nahoru

Jasně!!Organizátor mi potvrdil že i takto mladý pes může soutěžit,a hlavně pak můžu odstraňovat konkrétní chyby pod dohledem rakušanů v neděli.Jdu do všeho hned,kdybych měla jen koukat to by nebylo ono.Aspoň budete mít možnost pozorovat práci amatéra a profíků.ale nesmíte se nám smát.
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateliOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit uživatelovy WWW stránky
ulambo
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 1:51 pm CitovatNávrat nahoru

Pablo napsal(a):
Jasně!!Organizátor mi potvrdil že i takto mladý pes může soutěžit,a hlavně pak můžu odstraňovat konkrétní chyby pod dohledem rakušanů v neděli.Jdu do všeho hned,kdybych měla jen koukat to by nebylo ono.Aspoň budete mít možnost pozorovat práci amatéra a profíků.ale nesmíte se nám smát.

Určite sa nebudeme smiať a budeme držať palečky. OK
Pája
nováček
nováček

Registrace: 23.2. 2006

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 9:58 pm CitovatNávrat nahoru

Krásná videa!!! Muselo to tam být skvělé!!! Už se moooc těšíme na příští týden! Razz Very Happy

přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 9:02 am CitovatNávrat nahoru

ahoj!pečlivě jsme začali cvičit na ČB....Dělá to schválně, po ukázce videa s Peny a hlasitém čtení co po něm budu chtít,zapomněl vše.Zřejmě se dobře baví.Hanka a Pablo.
supermartin
člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 5:38 pm CitovatNávrat nahoru

Pablo napsal(a):
ahoj!pečlivě jsme začali cvičit na ČB....Dělá to schválně, po ukázce videa s Peny a hlasitém čtení co po něm budu chtít,zapomněl vše.Zřejmě se dobře baví.Hanka a Pablo.

Vy jedete fakt závodit , tak to držím palce.

Já si teda netrouf, zkoušeli jsme to poprvé vživotě a na závodech se snad musí něco umět ne ?

Škoda, že nejsi z Brna, mohli jsme na to ty pacholky přemluvit společně....
Pablo
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 8:19 pm CitovatNávrat nahoru

ahoj Martine! Jasně že to bude blamáž,ale kdo se bojí nesmí do lesa či snad do ČB!!! Vysvětlím - mluvila jsem s organizátory a oba dva mi potvrdili , že 1)nějak se musí začít 2)budu hned vidět chyby 3)ptali se ,proč se bojím přihlásit 4)jsme v začátečnících a to je podle pana Kováře pro zájemce mého typu a 5) člověk tvého typu a velikosti,který má takový nádherný web,majitel Pablovy sestry má strach???
Já se těším že tam potkám Vás všechny,budete nám fandit,nebudete se nám smát,psi se vyblbnou,my taky,ale hlavně je to o tom,že máme snad odvahu někam přijít i se psem který je maličko hloupoučký(protože jsem ho nic nenaučila)a tam pochytit co se dá.Jestli mě ještě vystresujete,tak ho budu učit i v noci Razz Razz Pablo a Hanka
PS:vrátila jsem se z Hlučína , kde jsme trénovali aport z vody(děs),aport z vysoké trávy(děs), a až ho to přestalo bavit,tak jsem si musela sama najít a přinést všechno co jsem tam poschovávala.Ale zase ví,kde se co šustlo,kolik projelo cyklistů.....
Pablo
přispěvatel
přispěvatel

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 10:17 pm CitovatNávrat nahoru

milá babyno!!všude kde jsem byla, jsem viděla lidi co nic neuměli,ale chtěli to umět,chtěli se zapojit a nebýt doma,trochu vybočit ze stereotypu soboty... hlavně když už nic,tak se skvěle pobavili....nejsme my Češi tak trochu zbabělci?Nevyčnívat,neupozorňovat atd....My nic neumíme,ale mám šanci za 10dnů něco Pabla naučit.Bude to zkouška moje i jeho.Pokud nemám cíl takhle pevně daný,navíc pod dohledem vás všech,budu výcvik odkládat na potom,pak,až.....chápeš?navíc si myslím že je to sranda ,přece se na mě nebudete zlobit,když předvedu roštáka......Dáme v pátek všichni panáka !!!Musím si napsat kdo všechno má naší drzostí vyražený dech a bude nám tedy bez dechu fandit!!! Razz Razz Nejvzdálenější je jistě Ulambo!!!Zítra netrénuji,to musím pracovat,ale pak dám dvojité dávky.Hezky na dvě směny.Vsadím se,že bude umět i do pátku číst!!! a v neděli psát. Ahoj těším se Hanka a Pablo
supermartin
člen týmu
člen týmu

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 10:49 pm CitovatNávrat nahoru

Pablo napsal(a):
milá babyno!!všude kde jsem byla, jsem viděla lidi co nic neuměli,ale chtěli to umět,chtěli se zapojit a nebýt doma,trochu vybočit ze stereotypu soboty... hlavně když už nic,tak se skvěle pobavili....nejsme my Češi tak trochu zbabělci?Nevyčnívat,neupozorňovat atd....My nic neumíme,ale mám šanci za 10dnů něco Pabla naučit.Bude to zkouška moje i jeho.Pokud nemám cíl takhle pevně daný,navíc pod dohledem vás všech,budu výcvik odkládat na potom,pak,až.....chápeš?navíc si myslím že je to sranda ,přece se na mě nebudete zlobit,když předvedu roštáka......Dáme v pátek všichni panáka !!!Musím si napsat kdo všechno má naší drzostí vyražený dech a bude nám tedy bez dechu fandit!!! Razz Razz Nejvzdálenější je jistě Ulambo!!!Zítra netrénuji,to musím pracovat,ale pak dám dvojité dávky.Hezky na dvě směny.Vsadím se,že bude umět i do pátku číst!!! a v neděli psát. Ahoj těším se Hanka a Pablo

Ahojky moc Vám fandím. Že vyrazíte někomu dech - to už se stalo. Mě jistě a budu moc fandit.

Ale ty dávky treningu bych nepřeháněl, aby ho to za týden ještě bavilo. Na druhé straně jestli máš lumpíka, co to miluje a nemá nikdy dost ...

Věřím, že víš co děláš a fandíme bráchovi.....

S kým trénuješ ? Máš tam alespoň parťáka s pejskem ?
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Přidat nové témaZaslat odpověď

Přejít na:   

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma